Προς το περιεχόμενο

Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο e-shop που να μην ζητάει ταυτότητα και ιστορίες σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα;

Υπαρχει το online του Πλαισιου και το shop21, infoshop (Χωρις παντως online χρεωση της καρτας)

Mε οnline χρεωση ειναι: Hardshop, Mgmanager, kαι το online της cosmodata.

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

geia xara!den xserw an kapios ixe diavasei to post m peri e-shop & enos diskou m8a kanw omws mia mikri perilipsula giaytus pou den exun xrono na diavazune ola ta post!lipon ixa parei ena disko 160gb wdc apo to eshop kai xsafnika xalase to estila sto eshop perimena arketes meres mexri p m ir8e!vlepw ton idio disko kai ena xarti adinamia entikatastasis logw spasmenu connectora!lew kala ok kamia mpinia 8a ekana egw!meta omws kitazw sto site tis wd ke vlepw oti isxiei akoma i eggiisi ke lew ti mlks m lene?eftiaxsa rma estila ton disko kai m ir8e email simera oti se 5 peripou ergasimes meres 8a exw ton disko!ara ti @@ mas tsampunane sto eshop?

Δημοσ.

Εγώ σήμερα το πρωί τους έστειλα ένα e-mail που τους έλεγα να μου δώσουν το τηλέφωνο της αντιπροσωπίας για να μιλήσω με κάποιον και να μου πει τη γίνεται και με διαβεβαίωσαν πως Δευτέρα, το αργότερα Τρίτη η μητρική θα είναι σε αυτούς. Παρά λίγο να το ξεχάσω. Δεν μου στείλανε απατής με e-mail αλλά με τηλέφωνο παρακαλώ. Τις μ@λ@κίες της κάθε αντιπροσωπίας αυτοί τις πληρώνουν.

Δημοσ.

Εγω σκεφτομαι να παραγγειλω τωρα ενα pocket pc απο online καταστημα, και σκεφτομαι να ξκαναεμπιστευτω το eshop, δε ξερω κιολας, παντως σε αυτο το ειδος εχει οντως τις φθηνοτερες τιμες, και μετα ακολουθει το hardshop

Δημοσ.

rafraf24 πήγαινε στο e-shop και μην φοβάσαι τίποτα. Όπου και να πας σε online και μη κατάστημα το ίδιο πράγμα είναι. Έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα βρισκόμαστε και αυτό τα λέει όλα.

Δημοσ.

ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ E-shop ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ(ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ).

Δημοσ.
panxris' date=' τι παραπονιέσαι;

Με ΕΛ.ΤΑ. τους είπες και με ΕΛ.ΤΑ. και σε μένα πάντα έτσι μου έρχονται μέσω e-shop. Δεν έχεις πρόβλημα σε μια με δύο μέρες το πολύ θα έχεις την παραγγελία σου.

[b']Rising1980[/b], όλα είναι ΟΚ εκτός αν υπάρχει λάθος από την αντιπροσωπία. Τώρα ενώ μπορούμε να κάνουμε παραγγελία με Courier θα τσιγκουνευτούμε το ένα ευρώ παραπάνω από ότι θα δώσουμε στα ΕΛ.ΤΑ.;

Το κακό που έχει το e-shop είναι ότι δεν απαντάνε στο τμήμα του service και ότι αν σου χαλάσει κάτι σου χρεώνουν τα μεταφορικά. Αν διορθώσουν και αυτά τους τα ελαττώματα θα είναι super.

Διαβασε καλυτερα,εγραψα οτι παρηγγειλα στις 24/2 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και με διαβεβαιωσαν οτι υπαρχουν αυτα που θελω και θα σταλουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.Επειδη εχω παραγγειλει πολλες φορες γνωριζω οτι θελουν 1 εβδομαδα να φτασουν και ετσι 8 μερες μετα πηγα στα ΕΛΤΑ οπου δε βρεθηκε το δεμα.Παιρνοντας λοιπον ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΙΣ 24/2 ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 1/3 με αποτελεσμα εγω να πηγα στα ΕΛΤΑ 3 μερες μετα και ηταν λογικο να μην εχουν φτασει.

Για το φιλο panxris που περιμένει τα ΕΛΤΑ' date=' να ξέρεις πως συνήθως κάνουν 1-2 εργάσιμες για Πάτρα αν εισαι στην πόλη. Σήμερα δηλαδη πρέπει να βρίσκεται στη διαλογή των ΕΛΤΑ της περιοχής σου, προφανως αυριο θα ειδοποιηθείς και ΜΕΘΑΥΡΙΟ θα το παραλάβεις!!! (εκτος αν ξέρεις καλα κάποιον στη διαλογή για να του αφήσεις τα χρήματα). Αν εισαι εκτός πόλης δώσε μου το TK σου να το κοιτάξω γιατι συνεργάζομαι συχνά με ΕΛΤΑ και μάλιστα στέλνω κούτες Β' προτεραιότητας, που φτάνουν σε +1 ως +2 μέρες απο τα υπόλοιπα (μικροδέματα ως 2kg). [b']edit:[/b]χμμ.. ξέχασα πως ειναι σαβ/κυριακο, υπολόγισε αυτα που σου εγραψα σε εργάσιμες μέρες.

Τωρα, εφοσον εσκασε μύτη και το "ιππικό" ;) , θεωρω πως ειναι σωστό να μπουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Θα ηθελα να προτεινω λοιπον, ας μην ειμαστε τόσο ευμετάβλητοι στις κρίσεις μας, δλδ. <<στις 7 τους σκοτώνω, στις 8 τους αγαπάω>> που λέγαν στο χωριό μου. Γιατι τωρα εγινε η δουλειά μας ή ηρθαν τα πράγματα μας, μεθαύριο ομως μπορει να ξαναγίνει η "στραβή" και μετά δεν συμμαζεύεται...

Εξαλλου εδω στο insomnia ολοι θελουμε σχεδον το ιδιο πράγμα: Καλο προιόν, γρηγορη εξυπηρέτηση, καλές τιμές και support στις βλάβες! Αν μας τα δίνει το eshop, παιρνουμε απο το eshop αν οχι, αντίο! Αφου λοιπον μιλάμε ή γράφουμε στην ίδια βάση, ακομα κι αυτοι που ειναι στη μία ή στην άλλη πλευρά καλο θα είναι να διαβάζουν οτι γράφεται με ανοικτό μυαλό! Βεβαιως απορω γιατι ορισμένοι αυτοβαφτίζονται "αντικειμενικοι" και αλλοι απο εμας που εχουμε στο κάτω-κατω ακουμπήσει μερικές χιλιάδες ευρω τιτλοφορούμαστε "οι ορκισμένοι εχθροι"... :? Μάλλον τελικά υπάρχει παρανόηση και προτείνω να συνεχίσουμε την (κοινή) βάση που γράφω παραπάνω, για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και προς οφελος ολων.

26443 ειναι το ΤΚ ,μπραβο γραφειοκρατεια τα ΕΛΤΑ!!!!!3 μερες τα προιοντα ειναι στην πολη σου και περιφερονται δηλαδη!

Δημοσ.
Εχω ακουσει για ενα dell το οποιο εχει και ειδικο τσιπακι για 3d επιταχυνση. Οχι οτι το θελω για παιχνιδια φυσικα, αλλα ειναι δελεαστικη η περιπτωση μιας και δεν κοστιζει πολυ. Δεν το εχει παντως το eshop

Η Dell πουλάει ΜΟΝΟ απ' ευθείας η ίδια στους τελικούς καταναλωτές και ΟΧΙ μέσα από μαγαζιά. Μπες στο http://www.dell.gr ή πάρε τους τηλέφωνο για να παραγγείλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...