georgeadams Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ελπιζω ο λογος που γινονται αυτα τελευταια ειναι γιατι μετακομιζει αλλου. Πάντως η μετακόμιση έχει γίνει εδώ και 2-3 μήνες...
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Τοτε ειναι λιγακι παραλογο να μην εχουν οργανωθει καλα ακομα. Πριν λιγο πηρα παλι τηλεφωνο και μου ειπαν πως η παραδοση θα γινει αυριο η την Δευτερα. Αντε να δουμε.. Εγω για την αλλη εβδομαδα το κοβω και αν....
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ρε dali13gr , λίγο δύσκολο αυτό που λες. Και το αν έγινε αλήθεια μπορώ και αν θέλω το μαθαίνω. Αλλά πως έκανες την παραγγελία? Δεν είναι τυφλοί ούτε χαζοί στο e-shop. Λάθος σε παραγγελία έχει γίνει 5 φορές από τότε που άνοιξε το e-shop.
apostolt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Αμαν και μολις παρηγγειλα εναν 3200+ 939.Λετε να μην μου ερθει ποτε?????? Παντως θα σας ενημερωσω.
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ολες τις παραγγελιες που εχω κανει ως τωρα τις εχω κανει με αντικαταβολη, γιατι για να πω την αληθεια, δεν αισθανομαι πολυ ασφαλης να στειλω με φωτοτυπια την ταυτοτητα μου και την πιστωτικη μου καρτα. Απο ην στιγμη που αυτα τα εγγραφα μενουν εκει μπορει να γινει καμμια στραβη. Παντως καλω θα ηταν να εχουν και ενα συστημα οnline χρεωσης της καρτας οπως το hardshop αι το Mgmanager
kleidokratwr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 parhgeila diskakia dvd adeia.. stelnw ena meil na kanw mia dior8wsh ths paragelias,alla den apantaei kanenas, meta apo 5 meres, pernw thl kai telika apoti lene ekanan thn dior8wsh. telika,h eidopoihsh apo to taxydromio hr8e sta xeria mou 2 vdomames meta thn kata8esh ths paragelias..
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Τελικα μηπως οι παραγγελιες που ειναι κατω π.χ. 100 ευρω ολος τυχαιος αργουν να διεκπαιρεωθουν? Λεω μηπως.. Γιατι οι 2 πρωτες παραγγελιες που ειχα κανει αφορουσαν προϊοντα με τιμη πανω απο 500 ευρω. Ειναι να μην ειναι κανεις καχυποπτος?
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Sorry , αλλά ελπίζω να μην εννοείς kleidokratwr ότι περίμενες να σου έρθει γρήγορα η παραγγελία μέσω ΕΛΤΑ.
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 ΕΛΤΑ.... Χμμ... Ακομα περιμενω κατι ειδη γραφειου που ειχα παραγγειλει πριν 1 μηνα....
migel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα . Και για μένα ήτανε το καλύτερο Online μαγαζί , έχω αγοράσει πράγματα πάρα πολλές φορές , αλλά τώρα τελευταία και μετά απο 3 συνεχόμενες παραγγελίες κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά . Το λοιπόν παραγγέλνω εξωτερικό σκληρό ( WESTERN DIGITAL 250GB COMBO EXTERNAL HARD DISK RETAIL ) την πρώτη φορά τηλεφωνικά και ενώ υπήρχε διαθέσιμος στην σελίδα τους . Παίρνω τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λένε ότι δεν υπάρχει σε στόκ και θα πρέπει να περιμένω 2 ημέρες για να μου τον παραγγείλουν , παίρνω τηλέφωνο μετά απο 3 και μου λένε οτι δεν μπορούν να τον βρούν πουθενά και μου αποκλείουν στο άμεσο μέλλον να τον βρούν . Λέω εντάξει κάπου μπερδεύτηκαν και δεν λέω τίποτα , αλλά επειδή χρειαζόμουν οποσδήποτε έναν μεγάλο σκληρό παραγγέλνω την επομένη έναν Maxtor 300GB . H παραγγελία την επόμενη μέρα ήρθε όπως πάντα άψογα . Το βράδυ της ίδιας μέρας όπως κοίταγα στην σελίδα τους τιμή για το Plextor 716 που ήθελα , τι βλέπω και τρελλαίνομαι ? τον εξωτερικό σκληρό WD που ήθελα πάλι μπροστά μου ( κάτι παίζεται σκέφτηκα , ίσως να θέλουν να διώξουν τους Maxtor ) , και επειδή μου είχανε πει οτι θέλω να το παραγγέλνω για να έχω σειρά προτερεότητας , τον παραγγέλνω Online και την επόμενη μέρα ξανά τηλέφωνο και κάνω επιβεβαίωση παραγγελίας . Για να μην πολυλογώ με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι την επομένη ( Παρασκευή ) θα τον έχω , ο σκληρός δεν έρχεται , παίρνω πάλι τηλέφωνο και με διαβεβαιώνουν οτι 1000% θα τον έχω την Δευτέρα , εγώ τον ήθελα το Σάββατο μου χρεώνουν παραπάνω στην τιμή 3€ λόγω Σαββάτου ( έτσι μου είπαν οι μεταφορές χρεώνονται εξτρά ) το αποδέχομαι και όσο είδατε εσείς τον σκληρό αλλο τόσο τον είδα και εγώ , με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι ο σκληρός δεν υπάρχει πουθενά κτλ κτλ . Κάνω και το τρίτο λάθος και μετά απο 3 μέρες παραγγέλνω το Plextor PX-716A Retail το οποίο υπάρχει διαθέσιμο και Retail & Bulk στην σελίδα τους , συνέβησαν τα προαναφερόμενα , επιβεβαίωση παραγγελίας , την επομένη θα το έχεις , δεν έρχεται ξανά τηλέφωνο και τελικά μου λένε ότι υπάρχει μόνο σε Bulk και δεν υπάρχει πουθενά σε Retail , τους είπα ότι τους είπα και το πήρα τελικά απο Disk Impex με 3€ φθηνότερα . Δεν ξέρω τι να πω , μπορεί μετά την αλλαγή του μαγαζιού ακόμα να είναι μπερδεμένοι , ελπίζω να ξαναγίνουν όπως ήτανε πρίν . P.S. Πάντως είναι πολύ ευγενικοί ( και ειδικά μια γυναικεία πολύ ωραία φωνούλα ) και δεν μπορείς να τους βρίσεις , αλλά τον τελευταίο καιρό σε βγάζουν έξω απο τα ρούχα σου .
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Αυτα ακριβως συμβαινουν τον τελευταιο καιρο. Το bluetooth εγω ακομα το περιμενω, πηρα τηλεφνο αποψε και μου λενε οτι το περιμενουν απο βδομαδα και αν... Και το συγκεκριμενο μονο σε ελειψη δεν ειναι. Παντου υπαρχει. Τι ηθελα και το παραγγειλα online. Δεν πηγαινα να το αγορασω κατευθειαν απο την στουρναρη? Παντως μαλλον θα ακυρωσω την παραγγελια γιατι αν περιμενω απο αυτους τοτε θα με παρει καλοκαιρι...
haris_ch02019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 egw mia fora agorasa ena mp3 player ola omorfa kai kala thn deuterh fora piga na parw kainourgio pc kai mou eixan balei lathos mitriki.lew den gamietai...symbainoun kai stis kalyteres oikogeneies...mou lene peraste se dyo meres.pigainw kai otan tous rwthsa ti ginetai mou eipan oti den einai etoimo..e kai egw akyrwsa thn paragelia kai tous egrapsa..profanws exoun megalo problima eswterikis sinenoisis...
rafraf24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εστειλα τελικα email για να ακυρωσω την παραγγελια και θα παω το σαββατο στο πλαισιο να το αγορασω που το εχουν και ετοιμοπραδοτο. Θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαραγγειλω απο εκει. Αν ειναι να κανουν 2 βδομαδες να φερουν ενα προιον και μαλιστα εντος αθηνων τοτε αστα βραστα.Τελευταια δεν παει καθολου καλα
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 OK rafraf , δεν σε ανάγκασε κανείς να το πάρεις από το e-shop. Ας μην ξαναπάρεις ποτέ τίποτα από το e-shop.
dali13gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ρε dali13gr ' date=' λίγο δύσκολο αυτό που λες.Και το αν έγινε αλήθεια μπορώ και αν θέλω το μαθαίνω. Αλλά πως έκανες την παραγγελία? Δεν είναι τυφλοί ούτε χαζοί στο e-shop. Λάθος σε παραγγελία έχει γίνει 5 φορές από τότε που άνοιξε το e-shop.[/quote'] Η παραγγελία έγινε online και όντως έγινε 2 φορές λάθος. Αφου λες οτι μπορείς να μάθεις, μάθε και μετά πόσταρε να πεις και στους υπόλοιπους οτι έγινε όντως έτσι. Τώρα αν φταίει ο υπεύθυνος στις παραγγελίες που ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να μάθει να ξεχωρίζει τα 2 socket(δεν το λέω με ειρωνική διάθεση) δεν ξέρω, απλά λέω αυτό που συνέβη. Όπως ανέφερα εξάλλου στις υπόλοιπες παραγγελίες ήταν άψογοι. Υ.Γ. Να διευκρινήσω οτι δεν έγινε λάθος 2 φορές στην ίδια παραγγελία, αλλά το λάθος αφορούσε σε 2 διαφορετικές παραγγελίες. Αυτό για όσους ίσως μπερδεύτηκαν. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.