Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Ti na po re paidia? Ego parageila 25 TY DVD-R xtes, me piran simera stis 21:00 sto kinito mou kai mou eipan pos aurio 12:00-13:00 tha ta exo spiti! Kai ola auta gia 10.43euro
dreaming123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Παιδιά εμένα άυριο έρχονται τα πράγματα που είχα στείλει για αντικατάσταση μια μητρική και μια cpu(τελικά πρόβλημα είχε η μητρική)... Τα είχαν λάβει στις 9 Φεβρουαρίου...
predator Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 pantws paidia "power users" (den 3erw pws legontai) , ennow aytous pou plirwnoun kapoio poso gia na anoigontai aytomata oi aggelies tous, uparxoun kai allou, px sto ebay. sini8ws einai magazia h firmes klp. den nomizw allwste enas aplos user na mporei na anoixei 500 aggelies sto flea sto tsampe. oso gia to dvd-rom mou me piran simera tilefwno sto kinito kai mou eipan pws 8a mou pistwsoun to poso stis epomenes 2 ergasimes. telos kala ola kala loipon!
HexStatic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 red30 mou fenetai den exeis ti na kaneis kai kathesai kai grafeis tin istoria tis zwhs sou... An den eisai euxaristimenos apo ena proion den to ksanagorazeis.An den eisai euxaristimenos apo ena magazi apla den ksanapigeneis. Simple! Twra to na kathesai kai na grafeis istories gia arkoudes kai theories gia prassina aloga den nomizw oti tha ofelisei kanenan.
karib Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Εγω πιστευω οτι στο E-shop εχουν καβαλησει το καλαμι νομιζοντας ότι επειδή έχουν καλές τιμές (ξεχνάμε εδώ το θέμα των εγγυήσεων αν θες ελληνικη αντιπροσωπεια-και ξεχναμε και ότι καποιοι εδω λενε οτι δεν ειναι ολα τα προιοντα φτηνα), ΤΟΤΕ μπορούν να στηρίζονται σε αυτό και να παραμελούν όλες τις άλλες πτυχές αυτού που ονομομάζουμε εξυπηρέτηση-σεβασμός στο πελάτη.
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με ανεβασμένους τόνους δεν βγαίνουν συμπεράσματα για κανέναν. Μετράτε μέχρι το ... 10 /sc
isaias1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 padia egw pantws mexri stigmis oses paragellies exw kanei apo e-shop erxontai panta tin epomeni mera,akoma kai tin fora pou pariggeila olokliro pc.apopsi exipiretisi kai service episis se sxesi me plaisio pou exw kanei dio paraggelies,i mia irthe meta apo 5 meres kai i alli apo 11....
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Ωραία... μπας και έχουμε ξεφύγει λίγο?? Έλεος ρε παίδες, τι να πώ..
Γατόπαρδος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Και από εμένα μια θετική ψήφος για το e-shop. Tα παρήγγειλα Δευτέρα, αργά το βράδυ, Τετάρτη με κάλεσαν στο κινητό να συνεννοηθούμε πότε με βόλευε να έρθουν, και Πέμπτη έλαβα τα προιόντα στην προκαθορισμένη ώρα. Άψογοι!
kavaliotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Τωρα θα σοβαρευτειτε ή θα πρεπει να αρχισω τα bans για να ηρεμισετε? Αν θελετε να μαλωσετε, καντε το με ΡΜs και μην χαλατε το κλιμα εδω μεσα. Οποιος συνεχισει την ειρωνεια, τις προσωπικες διαμαχες και τα ασχετα ποστς θα τρωει ban.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Τωρα θα σοβαρευτειτε ή θα πρεπει να αρχισω τα bans για να ηρεμισετε? Αν θελετε να μαλωσετε, καντε το με ΡΜs και μην χαλατε το κλιμα εδω μεσα. Οποιος συνεχισει την ειρωνεια, τις προσωπικες διαμαχες και τα ασχετα ποστς θα τρωει ban. Ώπα ρε Καβαλιώτη, ξεκαβάλα το άλογο λίγο και έλα λίγο στα επίπεδα των υπόλοιπων θνητών... Τέτοιο ύφος ούτε ο HAL δεν έχει ποτέ...
bandito Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Ώπα ρε Καβαλιώτη, ξεκαβάλα το άλογο λίγο και έλα λίγο στα επίπεδα των υπόλοιπων θνητών... Τέτοιο ύφος ούτε ο HAL δεν έχει ποτέ... Πέστα ρε Men.... Πάντως, πρέπει να υπάρχει έλλειψη moderator... Κάπου είχε μια φωλιά εδώ, είμαι σίγουρος.
nektarios1973 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 padia egw pantws mexri stigmis oses paragellies exw kanei apo e-shop erxontai panta tin epomeni mera' date='akoma kai tin fora pou pariggeila olokliro pc.apopsi exipiretisi kai service episis se sxesi me plaisio pou exw kanei dio paraggelies,i mia irthe meta apo 5 meres kai i alli apo 11....[/quote'] kai ego mia apo ta idia, thetiki psifos sto e-shop apo mena
Shadowthief Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Πάντως κι εγώ όσες φορές έχω παραγγείλει πράγματα απ το eshop δεν έχω πρόβλημα κανένα. Αυτά...
nautilus7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Πριν από μερικές ώρες πήρα και εγώ κατι πράγματα από το e-shop. Τα είχα παραγγείλει την Δευτέρα και τα πήρα Πέμπτη, 3 μέρες μετά. Το παιδί που τα έφερε άνοιξε τη συσκευασία, χωρίς να του πω τίποτα, και έλεγξε τα πράγματα αν ήταν όλα μέσα, πράγμα που με εντυπωσίασε γιατί σε παλιότερες παραγγελίες που είχα κάνει από το πλαίσιο κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Όσο για τις καθυστερήσεις στις επιστροφές των ελλατωματικών προϊόντων, έχω να πω πως ένας ξάδερφός μου είχε πρόβλημα με τον Η/Υ του (είχε χαλάσει το motherboard, αλλά ήταν μέσα στην εγγύηση) και το πήγε στη Γραμμή Computers (απ' όπου τον είχε αγοράσει) και του τον επέστρεψαν μετά από 3 εβδομάδες με νέο motherboard. Ταχύτατοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.