rafraf24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Παιδια, θα παρακαλεσω ολους μας να προσεξουμε τις προσωπικες επιθεσεις, γιατι ειναι κριμα πραγματικα να κλειδωθει αυτο το τοπικ, εχουν ειπωθει πολυ χρησιμα πραγματα και εχουν βγει συμπερασματα για το eshop, τα οποια φυσικα δεν ειναι και τα καλυτερα. Ειναι πια αποδεδειγμενο οτι τον τελευταιο καιρο δεν λειτουργει το καταστημα οπως λειτουργουσε παλιοτερα. Οι παραγγελιες καθυστερουν, τηλεφωνα δεν σηκωνουν (Το διαπιστωσα και χθες οταν πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτος ο Pentium 4 660J, και αν οχι ποτε θα τον φερουν, και περιμενα περιμενα περιμενα μεχρη που βαρεθηκα και το εκλεισα, αν ειναι δυνατον!!), και το service ειναι απλα ανυπαρκτο. Georgeadams θα σε παρακαλεσω να μην κλειδωσεις το τοπικ και σε αυτο ας συμβαλλουμε ολοι οσο ειναι δυνατον.
bandito Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Αγαπητε the_edge γιατι το λες αυτο; Ακόμα κι _αν_ ίσχύει αυτο που γράφεις ' date=' θα έπρεπε κάπως να το ξέρω; Το μαθαίνω εγω και οι υπόλοιποι τώρα! Πρεπει να μαντέψω δηλαδη πως ενα μαγαζί ανοίγει 600 δημοπρασίες με βίσμα , ενω κάποιοι αλλοι που έχουν 2500χιλ δημοπρασιες (ενα [b']παράδειγμα[/b] φέρνω βρε αδερφε!! ) πρεπει να τις ανοίγουν με το χέρι;;;;;;; και τέλος αυτο το web services πραγματικα δεν το κατάλαβα , συνδέεται το eshop απ'ευθειας στις βάσεις του flea (ή καπως έτσι χμμ... περίεργο αλλα και ενδιαφέρον! Ξερεις κάτι περισσότερο; Εγω ρώτησα ενα πράγμα, πως μπορει ενα μαγαζι να ασχολείται με το fleamarket και κάνει 11 πωλήσεις και τζίρο 850ε σε 3 μήνες, κι απο την άλλη να μη προλαβαίνει να απαντάει στα τηλ. και στα email. Αν κάποιος μου δώσει λογική απάντηση να τη δεχθω. Εγω ξέρω οτι τα μαγαζιά εχουν τους ιδιους κανόνες λειτουργίας πανω/κατω και ειμαι στην αγορά με μαγαζι (σε αλλο ειδος, εντελως!) εδω και 20 χρόνια σχεδον. Κατι λοιπον που μου τρώει την ζωη για 150ε κέρδος (20% κέρδος βάζω στα 850ε τζιρο), και τρεις μήνες δουλειά το στέλνω στο διαβολο. Απο την άλλη αν εχω παιδάκια και τα πληρώνω να μου κάνουν αγγαρειες, τα βάζω να απαντάνε πρώτα σε κανα email και στο τηλεφωνο, και μετα ασχολούμαι με τις αρπαχτές! Απλα πραματα, της πιάτσας. Αφού ΔΕΝ είσαι web developer η κατι τέτοιο, πώς θες να το ξερεις; Και γιατι σου φένεται ενδιαφέρον αφου δεν ξερεις τι μπορει να γινει ή οχι; Η απάντηση ειναι , χωρις να θέλω να δικαιολογήσω το eshop, οτι οι δημοπρασίες μπάινουν αυτόματα απο ενα pc εκει σε μια γωνία , χωρίς να ασχολείται κανενας υπάλληλος για αυτο. Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία...
Exoskeletor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 ayto pou mathenoume apto topic pantos eine otan briskoume ta skoura na leme pos den endiaferomaste
Exoskeletor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 kanto esy prota kai meta tha akoulouthiso kai ego thn eksypnh protash sou pantognosth. Exo polles gnorimies parepimpotnos me atoma pou asxolounte me thn kataskeyh epeksergaston. opote eime guru kiego se ayta. opoios thelei mporei na me rotisi oti thelei.
The_Edge Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 1) Ας μη συνεχιστεί η κόντρα Exoskeletor και red30, κάντε το μέσω pm. 2) Εγώ αυτό που θέλω να σου πω φίλε red30 είναι ότι "οι πωλήσεις μπαίνουν αυτόματα" και ελπίζω να σταματήσεις να αμφισβητείς αυτά που σου λέμε. Τί κόλλημα είναι αυτό που έχεις φάει δηλαδή ("άνθρακες ο θησαυρός" κτλ)? Στο κάτω-κάτω, πάρε ένα τηλέφωνο στο Fleamerket και ρώτα (ναι, ρώτησε πριν θεωρήσεις κάτι ως δεδομένο, δεν κάνει κακό μερικές φορές).
panasonic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 ... http://www.ram-shop.gr http://www.cosmodata.gr www. grammi.gr http://www.hardshop.gr http://www.plaisio.gr http://www.multirama.gr http://www.shop21.gr
Mafia_Omerta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Αγαπητε the_edge γιατι το λες αυτο; Ακόμα κι _αν_ ίσχύει αυτο που γράφεις , θα έπρεπε κάπως να το ξέρω; Το μαθαίνω εγω και οι υπόλοιποι τώρα! Πρεπει να μαντέψω δηλαδη πως ενα μαγαζί ανοίγει 600 δημοπρασίες με βίσμα , ενω κάποιοι αλλοι που έχουν 2500χιλ δημοπρασιες (ενα παράδειγμα φέρνω βρε αδερφε!! ) πρεπει να τις ανοίγουν με το χέρι;;;;;;; και τέλος αυτο το web services πραγματικα δεν το κατάλαβα , συνδέεται το eshop απ'ευθειας στις βάσεις του flea (ή καπως έτσι χμμ... περίεργο αλλα και ενδιαφέρον! Ξερεις κάτι περισσότερο; Den einai to bisma file mou. Osoi exoun dosei ta 10 euro kai einai........den thimame pos onomazonte ekeina ta meloi mporoun na to kanoun afto. @mafia: Βρε αγορι μου μη "φορτώνεις" πριν γινει κατι δεν σου κανει καλο, δεν μπορεις να σκεφτεις καθαρα!! Πολυ φιλικά στο γράφω μη με παρεξηγήσεις! ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛ. να κάνεις τη δουλειά σου, κι αν δε σηκώσουν ή οτι αλλο εδω ειμαστε, κάποιος θα γράψει τη γνώμη του τι να κάνεις!! Ισχυει και για ολους που θέλουν να αγοράσουν κατι, αφου εχετε διαβάσει ολα αυτα εδω εχετε μια καλη αποψη για το τι ΜΠΟΡΕΙ να συμβει! Δεν ειναι ουτε σίγουρο ουτε πιθανό οτι θα έχετε πρόβλημα! Ομως διαβάζοντας ολα αυτα ειστε προετοιμασμένοι για την επόμενη κίνηση ή τουλάχιστον να μη βρεθείτε εξ' απροόπτου! Εμενα προσωπικά αυτο που με "χάλασε" ειναι οτι δεν εμπιστεύομαι πια να ψωνίσω γενικότερα οχι στο eshop ή στο Πλαισιο. Ο καθεις μαγαζάτορας με τα κουσούρια του και ολοι στου κασίδη το κεφάλι τα δοκιμάζουν! Mporei na mhn sikonoun to tilefono alla meso e-mail mexri tora ta pigenoume apsoga. Tous milao se kosmio epipedo ki ekeinoi einai eugenikotatoi kai den mou dinoun aformi gia na briso. Αφού ΔΕΝ είσαι web developer η κατι τέτοιο, πώς θες να το ξερεις;Και γιατι σου φένεται ενδιαφέρον αφου δεν ξερεις τι μπορει να γινει ή οχι; Η απάντηση ειναι , χωρις να θέλω να δικαιολογήσω το eshop, οτι οι δημοπρασίες μπάινουν αυτόματα απο ενα pc εκει σε μια γωνία , χωρίς να ασχολείται κανενας υπάλληλος για αυτο. Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία... Etsi einai, exoun ena sistima pou kanei afti ti doulia aftomata sta meli pou exoun dosei ta 10 europoula. As miothoun oi kontres giati istera oi mods kai me to dikio tous tha to kanoun lock.
Exoskeletor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 red30 eise tromeros ti na sou po... PROTA mou stelneis pm kai eipes oti eipes kai META stelneis kai edo kai meta les pos prospathises na mhn sinexistei ayto? opoios admin thelei mporei na to katalabei mpenontas sta mhnymata mou (steile kai ayto pou phges na steileis) Epeidh exoun kalytera pragmata na kanoun oi anagnostes apto na diabazoun gia thn "kontra" mas simfono kai ego den prokeite na anafertho pali ston red30. Ena teleyteo tha po. eipes pos sto fleamarket eise poly palios kai omos apo oti fenete den ksereis simantika xarakthristika tou site. kai perimeneis meta na empisteyth kapoios ayta pou les? edo den ksereis ti ginete sto site pou empenes apo tous protous tha ksereis gia ta alla?
bandito Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Αυτόματα ΔΕΝ μπαίνουν οι δημ/σιες, αυτα ειναι εικασίες! Και εγώ λέω οτι μπαίνουν αυτόματα. Wanna big bet; My people against yours... Και στο κάτω κάτω, δεν καταλαβαίνω , γιατι τόσο άγχος για το αν το e-shop ειναι καλό eshop η οχι. Πριν λιγο καιρό έκανα μια παραγγελία απο το expansys, μου τα έπρηξαν και τελικά αυτό που ήθελα να πάρω δεν το πήρα, έγραψα κάπου το συμβάν και τελειωσα. Εσύ είσαι έτοιμος να ξεκινησεις σταυροφορία. Εντάξει , το καταλάβαμε. Το e-shop γινεται ΠΛΑΙΣΙΟ. Το εμπεδώσαμε Το καταλάβαμε. Να ...φυλάω σταυρό. Μπορώ τώρα να αποφασίσω για τις επόμενες αγορές μόνος μου; Χωρίς να χρειάζεται να μαλώνουμε, το e-shop ειναι σίγουρο οτι έχει πρόβλημα με τον αυξημένο φόρτο εργασίας. Για αυτούς που ΔΕΝ εχουν ιδέα πως τρέχει μια επιχείρηση (και ειδικά μια επιχείρηση με πολλούς υπαλλήλους, λογαριασμούς κτλ), νομίζουν οτι την επόμενη μερα που θα έχεις μια απότομη αυξηση στις πωλησεις , παιρνεις άλλους 100 υπαλλήλους και εισαι ΟΚ. Βέβαια αν η αύξηση ειναι παροδική (ακόμα και του ενός μήνα), μετά τους υπαλλήλους θα τους βάλεις στον κώλο σου, μαζι με τις αποζημιώσεις τους και τους μισθούς τους. Επίσης πάντα υπαρχει μια κλίμακωση , για την αναλογία υπαλλήλων / φόρτου εργασίας. Είναι ένα σημείο που αν δεν φροντίσεις να αλλάξεις κάποιες διεργασίες στην εταιρία που καθυστερούν, και όλη το Περιστέρι να προσλάβεις, τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις. Και να αλλάξεις αυτές τις διαδικασίες παιρνει χρόνο και κόπο. Πληροφοριακά , για να βάλει μια εταιρία ενα ERP θέλει 6 μηνες με έναν χρονο. (κοινώς Γιάννη, σε μια μερα ο Σουβλατζής δεν θα προλάβει να βαλει ουτε 1000 ακομα γυριέρες, ουτε 1000 ψησταρίες, ουτε να προσλάβει 1000 ακόμα υπαλλήλους, αυτα τα πράγματα παίρνουν χρόνο). Δεν δικαιολογώ το e-shop. Απλώς θέλω να πώ , οτι η αγορά έτσι παίζει. Φουσκώνει ενα μαγαζί, χαλάνε οι υπηρεσίες του, βρίσκει χώρο καποιο άλλο να αναπτυχθεί κ.ο.κ. Πολλές φορές οι ίδιες οι εταρίες επιθυμούν να μειωθεί η κίνηση τους, για να μπορέσουν να ανασυνταχθούν και να λύσουν τα προβλήματα που ξέρουν / εμαθαν οτι θα συναντήσουν στο επόμενο επίπεδο.
Mafia_Omerta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Τελικά τώρα που με καθησύχασε και ένας υπάλληλος του e-shop με τα e-mail που μου απάντησε και βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά, μπορώ να πω πως το μόνο κακό του e-shop είναι πως αρκετές φορές δεν απαντάει στα e-mail μας. Τα ελαττωματικά προϊόντα τα περνούν από αντιπροσωπίες και δεν τα κατασκευάζουν εκεί, άρα δεν γνωρίζουν πια είναι ελαττωματικά και πια όχι. Ακόμα στο service δεν τα καθυστερούν αυτοί τα προϊόντα αλλά υπάρχει καθυστέρηση στην αντιπροσωπία. Τελικό συμπέρασμα, λάθος κάνουμε που τα βάζουμε με το e-shop μέχρι ενός σημείου γιατί η βλακείες γίνονται αλλού και στο τέλος άλλος τα ακούει. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να αποφύγουμε το service είναι να τους λέμε πως θα πάρουμε στα σίγουρα το προϊόν που προορίζετε για αγορά όμως να το τεστάρουν εκεί για να δουν αν λειτουργεί σωστά. Αν πάλι αρνηθούν ή παίρνεται το ρίσκο ή πάτε αλλού. Υπάρχει και η περίπτωση του να χαλάσει μετά από ένα μήνα. Τότε λειτουργεί η γκαντεμιά του καθ' ενός μας και θα πρέπει να σεβαστούμε και πάλι πως δεν φταίει το e-shop αλλά η αντιπροσωπία. Κάποιοι τώρα μπορεί να τα βάλετε μαζί μου γιατί άλλα έλεγα πριν και άλλα λέω τώρα. Έτσι είναι με την διαφορά πως πριν δεν μου απαντούσε κανείς και πουθενά και είχα τα νεύρα μου. Ας ελπίσουμε πως από εδώ και πέρα το e-shop δεν θα αγνοεί τα μηνύματα μας και θα γίνει το κορυφαίο κατάστημα που ήταν στα χρόνια της ακμής του.
georgeadams Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Πολλές φορές οι ίδιες οι εταρίες επιθυμούν να μειωθεί η κίνηση τους, για να μπορέσουν να ανασυνταχθούν και να λύσουν τα προβλήματα που ξέρουν / εμαθαν οτι θα συναντήσουν στο επόμενο επίπεδο. Αυτό όμως μπορεί να αποβεί μοιραίο. Αν χάσεις το καλό όνομα που έχεις στην αγορά όσο καιρό σου πάρει "να ανασυνταχθείς και λύσεις τα προβλήματα σου", μετά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη των πελατών σου. Georgeadams θα σε παρακαλεσω να μην κλειδωσεις το τοπικ και σε αυτο ας συμβαλλουμε ολοι οσο ειναι δυνατον. Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να κλειδώσω το topic, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω και τη δικαιοδοσία να το κάνω, μιας και δεν είμαι εγώ ο moderator αυτής εδώ της κατηγορίας
vagos789 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Εγω σημερα παρέλαβα κατι πολυ ωραια ποντικάκια απο το e-shop,δεν αντιμετωπισα καμια δυσκολία,και ολα εγιναν μεσα σε 24 ωρες κι ενω ειδοποιήθηκα τηλεφωνικα για την ώρα παραλαβης. Φυσικα το ολο εγχείρημα ήταν πολυ απλό αλλα σημασία έχει ότι τιποτα δεν έγινε λάθος.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 tous xiliades pelates tous stirizo sta unique hits pou exei to e-shop kathimerina' date=' sthn pelateia pou exei to kentriko katasthma ean pas mia mera na deis. gemato eine apto proi mexrh to brady kai sta 9 fortigakia pou exoun gia tis metafores. (aytoi kanoun ths paragelies, den sinergazonte poia nomizo me alla courier. kapoios eixe pei pos oi kathisterhseis ofilonte se courier.oxi. se aytous ofilonte.). [/quote'] Μια ερώτηση που μου ήρθε εμένα στο μυαλό. Από που ακριβώς γνωρίζεις πόσα hits έχει και πόσα ακριβώς φορτηγάκια έχει το μαγαζί;
KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Διαβάζοντας το FAQ του e-shop, αφήνοντας στην άκρη τα χρονικά όρια που δίνουν για την παράδοση προϊόντων μια και τις πρισσότερες φορές ισχύουν, πρέπει να πώ ότι το παρακάτω μου προξένησε έντονα γέλια: Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις κάθε φορά στο θέμα της ασφάλειας των συναλλαγών και επιπλέον στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση απάτης ανάμεσα στις χιλιάδες των πελατών μας. H τελευταίες εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο αφορούν το πέρασμα μιας μιας της κάθε πιστωτικής κάρτας με το χέρι και την πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία από τον οποιοδήποτε υπάλληλο τουο μαγαζιού;
Exoskeletor Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 KWSN_Men ta unique hits ta stirizo apo ton upeythino tou site pou eixe kanei mia sinenteyksh se ena periodiko kai ta fortigakia tha ta deis proi proi prin ksekinisoun gia ths dianomes ean pas sto katasthma e-shop h to sabbato parkarismena kai eine to ligotero 9. tipota den exo pei mexrh tora pou na to exo bgalei apto mialo mou.(ektos apo thn western digital hellas pou eixa anaferei poio pano pou thn baftisa hellas xoris na ksero giati nomiza pos etsi tha legotan h antiprosopoia ths sthn ellada). to na pei kaneis kai mia fora den ksero den eine ntroph..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.