Προς το περιεχόμενο

Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το συμπέρασμα είναι ότι το e-shop, δεν είναι το e-shop που ξέραμε. 'Εχει αλλάξει προς το χειρότερο. Παλιά δεν υπήρχε ούτε ένα αρνητικό σχόλιο και τώρα έχουμε όλοι παράπονα. Ας ελπίσουμε ότι αυτά που γράψαμε τα είδανε και θα προσπαθήσουν να βελτιωθούν.

Δημοσ.
Τι;

Χρεώνετε και η αναμονή;

Profanws' date='o OTE se xrewnei oxi to eshop

ego pantos opote exo parei tilefono to sikosan ekeinh thn stigmh.. ego proteino na parete tilefono.

Sto tmhma pwlisewn to sikwnoun 99%

Sto tmhma service 5%

:D

Δημοσ.

Άαααααααααααααααααααααααρε e-shop το μεγαλείο σου.

Δεν τα παρέλαβαν από την αντιπροσωπεία όπως μου είπαν;

Ρίχτε καμιά ιδέα ρε παιδιά τι να κάνω;

Πάντως να πάρω τηλέφωνο από ότι είδα δεν συμφέρει.

red30 πολύ ευγενικά μου φαίνεται πως μιλάμε σε κάποια τυπάκια του insomnia και στο τέλος θα μας καβαλήσουν φίλε μου. Αν θες την γνώμη μου, όχι μόνο εσύ αλλά και οι άλλοι μην τους απαντάτε ας κάνουν διάλογο μόνοι τους γιατί στο τέλος θα ξεφύγουμε από το θέμα σε προσωπικές επιθέσεις και θα γίνει lock το topic. Απλός όσα post βλέπετε που να είναι από τα κλασικά φανατισμένα άτομα κάντε πως δεν τα βλέπετε.

Δημοσ.

Ξέρω πως για μερικούς είναι δύσκολο (άλλους γιατί τους πνίγει το δίκιο και άλλους γιατί έτσι έχουν μάθει) αλλά θα ήθελα να θυμίσω σε όλους πως όσο δίκιο κι αν έχουν για κάτι, είναι πού εύκολο να το χάσουν αν δεν προσέχουν λίγο τον τρόπο που εκφράζονται.

Όσο σωστά κι αν είναι τα επιχειρήματα σας, αν συνοδεύονται από φανατισμό και άσχημη συμπεριφορά, είναι πολύ εύκολο να περάσουν απαρατήρητα, και να φέρουν και τους moderators στη δύσκολη θέση να πρέπει να κλειδώσουν το thread :(

Δημοσ.

Παντως, δεν αποκλειεται κάποιοι να επιδιωκουν να καταγραφεται στο topic μια απρεπης συμπεριφορα ώστε να κλείδωθει το topic, γιατί δεν τους συμφερει να συνεχιστεί η συζήτηση.

Θα πρέπει η moderators να το δουν προσεκτικά αυτό το ενδεχόμενο κατά τη γνώμη μου.

Οχι να κανουμε το χατήρι κάποιων αθυρόστομων που θέλουν να κλείσουν το θέμα.

Αν κάποιος 'χαλά τον κόσμο' με τα όσα γράφει ίσως θα έπρεπε να μπεί κάποια 'ποινή' στον ίδιο και όχι σε όλους όσους συμμετείχαν συζητώντας στο topic, κλειδωνοντάς το.

Ας μην πεφτουμε σε προβοκατορικες παγιδες.

Δημοσ.

Πάντως ως τώρα απο e-shop αν και έχει τα προβληματάκια οσον αφορά τον τρόπο πληρωμής..(για ηλεκτρονικό κατάστημα δλδ) δεν έχω παράπονο για παραγγελίες και τέτοια..

Πάντα εξυπηρετικοί..αρκετά γρήγοροι..

αντίθετα με πλαίσιο όπου τα παράπονα υπάρχουν..που να σασ πω story με μία m/b του ξαδερφού μου που έγινε ψιλοπανικός γιατί νομίζουν ότι εμείς που πάμε είμαστε άσχετοι και αυτοί τα ξέρουν όλα..

τα έχετε ζήσει και εσείς πάντως..

Δημοσ.

karib, συμφωνώ μαζί σου.

Τώρα έστειλα μήνυμα για να δω μήπως και ήταν αλήθεια αυτό που έλεγε ο billpeppas και καθυστερεί η εξέλιξη της παραγγελίας. Για οτιδήποτε νεότερο πάλι εδώ θα είμαστε.

Δημοσ.

Ti na diabaso re gia to plaisio? 4 fores exo paei. den sou eipa pos den eine kalh h ipostiriksi alla oxi kai se 1 mera. 2 me 3.

ola ayta ta link pou les gia mena ti simenoun? den katalaba? sou eixa apanthsh kai poio prin pos thn paramikrh amfibolia na exo gia kati pao kai na to poio asxeto post. mhn ta ksanaleme. Gia pes mou pou aporipto ton eayto mou? ayto den eipa kai sto proto post pou sou apanthsa?

ebala pos pira 40 tayo yuden epeidh ton thimomouna.. olo m...es les palikari to ksereis? ola apo to mialo sou ta bgazeis. ta pira prosfata kai ta thimomouna. ths palies paragelies den ths thimomouna.8 proionta den eine polla alla sou eipa den ta phra me mia paragelia. ean baleis to mialo sou na doulepsei kai ipothesoume pos ta pira ena ena 8 paragelies (se diaforetikes meres/ores) eine arketes gia kapoion gia na exei gnomh gia to e-shop pisteyo

h epistrofh diskou mporei na eine eukolo pragma, oxi omos otan exeis xasi thn apodiksi ksereis..

to poios kani to maga kai poios thelei na apodeiksei kati to deixneis esy me ths simioseis pou briskeis tixea prin agoraseis kati ktl ktl.

Bgaltes apton diko sou prota ths magies pou boleytikes kai ela meta na ta ksanapoume

mafia_omerfa ayto gia ta fanatika atoma se mena pigene? pes mou nai na trelatho teleios. den mou les.. ean fteei h antiprosopoia gia to problhma sou, ean ayto pou girises piso to eixes pari apo kapou allou den tha eixes problhma les?

to na klidothi to topic gia merika atoma den exei nohma. kalhtera oi moderators na sbisoun oti den tous aresei

Δημοσ.
Για το fleamarket που εγραψα πιο πάνω εχεις κανα σχόλιο; ε! ρε κέρδη και τζίρος!!!! Τις χαρτοσακούλες παιδια.....!!!

Μιας και έχεις στηρίξω πολλά επιχειρήματα σου στο "δεδομένο" ότι "στο eshop υπάρχει κάποιος που ανοίγει κάθε μέρα ή κάθε δύο μέρες 600 πωλήσεις στο fleamarket", μπορώ να σε ρωτήσω κάτι? Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ότι αυτά μπορεί να ανοίγουν αυτόματα μέσω συνεργασίας των δύο συστημάτων (πχ μέσω web services)? Και σε ρωτάω γιατί μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε και έμαθα πως αυτό ακριβώς γίνεται...

Δε θέλω να μπω στην ουσία του θέματος που συζητάτε, μερικά πράγματα όμως που θεωρούμε "δεδομένα" πρέπει να τα σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα.

Δημοσ.

Sto tmhma pwlisewn to sikwnoun 99%

Sto tmhma service 5%

:D

Όσες φορές έχω πάρει στο τμήμα διακίνησης περίμενα 10 λεπτά περίπου.

Δημοσ.

geia sas!!

pro kairou ekana tin deuteri paraggelia mou sto e-shop, pira ena trofodotiko zalman silent 400 watt....to opoio antekse mia mera..!! anyway auta sumvainoun...i erotisi einai i eksis....mporo na tous to pao piso o idios i prepei na kano tin forma gia na paro auto to noumero to RMA?

sas rotao giati i paraggelia den einai sto onoma mou alla mias filis, vevaia exo tin apodeiksi lianikis....den pisteuo na dimiourgithei provlima...an kserei kapoios as mou pei!!

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν θα εχεις κανενα προβλημα εφοσον εχεις την αποδειξη.Εμενα το προβλημα ηταν το εξης:Πηγα για RMA τη μητρικη μου στις 20/1 και την πηρα μολις χθες 1/3!!!!Ελεος..πραγματικα ΧΑΛΙΑ service και πολλη κουραση για να την παρω στα χερια μου.Λενε οτι θελουν πραγματικα...εδω και 3 εβδομαδες μου ελεγαν "σε 1-2 μερες θα την εχουμε".Ελπιζω να βαλουν μυαλο γιατι πανε απ'το κακο στο χειροτερο σ'αυτον το τομεα!Τα τραγουδια αναμονης του e-shop service τα εχω μαθει απ'εξω πλεον..

Δημοσ.
Τι;

Χρεώνετε και η αναμονή;

profanws afou einai noumero kanoniko (210XXXXXX) kai oxi atelos (80011XXX)

Απαράδεκτη εταιρία Courier.. θυμάμαι περίμενα μια ολόκληρη ημέρα παραγγελία από το e-shop.. δεν ήρθε κανείς και είχαν το θράσος ύστερα να υποστηρίξουν πως τάχα χτυπήσανε το κουδούνι αλλά απουσίαζα!

..

isws me diafora h pio xalia etairia courier h geniki taxydromiki.

ekana kai parapona sto e-shop gia aytous tous karagkiozides.

mia mera enw imoun spiti den me brikan (kai kala me psa3ane) kai mou afisan simeiwsh na paralabw to dema apo ta kentrika tous giati leei stin timi perilambanetai mia fora mono na perasoun apo to spiti.

h ACN px ka8e fora prin mou ferei dema me pairnei prin til sto kinito kai me enimerwnei oti erxetai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...