Προς το περιεχόμενο

Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw padws opws eipa sth prohgoumenh selida parhgeila 2 pragmata (elpizw na mh to metaniwsw pali tespa) kai o ipallilos mou pe (thlefwnikh paragelia,sto tmhma pwlhsewn PANDA to sikwnoun) oti tha figoun ap to magazi thn idia mera.Elegxw ap to site to stadio ths paragelias k akoma leei "elegxos diathesimothtas" 30 wres meta to thlefwnhma.....

ELEOSSSSSS.(par ola afta epeidh exei ksanasymvei elpizw oti exoun stalei apla den ananewthike to sistima gia na me enhmerwnei swsta)

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
....και πολυ φοβαμαι πως θα εχει πελατες του μονο τους υπαλληλους του σε λιγο καιρο αν συνεχισει ετσι...

Μπα,τους έχεις για μ@λ@κες αυτούς που δουλεύουν εκεί;

Δημοσ.

Αγόρασα τον Η/Υ από E-shop, το παρέλαβα μετά απο 6 μέρες και κόλλαγαν τα Windows. Τους τον επέστρεψα για έλεγχο, και σε 3 μέρες μου είπαν η Asus η μητρική είχε πρόβλημα.

Μου την αλλάξανε μετά από 2 μέρες, όμως έκανε πάλι τα ίδια. Πήγα απο 'κει και με προτροπή μου, τους είπα βάλτε MSI μητρική και όλα πήγαν Ο.Κ.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχει καλή θέληση, απ' τους υπαλλήλους του E-shop, δεν υπήρχαν αντιρρήσεις για τις αλλαγές, και δεν με προβληματήσανε.

Αλλά απ' την άλλη, υπάρχει καθυστέρηση στο service και στην παράδοση εμπορευμάτων. Αν μπορούσα να τα ζητήσω όλα... υπάρχει μαγαζί που να τα προσφέρει;

Δημοσ.

η διαφήμιση πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί?θα χαιρόμουνα ν ακούσω πρόταση για άλλα καταστήματα να παραγγέλνουμε και τα λεφτά μας να πιάνουν τόπο

Δημοσ.

Αν θες για την καλυτερη κατα την γνωμη μου online εξυπηρετηση τοτε το online του πλαισιου ειναι αρκετα καλο και οργανωμενο, αλλα εχει φαρμακειο τιμες. Το hardshop ειναι επισης καλο με φθηνες τιμες. Δυο φορες που παραγγειλα απο εκει δεν αντιμετωπισα προβλημα. Απλα θελει λιγο "συμμαζεμα" το site.

Δημοσ.
η διαφήμιση πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί?θα χαιρόμουνα ν ακούσω πρόταση για άλλα καταστήματα να παραγγέλνουμε και τα λεφτά μας να πιάνουν τόπο

H diafimisi den einai kali opos tin enoeite osoi mas lete na stamatisoume tin diafimisi kai den kanoume diafimisi. Edo mazeuomaste oloi osoi exoume problima.

Χαιρομαι οταν υπαρχουν ικανοποιημενοι χρηστες, αλλα δυστηχως τεινουν να γινουν η μειοψηφια του eshop....

Etsi akribos einai giati tora etsi opos to kanane protimotero einai na briskete ena katastima e-shop stin perioxi sou i konta telos panton gia na apetiseis ton elenxo tou proiontos ekei opos kano ego sta katastimata pou pao na agoraso.

Hardshop: mono kala mporo na skefto. h episkeuh taxitati kai as egine h paraggelia online kai to kiriotero den mou fortosan s' emena ta metaforika.

Plaisio: se merika proionta einai fthinotero kai apo to e-shop, eksipiretikotatoi kai apantane amesos se ola ta thlefonimata kai ta e-mail. Gia service den gnorizo.

A paraligo na to ksexaso......to plaisio kanei kai ekptoseis kai se proionta ano ton 40 euro den se xrenoun metaforika.

Hardshop kai Plaisio tha xrisimopoio apo edo kai pera. Na protimate oi perissoteroi to plaisio giati uparxei se bolikes perioxes. H parxei kai athina kai thesaloniki nomizo. To hardshop nomizo pos einai mono sto lasithi.

Δημοσ.

Οντως το πλαισιο εχει μακραν το καλυτερο Online shop. Εχω κανει δεκαδες παραγγελιες απο εκει και ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Οσον αφορα το service ειναι αναλογα το υποκαταστημα, Παντως 2 φορες που εχει τυχει να αλλαξω κατι (Ενα σκληρο δισκο που καηκε οσο ηταν στην εγγυηση μου τον αλλαξαν αμεσως, και μια καρτα γραφικων που πηρα και την αλλαξα με μια καλυτερη) δεν αντιμετωπισα προβλημα, τουλαχιστον στο υποκαταστημα στην Στουρναρη. Και νομιζω πως ενα καταστημα με τοσα κερδοι και με δεκαδες υποκαταστηματα, μεγαλο τζιρο και τετοιο ονομα δεν εχει προβλημα να κανει επι τοπου αλλαγες. Παντως παλιοτερα ειχε πολυ πιο καλες τιμες. Τωρα εχει χαλασει αρκετα

Δημοσ.

guys den katalabeno kati pragmata pou lete..

kamia fora pou "kolaei" opos lete mia online paragelia sthn timologhsh, den kolaei. h timologhsh ginete apla den kanoun update to status sthn selida.

ego exo steilei 3 fores e-mail, kai ths 3 mou apantisan. tora ti leei o rafpafskataf den ksero alla den ton kobo na kserei kai polla...

Δημοσ.

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Ένα από τα 7 θαύματα εκπληρώθηκε.

Μου απάντησαν.

Αυτό είναι το μήνυμα που μου έστειλαν:

Αγαπητέ κύριε *******,

σας ενημερώνουμε ότι από 18/2 έχουμε στείλει και την μητρική σας, αλλά και τον επεξεργαστή στην αντιπροσωπεία του. Αυτή την στιγμή μας έχει επιστρέψει ο επεξεργαστής σας, αλλά περιμένουμε ακόμα την παραλαβή της μητρικής σας, όπου και αυτόματα θα γίνει και η αποστολή στην έδρα σας. Κρίνοντας απο το διάστημα που έχει περάσει μποροούμε να πούμε ότι μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, λογικά θα έχουμε και την μητρική σας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211-5000500.

Με εκτίμηση για το E-SHOP.GR

Δημοσ.

EKSOSKELETOR oloi edo exoume parapona gia afto to thema. Emena etixe simera kai mou apantisan. Tora esy den mporeis na erxese kai na mas les pos den kserei o rafraf24 kai pola pragmata kai den ftanei mono afto tou ekanes kai to nick ade na mi po tora.

Mi mas les pos pane ola kala giati ego an exo steilei 50 e-mail sto e-shop zhthma einai an exo parei apantisi sta 10.

Δημοσ.
guys den katalabeno kati pragmata pou lete..

kamia fora pou "kolaei" opos lete mia online paragelia sthn timologhsh' date=' den kolaei. h timologhsh ginete apla den kanoun update to status sthn selida.

ego exo steilei 3 fores e-mail, kai ths 3 mou apantisan. tora ti leei o rafpafskataf den ksero alla den ton kobo na kserei kai polla...[/quote']

Δεν νομιζω να σε εθιξα καθολου και να αμφεβαλα για κατι που ειπες. Και το κυριοτερο δεν "επαιξα" με το nick σου, κατι που θα μπορουσα να κανω ανετα, αλλα δεν εχω πιστευω το δικαιωμα να σχολιαζω nicks ουτε και να θιγω καποιον εδω μεσα.

Λοιπον, εχω κανει πολλες παραγγελιες απο eshop και οι περισσοτερες κολλαγανε στο σταδιο τιμολογησης. Και αν οπως λες προσωραγανε κανονικα αλλα δεν το ανανεωνανε στο συστημα τοτε γιατι το προιον ερχοτανε μετα απο 2-3 εβδομαδες και μετα ολος τυχαιος προσωραγε η εξελιξη? Και γιατι σε καμμια 20αρια email που εχω στειλε μου εχουν απαντησει 1 φορα? Πριν σχολιασεις πικροχολα καποιον, καλυτερα θα ηταν να σκεφτεις πιο πολυ το τι θα πεις.

Δημοσ.

παιδιά αίσχος!!!

έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα ένα ελαττωματικό DVD-ROM μέσω RMA στο e-shop και ακόμα στο site τους δείχνει πως δεν τo έχουν παραλάβει!

παίρνω τηλέφωνο στο service αλλα είμαι 20 λεπτά αναμονή χωρίς να τo σηκώνει κανεις!

και αυτό υπεραστική κλήση από κρήτη - αθηνα!!!

τους έχω στείλει 3 e-mail και μου απάντησαν μονο στο ένα λέγοντας πως θέλουν τον αριθμό αποστολής του δέματος! αφού τo έστειλα απλό ρε καραγκιόζηδες τι αριθμό μου τσαμπουνάτε? δε φτάνει που πλήρωσα τα έξοδα αποστολής για τι πατάτα σας θέλετε να τo στείλω και συστημένο να χρεωθώ παραπάνω?

άσε που νομίζω ότι μπορεί να παίζουν τους κινέζους ότι δεν τo λάβανε και να τo πουλήσανε αλλου. έχω καμια απόδειξη ότι τo έλαβαν? ΌΧΙ! να λαλακα που δεν τo έστειλες συστημένο!!!

όλη αυτή η φασαρία , χάσιμο χρόνου, χρήματος, νεύρων για ένα dvd-rom αξιας 23 ευρώ?

ε δε το έκαιγα καλύτερα?:evil: :twisted:

άσε που στην αρχή για να μου δώσουν νούμερο RMA έπρεπε να τους παρακαλέσω κι όλας. δε θέλαν να το πάρουν πίσω επειδή και καλά τα dvd δε βγάζουν πρόβλημα. εγώ ξέρω ότι άμα δε μείνεις ευχαριστημένος από το προϊόν που αγόρασες μέσα σε 15 μέρες μπορείς να το επιστρέψεις με επιστροφή χρημάτων. εγώ τους είχα ζητήσει απλή πίστωση και με πρήξανε!

άντε μην ανοίξω το στόμα μου τώρα γιατί θα πέσει πολύ βρισίδι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...