dreaming123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 red30 30 λεπτά εννοούσα συνολικά καμια 10 κλήσεις χονδρικά... Αυτο έλειπε να περίμενα 30 λεπτά την κλήση σε 2 ώρες θα είχα φτάσει αθήνα και θα τους κυνήγαγα...
panxris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Εγω τους εμπιστευτηκα και σημερα παρ ολο που ολα οσα γραφετε δεν ειναι καθολου υπερβολικα και τα χω αντιμετωπισει κι εγω (τελικως οταν λες: μα καλα τοοοοσο γκαντεμης ειμαι και συμβαινουν ολα σε μενα? ,παντα υπαρχει καποιος που την εχει πατησει εξισου ασχημα η και χειροτερα ) παραγγελνοντας ενα ασυρματο τηλεφωνο Siemens (59 ευρω ,το Carrefour το χε 10 ευρω+μερικα λεπτα ακριβοτερα) και ενα MSI Bluetooth USB adaptor στα 29,2 ευρω (200Μ max εμβελεια συμφωνα με τις προδιαγραφες!) Φυσικα και ανησυχω μη μου χαλασει κατι στο μελλον και τρεχω παλι με τα γνωστα προβληματα αλλα ελπιζω οτι αυτα που αγορασα ειναι λιγο απιθανο να χαλασουν και εδωσα προταιραιοτητα στο κερδος στην τιμη που ειχα (10 ευρω απ το τηλεφωνο και 10 ευρω απ το Bluetooth περιπου-5 ευρω απ τα ΕΛΤΑ (να δουμε με τι καρο θα τα στειλουν παλι και ποσα χρονια θα κανουν να φτασουν) περιπου 15 ευρω κερδος).Λογικα την αλλη παρασκευη θα φτασουν P.S. Τα ΕΛΤΑ τα προτιμησα για οικονομια αν και πρεπει να ειναι η πιο απαραδεκτη υπηρεσια που δουλευει στην Ελλαδα.ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ οποτε παω να παρω/στειλω κατι θα αγανακτησει καποιος απ τους πελατες (η εγω).Μιλαμε για απολυτο χαος-ανευθυνοτητα-αργοπορια-μπαχαλο αλλα με courier φοβαμαι οτι το χρηματικο κερδος θα εξανεμιζοταν......
nektarios1973 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 ΟΧΙ...... Χαλιέται κανείς ;;; ==> Topic Title: "Eshop: ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ" Η άποψή σου; Να τα σκάμε σαν μλκες και να μη μιλάμε κιολα; χμμμμ...... Edit: Ρε παιδες ενα δεν καταλαβαίνω! Γιατι οταν κάτι "ενοχλεί" και δεν ειναι ευχάριστο και χαβαλέ' date=' πρεπει να σταματάει να συζητιέται... Δηλαδη τι να πούμε, για το βρακι της Βανδη και το λιφτινγκ του Ψινάκη; οκ, υπάρχουν και αυτα και τα συζητάμε αλλου. --- Απο την άλλη οπως νομίζετε, ας κάνετε ενα poll και αν συμφωνουν οι περισσότεροι να απαγορευθει να λέμε "eshop", οπως εκανε ο Νταλάρας στον Πανούση... Θα λέμε το "ακατονόμαστο" και δεν θα το συζητάμε.... τι να πω πια εχουμε γράψει 200 πράγματα εμπεριστατωμένα και συγκεκριμένα, ζητάμε και την απάντηση των άμεσα ενδιαφερομένων και τέτοιες απαντήσεις οπως αυτη του nektarios1973 με ξενερώνουν, το λιγότερο... [/quote'] oxi den prepei na stamataei na sizitiete ala na min katanta kai aidia to prama, se ligo tha katantisoume san tin ekpompi tis Liampiri sto star kai tha arxisoume na katigouroume tous pantes kai ta panta kai as min ksexname pos den yparxei eykolotero pragma apo to na katigoroume oti simvi kai oti doume giro mas. Opos les (εχουμε γράψει 200 πράγματα εμπεριστατωμένα καί συγκεκριμένα) kai isos na exeis dikio se ayto ala an vgoun kai milisoun oloi aytoi i xiliades malon dekades xiliades eyxaristimeni pelates tou e-shop tote ti tha peis??? malon tote tha simfonisis mazi mou oti den mporei mia epixirisi me toso megalo arithmo pelaton se oli tin ellada na min exei kai tous disarestimenous tis pelates.
nektarios1973 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 eykolo pragma i katigoria, poli eykolo... simveni se olous mas kathimerina, gia skeftite...
sarisn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Καλό το Ram Shop με μεγάλη ποικιλία αλλά τσιμπημένες τιμές.
nektarios1973 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ; ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΡΑ;; ΟΥΦ........... ορισμενοι σε σκάνε....... xalara i zoi einai orea...xalara kai as min exeis kai parea (gia na katigoris) xalara...
panasonic Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 pio diasimo to kanate...ta lefta saw de ta lipaste?
androu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ έστειλα ενα εμαιλ για να ρωτήσω για ένα εκτυπωτή στο e-shop και στο Infoshop . Το Infoshop απάντησε σε 1 μέρα.. (σήμερα το πρωί- από χθές το απόγευμα) και το e-shop ακόμα περιμένω. Φυσικά πήγα και τον πήρα και ασε τους να κουρεύονται !
panasonic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 σιγα μη ξαναγίνει...που είναι εκείνη η εποχή που σου φέρνανε γρήγορα και σωστά αυτά που ζητούσες?τώρα μαγκέψανε έχουνε και πολλά μενού στο τηλέφωνο..τμήμα διακίνησης...χα χα χα..τμήμα ταλαιπώρησης
rafraf24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Mεχρη και πριν απο μερικους μηνες οτι παραγγελνες ηταν σπιτι σου την επομενη μερα κιολας. Τωρα αν ειναι τον επομενο μηνα θα πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενοι :neutral: Παντως το προβλημα με το after sales ειναι γενικοτερo στα online μαγαζια και δεν το εχει μονο το eshop. Καθηκον του καθε καταστηματος ειναι να εχει οσους περισσοτερους ευχαριστημενους πελατες γινεται. Και για τον καταναλωτη αυτο ειναι καλο αλλα και θα αυξηθουν οι πωλησεις του μαγαζιου. Οντως σημερα πηρα να ρωτησω αν εχουν ετοιμοπαραδοτο ενα εκτυπωτη (Epson stylus photo r800) και αφου περιμενα κανα 10λεπτο στην αναμονη (σε λιγο θα μπορουμε να βγαλουμε και cd απο τα τραγουδια τους, κατι ξερουν και εχουν βαλει πολλα να παιζουν τοι ενα μετα το αλλο ). Με τα πολλα μου ειπανε οτι δεν υπαρχει και θα τον φερουν μετα απο 2 βδομαδες. Τοση ωρα για να μου πουν αυτο το αστειο... Τι ηθελα και πηρα. Εχασα την ωρα μου. Δεν ,προκειτε να ξανασχοληθω με το καταστημα αυτο εκτος και αν γινουν οπως ητανε παλια, πραγμα που δεν το βλπεω τουλαχιστον για το αμεσο μελλον
madsc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δεν θα κλείσει το topic, για αυτό είναι εδώ οι κοινότητες για να ενημερώνουν τον κόσμο για ευκαιρίες/στραβοπατήματα. Αντίθετα, για τους χρήστες που θα παρεκτραπούν θα ακολουθηθούν οι κανόνες της insomnia. /sc
plato Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Χτες παρήγγειλα και σε 24 ώρες και 3 τέταρτα ακριβώς το είχα στα χέρια μου.
Mafia_Omerta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 23 meres exei pou efige i mitriki kai o epeksergastis mou kai den exo kanena neo. Egp exo tin kakotixia kai den sikonoun to tilefono. Tha dokimazo simera gia kana 2 ores diarkos kai ama tous bro ekei tha rikso katarxas liga mpinelikia kai meta tha rotiso gia to service ki an den akouso afto pou thelo tha ksanarikso mpinelikia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.