Jeronymo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Για καποιο περίεργο λόγο το DVD-RW του φορητού μου σταματησε να διαβαζει CDs αλλα διαβάζει κανονικά τα DVD. Μηπως γνωρίζει κανεις τρόπο για να φτιαχτεί? Αν οχι μήπως ξέρει κανεισ κάποιον τεχνικό που να μπορεί να το διορθώσει μιας και δεν έχω εγγυηση και δεν θελω να τοαντικαταστήσω?
Kyro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 dokimase na to kathariseis me katharistiko CD
Jeronymo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Εχω καθαρίσει το φακό αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Γι αυτό ρωτάω αν ξερει κανεις κάποιον που να μπορεί να το διορθώσει η αν υπάρχει τρόπος να το φτιάξω εγώ.
ZauZ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 exm... eixa paromio provlima me to DVD tou statherou PC moy. 3 pragmata boreis na dokimaseis. 1. Na to kathariseis. 2. Na to apegatastis kai na to egatastisis ksana 3. Na dokimaseis kapio firmware update
BlackMatter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Έχουν δύο διόδους lazer, μια για τα cd και μια για τα Dvd. Συνήθως καίγεται αυτή του DVD, αλλά στη περίπτωση σου κάηκε αυτή του cd. Δε γίνεται τίποτα, εκτός από το να το αντικαταστήσεις και είναι και λίγο πιο ακριβά αν δε κάνω λάθος αυτά για τους φορητούς.
Jeronymo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μηπως ξερεις αν μπορεί να αντικατασταθεί το laser του CD?Γιατί όντως η αγορά νέου player είναι ακριβή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.