kostas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Καλημερα ειμαι μεταξυ DELL, SONY VAIO , και ΤΟSΗΙΒΑ, πιο θεωρειται πιο αξιοπιστο,και αν ξερετε πιο εχει καλιτεροτερο servis? σημ.η DELL εχει το νεο ALVISIO serial ata , pcx κλπ
reb00t Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Για το service στα Dell μιλάς με το Call Center τους (στη Γαλλία για ελληνόφωνο) με free phone και είναι αρκετά καλό ... ενώ τα Toshiba τα έχει στην Ελλάδα η Ideal, για την οποία τα σχόλια ποικίλουν ... Για τα Sony δεν έχω ιδέα τι παίζει με το service αλλά σε αυτό τον τομέα το θεωρώ το πιο επίφοβο από όσα αναφέρεις. Για τα Dell και τα Toshiba μπορώ από πρoσωπική εμπειρία ότι είναι πάρα πολύ αξιόπιστα (για τη Dell ίσως μοναδική εξαίρεση ήταν το C840). Από περιέργεια για HP δεν ενδιαφέρεσαι? Αυτή τη στιγμή δουλεύω πάνω σε ένα nx7010 που έχω σχεδόν 1 χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
kostas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Mε ενδιαφερει αλλα εχω ακουσει οχι καλα λογια για την αντ/πεια,μου ειπαν οτι απο τοτε που αλλαξε......
kostas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 επικοινωνησα με την dell και μου ειπε οτι ο εκανε λαθος ο υπαλληλος σχετικα με το chipset alvisio....η νομιζε οτι δεν ξερω....... σχετικα με τα μοντελα d610 και d810 που μου ειπε να κοιταξω,οι σκεψεις [τα σχολια] δικα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.