Προς το περιεχόμενο

SOS SOS SOS Την πατησα με "ser.al" SOS

chef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως μιλαμε αλλη γλωσσα ή υπαρχει η λογικη του παραλογου ?

εσυ αν ειχες φτιαξει ενα προγραμμα που απο τις πωλησεις του περιμενες να ζησεις

και το επερνε ενας και το εδινε δωρεαν σε ολους στο ιντερνετ πως θα σου φαινοταν ?

Δημοσ.

και το επερνε ενας και το εδινε δωρεαν σε ολους στο ιντερνετ πως θα σου φαινοταν ?

Γι'αυτό τον ρώτησα τι δουλειά κάνει !

Εκτός κι αν είναι φοιτητής και τα παίρνει ακόμα από το μπαμπά και τη μαμά....

Δημοσ.
Popo me vouloses tora. Noiotheis spoudaios e?

Σωστά το κατάλαβες....

Ήδη νιώθω 18 πόντους πιό ψηλός.

den yparxoun prostima para mono stin ameriki,xaker poniros einai min panikobalese

Δεν νομίζω η BSA να έχει την ίδια γνώμη με εσένα.

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά. Ωραία λογική. Δεν μας φτάνουν τα λεφτά, οπότε ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε το κλέβουμε.

Δημοσ.

Αυτός ο άνθρωπος θα μου στερούσε την περιουσία μου γιατί ανάμεσα στα άτομα που το πήραν θα υπήρχαν και κάποιοι που θα το πλήρωναν .

Όπως είπα 3 φορές, εγώ ΔΕΝ στερώ δραχμή από κανένα, γιατί τα προγράμματα που παίρνω ΔΕΝ θα τα αγόραζα ποτέ.

Ούτε του κάνω ζημιά με κανένα άλλο τρόπο, οπότε να βρείτε άλλη λέξη εκτός της κλοπής, για όποιον έχει βάλει ένα cracked πρόγραμμα.

Λογική του παραλόγου είναι να βγάλει κάποιος ένα απλό πρόγραμμα που να το πουλάει 1 δις για πλάκα, και εσείς να θεωρείτε μεγαλοκλέφτες όσους το έχουν cracked!!!

Λογική του παραλόγου είναι να με πείτε κλέφτη γιατί κοίταξα από το μπαλκόνι μου την συναυλία ενώ θα έπρεπε να είχα εισιτήριο, παρότι δεν θα πήγαινα ποτέ σε αυτήν ακόμα και αν δεν μπορούσα να την δώ τζάμπα.

Δημοσ.
Αυτός ο άνθρωπος θα μου στερούσε την περιουσία μου γιατί ανάμεσα στα άτομα που το πήραν θα υπήρχαν και κάποιοι που θα το πλήρωναν .

Όπως είπα 3 φορές' date=' εγώ ΔΕΝ στερώ δραχμή από κανένα, γιατί τα προγράμματα που παίρνω ΔΕΝ θα τα αγόραζα ποτέ.

Ούτε του κάνω ζημιά με κανένα άλλο τρόπο, οπότε να βρείτε άλλη λέξη εκτός της κλοπής, για όποιον έχει βάλει ένα cracked πρόγραμμα.

Λογική του παραλόγου είναι να βγάλει κάποιος ένα απλό πρόγραμμα που να το πουλάει 1 δις για πλάκα, και εσείς να θεωρείτε μεγαλοκλέφτες όσους το έχουν cracked!!!

Λογική του παραλόγου είναι να με πείτε κλέφτη γιατί κοίταξα από το μπαλκόνι μου την συναυλία ενώ θα έπρεπε να είχα εισιτήριο, παρότι δεν θα πήγαινα ποτέ σε αυτήν ακόμα και αν δεν μπορούσα να την δώ τζάμπα.[/quote']

Δηλαδη πας σε μια τράπεζα που δεν έχει φρουρο, και παίρνεις τα λεφτά απο το χρηματοκιβώτιο... Αλλα αυτό δεν ειναι κλοπή γιατί αμα είχε φρουρό δεν θα τα έπερνες ποτέ.

Και γαμώ τις λογικές...

Εφόσόν δεν το έχεις αγοράσει νομιμα και το χρησιμοποιεις ειναι ΚΛΟΠΗ!!

Δημοσ.
Τι να πω ρε παιδιά. Ωραία λογική. Δεν μας φτάνουν τα λεφτά, οπότε ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε το κλέβουμε.

Και μάλιστα όταν δεν μας είναι απαραίτητο. Ποτέ δν έμαθα να χρησιμοποιώ το 3D Studio Max... :(

Λοιπόν το ζήτημα είναι πολύ απλό. Είναι άδικο για τους προγραμματιστές να διακινούνται σπασμένες οι δημιουργίες τους, όπως ήταν άδικο για τον Edgar Allan Poe να μην έχει κανένα οικονομικό δικαίωμα πάνω στις ποιητικές συλλογές του.

Είναι εξίσου άδικο ένα πρόγραμμα να κόστιζει 60 ευρώ, όταν ο μισθός είναι 600.

Και είναι ακόμη πιο άδικο ο μισθός να είναι 600.

Κατά κάποια σατανική ανωμαλία στην εγκεφαλική μου δομή, τείνω να αδιαφορώ αν ο χρήστης Highlander θα ζει ή όχι αύριο (το nick φτιάχνει όμορφη ειρωνεία συναρτήσει της υπόθεσης, non? :)) και ακόμη λιγότερο αν θα έχει αδικηθεί με το να αγοράσω πειρατικό το software του. Σε ελεύθερη μετάφραση, νοιάζομαι περισσότερο για την δική μου τσέπη παρά για την δική του. Εαν τώρα, ο Highlander ή ο Gates, θέλουν να αλλάξουν αυτή την πτωτική οικονομικά πορεία που τους χαρακτηρίζει, εξ αιτίας των ομοίων μου, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να κάνουν. Το καλύτερο θα ήταν μια ταυτόχρονη μείωση των τιμών, επένδυση σε ασφάλεια (μέχρι και HASP) και διανομή δωρεάν shareware, χωρίς 30 days limit και διάφορα άλλα εύθραυστα σημεία, μια απλή 2η εκδοχή του προγράμματος χωρίς δυνατότητες save, print και άλλων απαραιτήτων.

Τότε, εαν το πρόγραμμα ήταν απαραίτητο ή αξιόλογο, θα υπήρχε ακόμα αγοραστικό πρόβλημα?

Τα στρατόπεδα είναι χωρισμένα στους πωλητές και τους αγοραστές, ποιόν από εσάς τον τσούζει η πειρατεία χωρίς να είναι προγραμματιστής ή να σχετίζεται με κάποιον προγραμματιστή? Και πόσους τους τσούζει που το Age Of Empires III θα κοστίζει όσο το εισιτήριο Black Sabbath?

Είναι καθαρά θέμα οικονομικής επιβίωσης, όπως είναι και όλα τα υπόλοιπα συστήματα εμπορικής αλληλεπίδρασης.

Και κάτι άλλο, ξεκολλάτε με τα αμάξια. Άλλο να κλέβεις μια Ferrari και άλλο να την αγοράζεις κοπιαρισμένη αφήνοντας την original στην θέση της. Κανείς δεν είπε πως μπήκε σε κάποιο ΠΛΑΙΣΙΟ και βούτηξε τα XP. Βρείτε καλύτερο παράδειγμα.

Δημοσ.
Όπως είπα 3 φορές' date=' εγώ ΔΕΝ στερώ δραχμή από κανένα, γιατί τα προγράμματα που παίρνω ΔΕΝ θα τα αγόραζα ποτέ.

[/quote']

kai gia poio logo ta pairneis tote ?

h mipws les den katevazw gia plaka ta xp kai den ta egathistw gia plaka sto pc mou ?

douleyomaste nomizw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...