Προς το περιεχόμενο

SOS SOS SOS Την πατησα με "ser.al" SOS

chef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Γενικα δεν συμφωνω με τη σταση του HighLander, αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι αυτο πηγαζει απο τη βαθια πεποιθηση που εχω οτι στην ουσια ειναι ενας υποκριτης. Τι εννοω με αυτο ? Οτι θεωρω μαλλον απιθανο να εφαρμοζει ο ιδιος αυτα που ευαγγελιζεται μιας και ολοι οσοι εχω δει να χρησιμοποιουν Η/Υ εχουν κατα κανονα και καποιο πειρατευμενο software, και ετσι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω -χωρις ομως να ξερω σιγουρα- οτι ο φιλος μας αποτελει την εξαιρεση. Αν συμβαινει κατι τετοιο, του οφειλω προκαταβολικα μια μεγαλη συγνωμη απο την μερια μου. Ακομα ομως και αν δεν συμβαινει κατι τετοιο, ακομα και αν πιστευω οτι ειναι off topic και κακεντρεχεια να επιτιθεσαι σε καποιον επειδη "ανακοινωνει" την τοσο κοινη παρανομια του σε ενα public forum και ζηταει την βοηθεια/γνωμη των υπολοιπων, οφειλω να αναγνωρισω οτι στην ουσια ο Highlander δεν τα λεει ασχημα. Η πειρατεια λογισμικου ειναι κλεψια ειτε μας αρεσει ειτε οχι, κλεβουμε κοπο και τεχνολογια τριτων, ως κατασκευαστης λογισμικου το γνωριζω αυτο. Επισης οφειλω να του αναγνωρισω οτι δεν μιλαει στον αερα: αντιθετα με πολυ συντομο και περιεκτικο τροπο παρεθεσε και παραδειγματα για μερικες εφαρμογες και τις open source / freely distributable εναλλακτικες του και για αυτο του αξιζουν συγχαρητηρια και -ισως- θα επρεπε να ανοιχτει και ενα τετοιο topic στο forum.

Περα απο ολα αυτα ομως, ας αφησουμε κατα μερους την υποκρισια. Ειχα διαβασει και σε προηγουμενο post το οποιο κλειδωθηκε για αγνωστους λογους απο καποιον moderator την απορια ενος χρηστη σχετικα με το insomnia και την πολιτικη του στα πειρατικα/divx κλπ. Η επισημη απαντηση ηταν οτι αποτρεπουμε την πειρατεια για να μην υπαρξουν νομικα θεματα. Οταν αυτος εξεφρασε το ευλογο ερωτημα οτι "καλα, αφου ΔΕΝ θελετε να πειρατευετε ταινιες, τα divx subtitles τι τα εχετε φατσα καρτα στην εισοδο και τα διαφημιζετε?" Η ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση ηταν "το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως?" και LOCK στο topic.

Ας αποφασισουμε λοιπον αν ειμαστε "νομιμοι" η οχι. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, και ας αφησουμε κατα μερος τις υποκρισιες. Και στο κατω κατω, οταν καποιος βγαινει και παραδεχεται οτι "κατεβασα πειρατικο" ας παψουν οι ηθικοπλαστικοι αφορισμοι. Με δυο λογια: Get Real !

P.S. Εψαξα για εκεινο το post που ανεφερα και το βρηκα: ΙΔΟΥ

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99393

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...

Περα απο ολα αυτα ομως' date=' ας αφησουμε κατα μερους την υποκρισια. Ειχα διαβασει και σε προηγουμενο post το οποιο κλειδωθηκε για αγνωστους λογους απο καποιον moderator την απορια ενος χρηστη σχετικα με το insomnia και την πολιτικη του στα πειρατικα/divx κλπ. Η επισημη απαντηση ηταν οτι αποτρεπουμε την πειρατεια για να μην υπαρξουν νομικα θεματα. Οταν αυτος εξεφρασε το ευλογο ερωτημα οτι "καλα, αφου ΔΕΝ θελετε να πειρατευετε ταινιες, τα divx subtitles τι τα εχετε φατσα καρτα στην εισοδο και τα διαφημιζετε?" Η ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση ηταν "το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως?" και LOCK στο topic.

Ας αποφασισουμε λοιπον αν ειμαστε "νομιμοι" η οχι. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, και ας αφησουμε κατα μερος τις υποκρισιες. Και στο κατω κατω, οταν καποιος βγαινει και παραδεχεται οτι "κατεβασα πειρατικο" ας παψουν οι ηθικοπλαστικοι αφορισμοι. Με δυο λογια: Get Real !

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99393[/quote']Swstooooos!!!

Δημοσ.

loipon paidia xalarwste. h anapty3h logismikou den einai kai otidhpote eukolotero pragma. mporei o allos na exase 1 xrono apo thn zwh tou na to ftia3ei enw esy kai o opoiosdhpote allos epine kafedes, 3enyxtage ktl ktl.. opote exei KA8E dikaiwma na xwsei OPOIA prostasia goustarei. kai to kanei oti 8elei. twra an esy 8eleis na to pareis paranomo, einai provlima sou. mhn mpeneis omws kai zhtas ta resta oti sou kanan kai mlk.. ESY thn ekanes.. kai den kryvomai pisw apo to daxtylo mou 3erw poli kala ti symvenei kai poso symferei tous users (nai kai mena mazi) to tsabe yliko, alla ti na kanoume, xrhsimopoiwntas paranomo yliko perneis ta riska sou. k gw exw xrhsimopoihsei tetoio yliko aranomo kai 3erw poso poly voleuei olous mas. alla 8a prepei na sevastoume kai thn apopsh twn epagelmatiwn sto eidos. twra na vgenei o allos kai na leei pes mas re hailander na gelasoume einai mlk. dioti kai den sevete ton hailander pou eipe thn apopsh tou kai ton koroideyei kai apo panw.

sto katw katw piaste mia c++ na dw ti mporeite na kataferete eseis kai meta as er8w egw na parw ton kopo sas xwris na sas pw kan eyxaristw. poso mallon na sas vrisw ki apo panw pou den to kanate kala.

kai gia na mhn pare3hgh8w, kante oti paranomo kanete, no problem apo thn meria mou, isws na to kanw kai egw, alla mhn vrizete osous exoun thn anti8eth apopsh. sto katw katw den mporei kaneis na 3erei ti kanei o ka8enas. mono ti leei edw mesa 3eroume, xwris na shmenei oti einai aparaithta swsta. px opoios diavasei ola ayta pou grafw mporei kalista na pistebei oti lew mlk. as pistevei oti 8elei, as pistevw oti 8elw, alla xwris na vristoume..

oso gia to teleytaio post gia to insomnia kai to paranomo yliko kai egw an eixa ena forum den 8a afhna na me trexoun oi arxes gia na mporoun na vroun merikoi paranoma programmata. as ta vroun apo opou goustarei o ka8enas, alla den 8a thn plhrwsw egw (dld o admin) thn nyfh.

ayta!

• Super Moderators
Δημοσ.

Μία off-topic παρέμβαση γιατί το μέλος Paddy αναφέρθηκε (εμμέσως πλην σαφώς) στο πρόσωπό μου, χωρίς φυσικά να έχει το θάρρος να γράψει το όνομά μου, οφείλω δε να απαντήσω:

[...]

Περα απο ολα αυτα ομως' date=' ας αφησουμε κατα μερους την υποκρισια. Ειχα διαβασει και σε προηγουμενο post το οποιο κλειδωθηκε για αγνωστους λογους απο καποιον moderator την απορια ενος χρηστη σχετικα με το insomnia και την πολιτικη του στα πειρατικα/divx κλπ. Η επισημη απαντηση ηταν οτι αποτρεπουμε την πειρατεια για να μην υπαρξουν νομικα θεματα. Οταν αυτος εξεφρασε το ευλογο ερωτημα οτι "καλα, αφου ΔΕΝ θελετε να πειρατευετε ταινιες, τα divx subtitles τι τα εχετε φατσα καρτα στην εισοδο και τα διαφημιζετε?" Η ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση ηταν "το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως?" και LOCK στο topic.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99393[/quote']

Από την αρχαιότητα, η συκοφαντία και η παραποίηση πραγματικών γεγονότων, είχαν ανθίσει σε αυτήν εδώ την χώρα. Μην ξεχνάμε όμως ότι τη συκοφαντία πολλοί αγάπησαν, τον συκοφάντη όμως κανείς. Ας πούμε λοιπόν τα λόγια με το όνομά τους: Το topic που αναφέρεται το κλείδωσα εγώ αλλά η πλήρης απάντησή μου, για όποιον κάνει τον κόπο να τη διαβάσει (κάτι τέτοιο προφανώς δεν έκανε το μέλος Paddy) είναι η ακόλουθη:

Το πρόβλημά σου ποιό είναι ακριβώς; :evil:

Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα με τους κανόνες του site' date='

παρακαλείται θερμά να επικοινωνήσει με pm σε κάποιον από

τους moderators ή στον administrator.[/b']

Αυτά, κατ'αρχήν, για την αποκατάσταση της αλήθειας. Φυσικά η παράκλησή μου δεν εισακούστηκε από το μέλος Paddy (ή από το μέλος hugelacky που επικροτεί...), επιλέγεται δε ένα άσχετο topic να τεθί ο εκπληκτικής σοβαρότητας και εμβρίθειας "προβληματισμός" του. Φευ...

Επί της ουσίας - γιατί δυστυχώς πρέπει πλέον να εξηγούμε και τα αυτονόητα:

Προφανώς οι "διαμαρτυρόμενοι" δεν σκέφτονται ότι μπορεί να υπάρχουν μερικοί κακόμοιροι (όπως εγώ ή ένας άλλος moderator εδώ, ο dim_b) που αγοράζουμε κατά κόρον γνήσια DVD από το εξωτερικό και τα οποία συνήθως στερούνται ελληνικών υποτίτλων. Είναι παράλογο λοιπόν να θέλω να απολαύσω μία ταινία που αγόρασα νόμιμα με τον Χ φίλο μου που δεν γνωρίζει αγγλικά; Και να προσθέσω στο νόμιμα αγορασμένο DVD μου ελληνικούς υπότιτλους;

Σίγουρα οι ηθικοπλαστικοί αφορισμοί δεν έχουν θέσει εδώ - ιδίως για κάποιον που προσπαθεί να καλύψει την άγνοιά του με αστεία επιχειρήματα.

Αυτά, ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω και με συγχωρείτε για το off-topic.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι προβληματιστηκα αρκετα σχετικα με το αν πρεπει να απαντησω με pm η να συνεχισω δημοσια τη συζητηση, αλλα μια και δημοσια κατηγορηθηκα εκτιμω οτι πρεπει να απαντησω ακομα και με τον κινδυνο του ban. Ο moderator απο πανω με κατηγορει οτι δεν εχω το θαρρος να αναφερω το ονομα του. Συνειδητα δεν το ανεφερα αλλα οχι απο ελλειψη θαρρους (εκτος αν υπονοει οτι το να γραψω το nick του ειναι θαρρος, αλλα το να ψαξω και να postαρω link στο επιμαχο θεμα δεν ειναι), αλλα για να μην ξεφυγω απο το αρχικο θεμα του topic (πραγμα για το οποιο επισης με κατηγορει στη συνεχεια). Αρα αναφερω δημοσια το πρωτο μερος του μηνυματος του ως double post, μια και εγω ηδη ειχα παραθεσει το link με την πληρη του απαντηση. Πως διανοειται να πει οτι παραποιω τα γεγονοτα απο τη στιγμη που εχω παραθεσει LINK στο ORIGINAL thread, ειναι περα απο τη φαντασια μου. Εκτος αν το λεει μονο και μονο για να δημιουργησει εντυπωσεις....

Επισης για το θεμα των "αυτονοητων" που αναφερει, θα τρελλαινομουνα ειλικρινα να του απαντησω επι τουτου αλλα Ω!! ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Δεν μπορω γιατι ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! Για να δουμε ποσο αστειο ειναι το επιχειρημα μου λοιπον:

Οι υποτιτλοι ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ copyrighted οπως και οι ιδιες οι ταινιες. Οπως ειναι και οι στιχοι των τραγουδιων, και οι σελιδες των βιβλιων. Το ιδιο ευκολα μπορει να συρει τον ιδιοκτητη του site στα δικαστηρια το hosting υποτιτλων με το hosting ταινιων, ΑΣΧΕΤΑ με το ποιο σκοπο εξυπηρετουν (πχ για να τους βαλεις στα DVD που πηρες απο την Αγγλια). Το περιφημο site kithara.gr πχ προσφατα (εδω και εναμιση χρονο) ΑΦΑΙΡΕΣΕ τα ΛΟΓΙΑ των τραγουδιων που εκανε host επειδη ειχε προβλημα με την ΑΕΠΙ. Μην λεμε λοιπον τρελλα και κυριως οταν εχουμε αδικο ας μην βριζουμε τουλαχιστον αυτον που το επισημαινει. Απο εκει και περα τα αφηνω τα υπολοιπα στην κριση σας, καθως και εμενα και το account μου στην κριση των moderators. Ευχαριστω πολυ.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Paddy:

1. Ποτέ, κανένα μέλος δεν έχει υποστεί κάποια κύρωση επειδή διαφώνησε με έναν moderator. Έτσι, οι ηρωϊσμοί περί ban και περί του ότι αφήνεις στην κρίση των moderators την τύχη του account σου είναι λίγο υποκριτικοί.

2. Συγχαρητήρια για τη δημόσια αντιπαράθεση σε θέματα copyright και το «μάθημα». Ένας καλός τρόπος για να απαγορευτεί και αυτό το τμήμα του forum.

Τέλος.

Δημοσ.
.... Το περιφημο site kithara.gr πχ προσφατα (εδω και εναμιση χρονο) ΑΦΑΙΡΕΣΕ τα ΛΟΓΙΑ των τραγουδιων που εκανε host επειδη ειχε προβλημα με την ΑΕΠΙ. Μην λεμε λοιπον τρελλα και κυριως οταν εχουμε αδικο ας μην βριζουμε τουλαχιστον αυτον που το επισημαινει. Απο εκει και περα τα αφηνω τα υπολοιπα στην κριση σας, καθως και εμενα και το account μου στην κριση των moderators. Ευχαριστω πολυ.

kai metaferthike allou me plirhs stixous!!!! ;)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι Paddy οτι οι υπότιτλοι δεν είναι παράνομοι, όπως δεν είναι παράνομο να έχεις backup τις ταινίες σου και τα παιχνίδια σου αν φυσικά έχεις τα αυθεντικά. Εξου και η χρήση της λέξης backup.

Δωρεάν λύσεις υπάρχουν στο software ευτυχώς όπως είπε και ο Highlander, και μάλιστα πολύ αξιόλογες. Το μόνο κόλλημα μου εμένα είναι στο λειτουργικό καθώς δεν είμαι linuxας και δεν έχω τα φράγκα να πάρω original Windows. That's my only sin!!

Γενικά πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις και από τις 2 πλευρές. Και εμείς να μην κατεβάζουμε πειρατικό software/ταινίες/μουσική και οι εταιρίες να ρίξουν τις τιμές σε ανθρώπινα επίπεδα. Το ξαναλέω: 50-60 ευρώ για ένα παιχνίδι που θα έχεις τελειώσει σε 4 μέρες είναι out of this world. Σε αυτον τον τομέα μόνο τη Blizzard παραδέχομαι σαν εταιρία, όχι επειδή τα παιχνίδια της είναι φθηνά, αλλά επειδή είναι τελείως worth it!!

Αυτά!!

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι η επίσκεψη σε τέτοια site έχει και το ανάλογο τίμημα. Μην φοβάσε κάποιος ή κάτι σου έκανε πλάκα. Εγώ πιστεύω ότι και το πρόγραμμα να μην αποκαταστήσεις δεν τρέχει τίποτα. Φτηνά την γλύτωσες θα μπορούσες να είχες

''φάει'' και κανένα dialer.

Δημοσ.

Προς mindtrapper: Δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα σχετικα με την νομιμοτητα των subtitles, γιατι οπως επισημανε και ο paredwse θα καταληξει ασχημα. Δεν ειχα ποτε προβλημα με το τμημα των subs του forum, εκεινο που καυτηριασα ηταν η απολυτη υποκρισια που κυριαρχουσε. Το αν παντως ειναι νομιμοι η οχι μπορει να το καταλαβει ο καθενας. Επισης δεν ηθελα να μετατραπει το θεμα σε flame για τον paredwse οποτε και akiss αν ειχα να πω αντιστοιχα θα προτιμουσα να τα πω μεσω pm (συμβουλη ειναι αυτο και δεν σε κατηγορω για τιποτα --για να ειμαστε εξηγημενοι).

Απο την αλλη paredwse δεν ειμαι ουτε "υποκριτης" ουτε "ηρωας" --δεν εχει τιποτα το "ηρωικο" το να ρισκαρω ενα εντελως δωρεαν account σε ενα εντελως δωρεαν forum ουτε και το παιζω καπως, απλως ετσι ειναι τα πραγματα. Αν θελεις να κανεις ενα ban, το κανεις.

Τελος χαιρομαι που η συζητηση επανηλθε στο κανονικο της θεμα με το post του mindtrapper. Οι τιμες ειναι οντως δυσβαστακτες για το βαλαντιο ενος μεσου Ελληνα, συμφωνω απολυτα, αλλα ειλικρινα δεν μπορω να βρω με τιποτα μια χρυση τομη μεταξυ του κοστους κατασκευης ενος προγραμματος / παιχνιδιου (εστω και εκεινων που τελειωνουν σε τεσσερις μερες) και του κοστους που επιβαρυνει τον τελικο καταναλωτη. Εχουν κατα καιρους ειπωθει πολλα σχετικα με τις τιμες, αλλα ειναι ενα φλεγον θεμα, οπως και αυτο της πειρατειας. Τελικα ολα καταληγουν στο αν θελει καποιος να ειναι νομιμος και πολυ επιλεκτικος ως προς αυτα που θα χρησιμοποιει η αν θελει απλα να εχει οτι τελευταιο πειρατευοντας. Τονιζω οτι ΕΧΩ πειρατικα προγραμματα και οτι δεν ειμαι αγιος σε καμμια περιπτωση.

Δημοσ.

mporei na einai kai pseutiko auto to alarm.min trelenesai.den prokite na sou kanoun tipota.gia na mpoun sto spiti sou kai na doun oti pragmati exei ginei auto xriazetai eisageliki parembasi kai alla toso.tipota den tha sou kanoun.apla to kanoun gia na fobitheis kai na peis den to agorazo authentiko.kala ekane kai ebales crack.simfona me ton filo pou leei oti einai idrotas kapoion as prosexan opos kai i microsoft pou ta ftiaxnei xalia.pano i pirateia kai na rixoun tis times idika stin ellada

Δημοσ.

Paidia mhn trela8oyme.OLOI exoyme balei h eixame balei kapoia stigmh paranoma programata h paixnidia.to 8ema einai oti kapoioi apo emas to kanoyn kai gia peiramata.Px 8eloyme na dokimasoyme kapoia programmata sthn full ekdosh toys kai oxi me banners kai aidies,oste na doyme an ontos mas kanei h oxi ayto poy 8eloyme xoris problhmata.moy exoyn tyxh problhmata me diafora programmata poy eno sthn trial ekdosh eskagan synexeia, h den se afhnan na kaneis xrhsh olon to dynatothton toys, sthn full den eixa pote problhma.Px jetcar(flashget),Burnin test kai alla polla.

to 8ema einai oti einai sthn krish toy ka8enos apo emas na apofasisei ti bhmata 8a akoloy8hsh efoson toy kanei to programma.PX to zonealarm emena moy arese kai to agorasa. sthn nero to phra ultra ekdosh.to idio kai to webferretpro search,to farcry kai alla.

Pos mporo na apofasiso oti moy kanei kati prin to do?

pos na ksero ean einai kalo kai an moy kanei to alcohol 120% h to clonedvd tin stigmh poy oyte trial ekdosh den exoyn?

Efoson den 8eloyn piratikes ekdoshs as riksoyn tis times.

goyroyni sto saki den pairno.

Edo aytokinhto pairneis kai to kaneis test drive prota.

ean 8eloyn na stamathsoyn thn piratia as riksoyn tis times.

Ti protimane 10 polisis me 1000 eyro h 1000 polisis me 100-200 euro?

8a moy peite oti h peiratia boh8aei thn ypsili timh ton proionton, to opoio einai alh8eia os ena simeio.Asto shmenei oti kapoios apo toys 2 prepei na kani piso.(polhths proiontoy-agorasths).As ksekinisoyn na rixnoyn tis times oste na ayksisoyn tis polisis toys.

Eidika otan h mis8oi einai xamii opos sthn Ellada, kapoios poy pernei 600 euro ton mhna den einai diate8imenos na dosei 60 euro (to 10% toy mis8oy toy) gia ena paixnidi gia to pc,kai 20-30 euro gia ena cd mousikhs toy x kalitexni,kai 50 euro gia to antivirus toy ypologisth toy(na mhn miliso gia windows-office).Ean to kanei exei meinei me ton miso mis8o toy,xoris na exei paei oyte super-market gia ta aparetita.

An riksoyn tis times, periorisoyn kata polh thn piratia.Kai leo periorisoyn giati einai kai atoma poy kai 10 euro na eixan ta windows xp den 8a ta agorazan.

Paddy epidi isos exeis dikio ekana delete to post gia na mhn anapso foties....

Δημοσ.
Ο φίλος μας ο Highlander,θέλει να πουλήσει μούρη τώρα.....,αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσαμε να ψάξουμε τον υπολογιστή του,είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αναμάρτητος επί του θέματος.Κάπου την έχει κάνει τη στραβή και τώρα το κάνει αυτό για να μας σπάσει τα νεύρα.Ίσως να ήταν πιο σωστό να τον αφήσουμε να μιλάει και να μην δίνουμε σημασία.Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και φίλε Highlander εσύ δεν είσαι ο Διαδικτυακός δικαστής που θα τους κρίνεις όλους.Άλλωστε αν θυμάσαι η μεγαλύτερη εταιρεία software στον κόσμο αυτή την εποχή(στα PC) η MS, καθιερώθηκε λόγω της πειρατείας λογισμικού.Αν ήθελε να μην κλέβουν το λογισμικό της,θα έβαζε τη δικλίδα που έβαλε στα XP με την δήλωση του λειτουργικού,από την εποχή των Windows 95 που υπήρχε η τεχνολογία,αλλά δεν θέλησε να το κάνει.Τώρα για τα άλλα που λες,πόσο χρονών είσαι και ότι άλλο,δεν τα σχολιάζω,γιατί δε θέλω να πέσω σ'αυτό το επίπεδο συζήτησης,γιατί δεν αρμόζει ούτε στο forum αυτή η συμπεριφορά και αυτές οι εξυπνάδες.

Φυσικά όπως κατάλαβες ήδη έχω κερδίσει το σεβασμό τουλάχιστον άλλων 100 χρηστών του forum οπότε το πουλμουρ αποδίδει. Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο.

Το τι έχω στο/α pc μου είναι δικό μου θέμα μια και ΔΕΝ βγήκα να πω ότι έχω κλεμένο software. Αντίθετα το θράσσος κάποιων είναι τόσο μεγάλο που δεν ντρέπονται να λένε ότι ΕΧΟΥΝ κλέψει κάτι και μάλιστα ζητούν από τους υπόλοιπουν να τους βρούν τρόπο να ξεφύγουν από το τυχόν κυνηγητό.

Επίσης δεν είμαι δικαστής για να κρίνω τον οποιονδήποτε, απλά ΔΙΑΦΩΝΩ με την λογική ότι κλέβω κάτι, το λέω και ζητώ και βοήθεια.

Τέλος ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Είναι πολύ απλό.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

μπραβο ρε highlander !!

Καιρο ειχα να ακουσω τετοιο αστειο.

Για αναλυσε μας τις θεωριες σου' date=' να μας ανοιξεις τα ματια.

Μονο σιγα-σιγα ε? μην μας βγουν τα συκωτια απο τα γελια.,,,[/quote']

Εκτός του ότι πουλάω μούρη, κάνω και κάποιους ανθρώπους να γελάνε...

Καλησπερα σε ολους.

Γενικα δεν συμφωνω με τη σταση του HighLander' date=' αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι αυτο πηγαζει απο τη βαθια πεποιθηση που εχω οτι στην ουσια ειναι ενας υποκριτης. Τι εννοω με αυτο ? Οτι θεωρω μαλλον απιθανο να εφαρμοζει ο ιδιος αυτα που ευαγγελιζεται μιας και ολοι οσοι εχω δει να χρησιμοποιουν Η/Υ εχουν κατα κανονα και καποιο πειρατευμενο software, και ετσι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω -χωρις ομως να ξερω σιγουρα- οτι ο φιλος μας αποτελει την εξαιρεση. Αν συμβαινει κατι τετοιο, του οφειλω προκαταβολικα μια μεγαλη συγνωμη απο την μερια μου. Ακομα ομως και αν δεν συμβαινει κατι τετοιο, ακομα και αν πιστευω οτι ειναι off topic και κακεντρεχεια να επιτιθεσαι σε καποιον επειδη "ανακοινωνει" την τοσο κοινη παρανομια του σε ενα public forum και ζηταει την βοηθεια/γνωμη των υπολοιπων, οφειλω να αναγνωρισω οτι στην ουσια ο Highlander δεν τα λεει ασχημα. Η πειρατεια λογισμικου ειναι κλεψια ειτε μας αρεσει ειτε οχι, κλεβουμε κοπο και τεχνολογια τριτων, ως κατασκευαστης λογισμικου το γνωριζω αυτο. Επισης οφειλω να του αναγνωρισω οτι δεν μιλαει στον αερα: αντιθετα με πολυ συντομο και περιεκτικο τροπο παρεθεσε και παραδειγματα για μερικες εφαρμογες και τις open source / freely distributable εναλλακτικες του και για αυτο του αξιζουν συγχαρητηρια και -ισως- θα επρεπε να ανοιχτει και ενα τετοιο topic στο forum.[/quote']

Απαντάς στο εαυτό σου αυτά που θα σου απαντούσα εγώ.

Και ξαναλέω ότι δεν είπα ότι είμαι άγιος ή ότι δεν είμαι.

loipon paidia xalarwste. h anapty3h logismikou den einai kai otidhpote eukolotero pragma. mporei o allos na exase 1 xrono apo thn zwh tou na to ftia3ei enw esy kai o opoiosdhpote allos epine kafedes, 3enyxtage ktl ktl..

Έπιασες το νόημα!

sto katw katw piaste mia c++ na dw ti mporeite na kataferete eseis kai meta as er8w egw na parw ton kopo sas xwris na sas pw kan eyxaristw. poso mallon na sas vrisw ki apo panw pou den to kanate kala.

Μου θυμίζει αυτό που γίνεται συνήθως με την freemail.

Μας δίνουν τσάμπα email account και οι μισοί τους βρίζουν γιατί έχει failure rate μεγαλύτερο από 0' date='01% !!!!!

Το ξαναλέω: 50-60 ευρώ για ένα παιχνίδι που θα έχεις τελειώσει σε 4 μέρες είναι out of this world. Σε αυτον τον τομέα μόνο τη Blizzard παραδέχομαι σαν εταιρία, όχι επειδή τα παιχνίδια της είναι φθηνά, αλλά επειδή είναι τελείως worth it!!

Αυτά!!

Για τα παιχνίδια δεν ξέρω να σας πω, μια και δεν παίζω κανένα εκτός του CS και γενικά όλο το κομμάτι του HL.

Σίγουρα δεν θα έδινα 50-60 euro για ένα παιχνίδι 4 ημερών αλλά ούτε θα γινόμουν κλεπταποδόχος με το να δώσω 5-10 euro να το πάρω από τον CDάκια της γειτονιάς.

Edo aytokinhto pairneis kai to kaneis test drive prota.

Εγώ όσα προγράμματα έχω αγοράσει, είναι full για 30 ημέρες. Ίσως να υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά γι'αυτούς τους λόγους υπάρχουν οι εταιρίες για να ζητήσεις να σου κάνουν μία πλήρη παρουσίαση.

Eidika otan h mis8oi einai xamii opos sthn Ellada, kapoios poy pernei 600 euro ton mhna den einai diate8imenos na dosei 60 euro (to 10% toy mis8oy toy) gia ena paixnidi gia to pc,kai 20-30 euro gia ena cd mousikhs toy x kalitexni,kai 50 euro gia to antivirus toy ypologisth toy(na mhn miliso gia windows-office).Ean to kanei exei meinei me ton miso mis8o toy,xoris na exei paei oyte super-market gia ta aparetita.

Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ FREEWARE προγράμματα.

Πρέπει σώνει και καλά να πάρετε αυτό που έχει 100, 200, 300 ή 1000 euro; Με τα άλλα δεν κάνετε τη δουλειά σας;

Δημοσ.

Τη βρήκα τη λύση.

Να βάλουμε όλοι linux μπας και ησυχάσουμε από αυτές τις προστριβές.

Το Madrake 10.1 πάντος το dvd που πήρα από ένα περιοδικό είναι υπερπλήρες από προγράμματα.

Και θα κάνουμε και ποιό δημιουργική κουβέντα. :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...