Highlander Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Εννοείται ότι δε θα τους δώσεις πιστωτική... Εμπιστεύεστε το πρόγραμμα που έχουν φτιάξει, αλλά όχι την πιστωτική σας για να πληρωθεί για αυτό που έκανε ;;; Τι να πω....
gfilippas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Εκτός του ότι το firewall απαραίτητο, βασικό είναι να του ορίσεις και ποιό πρόγραμμα μπορεί να έχει πρόσβαση στο net.
nimik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Ασε μας ρε φιλε ο αδιαφθορος εισαι? εκανε και συνεπειες και μπλα μπλα....λες και χαρηκες που του συνεβη αυτο.... Φιλε μου δεν εχασες και τιποτα ...το pc medic ειναι ενα ασημαντο προγραμμα..
Highlander Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Ασε μας ρε φιλε ο αδιαφθορος εισαι?εκανε και συνεπειες και μπλα μπλα....λες και χαρηκες που του συνεβη αυτο.... Φιλε μου δεν εχασες και τιποτα ...το pc medic ειναι ενα ασημαντο προγραμμα.. Ίσως η ηλικίας σας να μην σας επιτρέπει να σκεφτείτε ότι αυτό το πρόγραμμα καθώς και πολλά άλλα, είναι δουλειά και ιδρώτας κάποιων. Παρόμοια περίπτωση είναι το να σας κλέψουν ή δανειστούν το αυτοκίνητό σας κάποιοι χωρίς να σας καταβάλουν το ανάλογο αντίτιμο. Δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν αυτό. Αν σας αρέσει κάτι πληρώστε το. Το να το κλέβετε δεν είναι λύση. Και πόσο μάλλον για το ποσό των $11.99 USD, κρίμα. Μπορώ να σας αναπτύξω ολόκληρες σελίδες με την αλυσίδα γύρω από το κλεμένο software, τα mp3, κλπ. Χάνουμε ΟΛΟΙ. Ακόμα και εσείς και ας πιστεύετε το αντίθετο.
nimik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Ποσων χρονων εισαι μεγαλε για πες μας να γελασουμε.... ο καθενας κανει αυτο που νομιζει,αν εσενα δεν σου αρεσει μην το κανεις αλλα το κηρυγμα δεν στο ζητησε κανεις νομιζω.... να εισαι καλα!
The Crow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Ίσως η ηλικίας σας να μην σας επιτρέπει να σκεφτείτε ότι αυτό το πρόγραμμα καθώς και πολλά άλλα' date=' είναι δουλειά και ιδρώτας κάποιων.Παρόμοια περίπτωση είναι το να σας κλέψουν ή δανειστούν το αυτοκίνητό σας κάποιοι χωρίς να σας καταβάλουν το ανάλογο αντίτιμο. Δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν αυτό. Αν σας αρέσει κάτι πληρώστε το. Το να το κλέβετε δεν είναι λύση. Και πόσο μάλλον για το ποσό των $11.99 USD, κρίμα. Μπορώ να σας αναπτύξω ολόκληρες σελίδες με την αλυσίδα γύρω από το κλεμένο software, τα mp3, κλπ. Χάνουμε ΟΛΟΙ. Ακόμα και εσείς και ας πιστεύετε το αντίθετο.[/quote'] Εδώ που τα λέμε φίλε μου το έχουν παρακάνει γενικά με τις τιμές των προγραμμάτων και δε λεω για τα μικροπρογραμματάκια!!Ή πρέπει να ρίξουν αρκετά τις τιμές τους ή να αυξήσουν τους μισθούς μας για να μπορούμε να τα αγοράζουμε!!Αναγκαστικά λοιπόν θα παρανομήσουμε ιδίως αν είναι και ένα πρόγραμμα που το χρειαζόμαστε πάρα πολύ στη δουλειά μας!Αυτά!
Highlander Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Ποσων χρονων εισαι μεγαλε για πες μας να γελασουμε....ο καθενας κανει αυτο που νομιζει' date='αν εσενα δεν σου αρεσει μην το κανεις αλλα το κηρυγμα δεν στο ζητησε κανεις νομιζω.... να εισαι καλα![/quote'] Αν θες να γελάσεις σου λέω ότι είμαι 513 ετών. Αν θες να σοβαρευτείς, μην κλέβεις κάτι και μετά να έχεις απαίτηση να σου φερθούν σωστά, αλλά ούτε να αναφέρεις την παρανομία σου σε ένα public forum. Το τελευταίο δεν ισχύει μόνο για εσένα, αλλά για όλους που πράτουν κάτι ανάλογο. The Crow ΠΛΕΟΝ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να παρανομήσεις. Αναφορικά: Autocad = Intellicad (Μόνο 275 euro) MS Office = OpenOffice Photoshop = Paint .NET Norton Antivirus = Avast Antivrus PowerDVD = Media Player Classic Zone Alarm Pro = Zone Alarm Free Και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άλλα...
capthookb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 The Crow, για ακριβό hardware δεν έχω ακούσει κανέναν να παραπονιέται όμως. Κάποιος δίνει 1000 και 2000? για hardware αλλά ούτε 10? για λογισμικό. Αν χρειαζόσουν ένα εργαλείο, π.χ αυτοκίνητο για τη δουλειά σου, δε θα το έπαιρνες; Φυσικά και ναι. Δε θα το πήγαινες να το κλέψεις. Αλλά μάλλον δεν δίνεται η απαραίτητη σημασία στην έννοια της "πνευματικής" ιδιοκτησίας.
laskos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Exo illegal windows illegal office akoma kai firefox illegal (ksero ksero einai freeware alla to ekana illegal etsi kai logous arxis) Fefgo gia diethni idata na paro apo ton captian hook ta teleftea illegal systemworks
xaxa1982 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ο φίλος μας ο Highlander,θέλει να πουλήσει μούρη τώρα,αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσαμε να ψάξουμε τον υπολογιστή του,είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αναμάρτητος επί του θέματος.Κάπου την έχει κάνει τη στραβή και τώρα το κάνει αυτό για να μας σπάσει τα νεύρα.Ίσως να ήταν πιο σωστό να τον αφήσουμε να μιλάει και να μην δίνουμε σημασία.Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και φίλε Highlander εσύ δεν είσαι ο Διαδικτυακός δικαστής που θα τους κρίνεις όλους.Άλλωστε αν θυμάσαι η μεγαλύτερη εταιρεία software στον κόσμο αυτή την εποχή(στα PC) η MS, καθιερώθηκε λόγω της πειρατείας λογισμικού.Αν ήθελε να μην κλέβουν το λογισμικό της,θα έβαζε τη δικλίδα που έβαλε στα XP με την δήλωση του λειτουργικού,από την εποχή των Windows 95 που υπήρχε η τεχνολογία,αλλά δεν θέλησε να το κάνει.Τώρα για τα άλλα που λες,πόσο χρονών είσαι και ότι άλλο,δεν τα σχολιάζω,γιατί δε θέλω να πέσω σ'αυτό το επίπεδο συζήτησης,γιατί δεν αρμόζει ούτε στο forum αυτή η συμπεριφορά και αυτές οι εξυπνάδες.
haris_ch02019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 siga thn diklida asfaleias egw ekana activate ta clopywright windows...to thema einai oti oi times den antiprosopeuoun ton pragmatiko xrono ergasias alla eukairia gia kerdh.anarwtiemai pios exei thn oikonomiki dynatothta na agorasei ola ta programata kathimerinis xrhshs original(den leo gia eksidikeumena programata p.x corel draw, h epistimonika paketa p.x FEMLAB,MathCad k.t.l ekei swsto einai na plirwseis giati ta xrisimopoieis gia na kerdiseis kai esy p.x enas grafistas.)alla na pliroseis eksofrenika posa gia idiotki xrhsh.an thelane as ta bazane ftinotera.kai ennoeitai oti tous simferei h piratiki diakinisi programaton.allios aneis den tha agoraze ta programata kai tha epeftan eksw.twra ginetai tzamba diafimisi kai iparxei ena pososto pou pigainei kai to agorazei original...
xaxa1982 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε haris_ch02019 συμφωνώ μαζί σου,αλλά όσον αφορά για το activation που είπα,δεν εννοούσα ότι όλοι έτρεξαν και το αγόρασαν,αλλά αν το κάνανε το 95 η κατάσταση θα ήταν διαφορετική.Άλλωστε ακόμα και τώρα που μας έγιναν "απαραίτητα" τα Windows,κάποιοι πίστεψαν ότι δε θα ξεκλειδώσουν,σίγουρα πήγαν και το αγόρασαν το λειτουργικό,οπότε κέρδισε η MS.
kage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Exo illegal windows illegal office akoma kai firefox illegal (ksero ksero einai freeware alla to ekana illegal etsi kai logous arxis) Fefgo gia diethni idata na paro apo ton captian hook ta teleftea illegal systemworks illegal firefox?dhl ti ekanes???
bchris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ίσως η ηλικίας σας να μην σας επιτρέπει να σκεφτείτε ότι αυτό το πρόγραμμα καθώς και πολλά άλλα' date=' είναι δουλειά και ιδρώτας κάποιων.Παρόμοια περίπτωση είναι το να σας κλέψουν ή δανειστούν το αυτοκίνητό σας κάποιοι χωρίς να σας καταβάλουν το ανάλογο αντίτιμο. Δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν αυτό. Αν σας αρέσει κάτι πληρώστε το. Το να το κλέβετε δεν είναι λύση. Και πόσο μάλλον για το ποσό των $11.99 USD, κρίμα. Μπορώ να σας αναπτύξω ολόκληρες σελίδες με την αλυσίδα γύρω από το κλεμένο software, τα mp3, κλπ. Χάνουμε ΟΛΟΙ. Ακόμα και εσείς και ας πιστεύετε το αντίθετο.[/quote'] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! μπραβο ρε highlander !! Καιρο ειχα να ακουσω τετοιο αστειο. Για αναλυσε μας τις θεωριες σου, να μας ανοιξεις τα ματια. Μονο σιγα-σιγα ε? μην μας βγουν τα συκωτια απο τα γελια.,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.