MariaTs. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 DC και ξερό ψωμί λοιπόν, ε; Θα το κατεβάσω κι ότι θέλει ας κατεβάσει!!!
Costinio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Ρε γμτ δεν έπρεπε να σου πούμε για το dc++ Τώρα θα σου φύγουν ένα σωρό λεφτά για σκληρούς δίσκους...! Πέρα από την πλάκα εγώ όταν πέρασα από kazaa σε dc το Σεπτέμβρη οχταπλασιάστηκαν τα download μου!! Δηλαδή όσα mp3 κατέβασα τους 8 πρώτους μήνες του 2004 άλλα τόσα κατέβασα το Σεπτέμβρη!! Κι αυτό με pstn πάντα! Τώρα έχω dsl και έχω χάσει τη μπάλα...
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Ρε γμτ δεν έπρεπε να σου πούμε για το dc++Τώρα θα σου φύγουν ένα σωρό λεφτά για σκληρούς δίσκους...! Πέρα από την πλάκα εγώ όταν πέρασα από kazaa σε dc το Σεπτέμβρη οχταπλασιάστηκαν τα download μου!! Δηλαδή όσα mp3 κατέβασα τους 8 πρώτους μήνες του 2004 άλλα τόσα κατέβασα το Σεπτέμβρη!! Κι αυτό με pstn πάντα! Τώρα έχω dsl και έχω χάσει τη μπάλα... :grin: Ε! Καλά τώρα! Δεν είμαι και τόσο 'γκάου'! Γενικά δεν αφήνω mp3 σε σκληρό. Ο υπολογιστής δεν σηκώνει πολλά-πολλά, αναβάθμιση δεν έχει γίνει ακόμη λόγω οικονομικού σφιξίματος και έτσι ότι αρχείο υπάρχει, αμέσως καταγράφεται σε ανάλογο δισκάκι! Όσον αφορά το DC (που θέλατε να μου το κρύψεται -είστε και ζαβολιάρηδες!) θα το δοκιμάσω και θα σας πω, αν είναι όντως καλό. Από αριθμό χρηστών τι λέει;
Costinio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Οχ άμα γράφεις όλα τα mp3 σε cd τότε βλέπω να κάνουν πάρτυ τα μαγαζιά της περιοχής έτσι και μπει το dc... Τώρα από users έχει κάπου 800.000 και περίπου 4.000 hubs. Αλλά μη σου φαίνονται λίγοι σε σχέση με το Kazaa. Είναι ποιοτικοί, λίγοι και καλοί δλδ! :grin: Αυτό που μετράει στο dc είναι το share. Οπότε άμα έχεις μεγάλο share μπαίνεις παντού. Αλλά και παλι άμα ψάξεις βρίσκεις μικρά εξειδικευμένα hub γι αυτό που θες. Αυτά... :razz:
WaVe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Den doulevei opws to Kazaa, den exei sigekrimeno arithmo xriston. Diladi exei giro sta 1500 hubs me sinolikous users peripou 450000 k esu dialageis k beneis se kapia hub k vriskeis to iliko pou thes. Min anxonese oti k an theleiseis tha to vreis kana 90%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.