Προς το περιεχόμενο

Kazaa και χαλασμένα files

me_robas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε γμτ δεν έπρεπε να σου πούμε για το dc++

Τώρα θα σου φύγουν ένα σωρό λεφτά για σκληρούς δίσκους...! icon_brrr.gif icon_brrr.gif icon_brrr.gif

Πέρα από την πλάκα εγώ όταν πέρασα από kazaa σε dc το Σεπτέμβρη οχταπλασιάστηκαν τα download μου!! Δηλαδή όσα mp3 κατέβασα τους 8 πρώτους μήνες του 2004 άλλα τόσα κατέβασα το Σεπτέμβρη!! prie.gif

Κι αυτό με pstn πάντα! icon_brrr.gif

Τώρα έχω dsl και έχω χάσει τη μπάλα...

Δημοσ.
Ρε γμτ δεν έπρεπε να σου πούμε για το dc++

Τώρα θα σου φύγουν ένα σωρό λεφτά για σκληρούς δίσκους...! icon_brrr.gif icon_brrr.gif icon_brrr.gif

Πέρα από την πλάκα εγώ όταν πέρασα από kazaa σε dc το Σεπτέμβρη οχταπλασιάστηκαν τα download μου!! Δηλαδή όσα mp3 κατέβασα τους 8 πρώτους μήνες του 2004 άλλα τόσα κατέβασα το Σεπτέμβρη!! prie.gif

Κι αυτό με pstn πάντα! icon_brrr.gif

Τώρα έχω dsl και έχω χάσει τη μπάλα...

:grin: Ε! Καλά τώρα! Δεν είμαι και τόσο 'γκάου'! Γενικά δεν αφήνω mp3 σε σκληρό. Ο υπολογιστής δεν σηκώνει πολλά-πολλά, αναβάθμιση δεν έχει γίνει ακόμη λόγω οικονομικού σφιξίματος και έτσι ότι αρχείο υπάρχει, αμέσως καταγράφεται σε ανάλογο δισκάκι!;) Όσον αφορά το DC (που θέλατε να μου το κρύψεται -είστε και ζαβολιάρηδες!) θα το δοκιμάσω και θα σας πω, αν είναι όντως καλό. Από αριθμό χρηστών τι λέει;

Δημοσ.

Οχ άμα γράφεις όλα τα mp3 σε cd τότε βλέπω να κάνουν πάρτυ τα μαγαζιά της περιοχής έτσι και μπει το dc...icon_brrr.gif

Τώρα από users έχει κάπου 800.000 και περίπου 4.000 hubs. Αλλά μη σου φαίνονται λίγοι σε σχέση με το Kazaa. Είναι ποιοτικοί, λίγοι και καλοί δλδ! :grin: Αυτό που μετράει στο dc είναι το share. Οπότε άμα έχεις μεγάλο share μπαίνεις παντού. Αλλά και παλι άμα ψάξεις βρίσκεις μικρά εξειδικευμένα hub γι αυτό που θες. Αυτά... :razz:

Δημοσ.

Den doulevei opws to Kazaa, den exei sigekrimeno arithmo xriston.

Diladi exei giro sta 1500 hubs me sinolikous users peripou 450000 k esu dialageis k beneis se kapia hub k vriskeis to iliko pou thes.

Min anxonese oti k an theleiseis tha to vreis kana 90% ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...