Προς το περιεχόμενο

Kazaa και χαλασμένα files

me_robas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστέυω οτι πολοί απο εσάς καθώς κατεβάζετε ένα κομάτι απο το kazaa και μετά πάτε να το ακούσετε διαπιστώνετε οτι το κομάτι είναι χαλασμένο. Ή έχει σκρατς ή κόβεται και συνεχίζει.

Έχει καταφέρει κανείς να βρεί κάποιο τρόπο να καταλαβαίνει ποιό κομάτι είναι χαλασμένο και ποιό όχι;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

paei kairos pou exw na katevasw apo Kazaa...exei pe8anei pleon...tigka sta bots me tetoia arxeia...asfalws den yparxei tropos na katalavaineis apo thn arxh an einai xalasmeno h oxi...(etsi nomizw dld)

Δημοσ.

Και εγώ δεν πολυκατεβάω, απλά καμιά φορά συγχίζομαι στο DC++ λόγω του οτι βγαίνει αυτός απο τον οποίο κατεβάζω (ας είναι καλά η PSTN μου), οπότε καταλίγω στο kazaa!!!

Δημοσ.

Και εγώ δεν πολυκατεβάζω, απλά καμιά φορά συγχίζομαι στο DC++ λόγω του οτι βγαίνει αυτός απο τον οποίο κατεβάζω (ας είναι καλά η PSTN μου), οπότε καταλίγω στο kazaa!!!

Δημοσ.

Απότι θυμάμαι (γιατί πάει καιρός που έχω πετάξει το kazaa) τα αρχεία που τα χει πολύς κόσμος είναι τα χαλασμένα. Δηλαδή άμα βλέπεις 20-30 users σε ένα αρχείο παίζει να είναι fake. Ενώ αυτά που τα'χει 1 άτομο, άντε 2-3, αποκλείεται να'ναι fake. Πάντως άμα χρησιμοποιείς dc δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο

Δημοσ.

to pws dhmiourgh8hkan einai paneykolo , ena programmataki sou kanei eykola thn douleia. an kaneis edit ena tetoio arxeio 8a katalaveis gia ti eidous "katestramena" arxeia leme. den einaia krivws katestramena apla exoun ginei edit kai exoun valei mesa hxous pou sou diapernane ta aytia..

akrws enoxlhtikous kai synexomenous hxous.

paliotera ekana scan to kazaa lite kai ayta ata arxeia ta emfanize me ena kitrino eikonidiaki dipla oti kai ala einai fake, alla otan e3aplw8hkan poly prepei na anagnwrize ws fake ta kanonika kai to antistrofo..

twra o logos pou to kanoun .. xm.... gkouxou profanhs gkouxou..

ta leme ;)

Δημοσ.
Απότι θυμάμαι (γιατί πάει καιρός που έχω πετάξει το kazaa) τα αρχεία που τα χει πολύς κόσμος είναι τα χαλασμένα. Δηλαδή άμα βλέπεις 20-30 users σε ένα αρχείο παίζει να είναι fake. Ενώ αυτά που τα'χει 1 άτομο, άντε 2-3, αποκλείεται να'ναι fake. Πάντως άμα χρησιμοποιείς dc δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο

Auto den einai sigoura apolito. Giati ama grapseis px Cemical Brothers-Galvanize tha sou vgazei sigoura 20-30 users.

Δημοσ.
Auto den einai sigoura apolito. Giati ama grapseis px Cemical Brothers-Galvanize[/i'] tha sou vgazei sigoura 20-30 users.

Στάνταρ θα υπάρχει ένα τουλάχιστον αρχείο με πολλούς users και αυτό είναι το πιο πιθανό να είναι fake. Επίσης θα βρει κι ένα σωρό άλλα διαφορετικού ή παρόμοιου μεγέθους που πολύ δύσκολα θα είναι fake. Μπορεί κι αυτά βέβαια όταν τα έχει ένας μόνο να μην είναι κομπλέ, μερικά είναι κομμένα πολές φορές... Μιλάμε πάντα για εμπορικά τραγούδια όπως το galvanize που τα 'χει απειρος κόσμος. Σε δύσκολα-σπάνια κομματια σχεδόν ποτέ δε πέφτεις πάνω σε fake.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...