Προς το περιεχόμενο

--> Msi Vs Gigabyte <--

johnvam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά θέλω να αγοράσω μία κάρτα γραφικών PCI-E και είμαι ανάμεσα σε δύο.

Και οι δύο φοράνε το chip Geforce 6600GT με 128MB RAM.

Να πάρω την MSI : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621

ή την Gigabyte : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128D.htm

Και η άλλη η βλακεία είναι οτι η MSI έχει τρομερή έλλειψη στην αγορά...

Όποια κι αν πάρω θα μπεί πάνω σε μία MSI K8N Neo4 Platinum : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637

Help.................... :) :) :) :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παίζει και κανένα όφελος από το "combo". Και εγώ ΜSI έψαχνα αλλά τελικά διάβασα οτι υπερθερμαίνεται αφενος από την άλλη έχει το 2ο πιο αθόρυβο κούλερ της αγοράς (η 6600GT). To πιο αθόρυβο ανήκει στην Leadtek την οποία πήρα σήμερα 210€!

Φανατικος και με τις 2 εταιρειες θα σου προτεινω και εγω MSI αν και αμα σου λεει κατι

εχω μια motherboard της MSI (865 PE) και μια Gigabyte 6600 GT οι οποιες συνεργαζονται απολυτα.

Ουτε εγω ειχα βρει την MSI.

Αληθεια εψαξες στο Γραμμη Computers?

Φανατικος και με τις 2 εταιρειες θα σου προτεινω και εγω MSI αν και αμα σου λεει κατι

εχω μια motherboard της MSI (865 PE) και μια Gigabyte 6600 GT οι οποιες συνεργαζονται απολυτα.

Ουτε εγω ειχα βρει την MSI.

Αληθεια εψαξες στο Γραμμη Computers?

Και εγώ στην Γραμμή πήγα αλλά δεν την είχαν...

Δεν ξέρω ρε παιδιά τί να κάνω. Η Γραμμή μου είπε οτι την Παρασκευή περιμένει νέα παραλαβή την Gigabyte.

Τί να κάνω λοιπόν αξίζει να περιμένω την MSI ή να πάρω την Gigabyte?

Αν η MSI είναι καλύτερη δεν έχω πρόβλημα να περιμένω αλλά αν είναι το ίδιο με την Gigabyte τότε να χτυπήσω την Gigabyte για να τελειώνω.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P

Oι διαφορες που θα δεις στις 2 εταιρειες ειναι ελαχιστες για να σε κανουν να ανυσηχησεις.

Ειναι σαν να συγκρινεις Mercedes με BMW.

Και οι δυο ειναι...

Αν όμως έστω και για λίγο είναι μία απο τις δύο καλύτερη τότε θα προτιμήσω την λίγο καλύτερη και ας περιμέβω λίγο...

Πάντως μάλλον θα καταλήξω στην Gigabyte...

Ego pira pantos tin gigabyte.Pliroforiaka kai mono pantos gia overclocking tin exo paei apo 500 pou einai o pirinas sta 573 statherotata kai mnimes apo 1000 sta 1167 statherotata kai dokimasmena.Fisika me stock cooling.H mnimes na kseris den exoun pano psixtrakia.Fantazome oti an valis pano kai psixtrakia tha anevasoun kai allo.Fisika olo ayto AN endiaferese na tin clockaris ligo parapano

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...