Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή βιντεοκάμερα,τι να πάρω???

layla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα ελειπα......αυτη που προτεινω LayLa ειναι Mini DV....αναμεσα σε Hi8 και MiniDV σαφως στο 2ο ...οσο για DVD Vs MiniDV παλι εγω ειμαι υπερ του 2ου διοτι το DVD ειναι ΜΟΝΟ 30 λεπτα......και κοστιζει αρκετα περισσοτερο απο την κασσετουλα....η μπαταρια η δευτερη για αυτην που προτεινω κοστιζει 61 Ευρω η γνησια ....για αυτην που εχω εβγαινε 55 η γνησια και 32 η imitation.....

Δημοσ.

sarisn, έχω μια Dell 2005 FPW, η οποία έχει τα γνωστά της προβλήματα με backlight, δρομολογήθηκε η αντικατάσταση της αλλά η 2η ήταν ακόμα χειρότερη και στην τελική η Dell μου λέει ότι το πιθανότερο είναι και 3ο replacement να έχει τα ίδια προβλήματα και αποφάσισα τελικά να τη δώσω πίσω και να πάρω τα λεφτα μου, ... συνεπώς είμαι σε αναζήτηση οθόνης και επειδή καλόμαθα με την 20" wide ψαχνω κάτι ανάλογο και οι τιμές που βρίσκω είναι λίγο φεύγα ...

Δημοσ.

GaGas Thess, εγώ γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους που είπες και εσύ δεν ανέφερα τις κάμερες με DVD ;).

reb00t, μπορείς να κατέβεις και στις 19 ίντσες, δεν νομίζω να δεις τρομερή διαφορά. LG 1915S με 450 ευρώ και θα είσαι μια χαρά για πολύ καιρό ;).

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ δεν μπόρεσα να την πάρω γιατί δεν είχα τόσα λεφτά να τα δώσω όλα μαζί οπότε αρκέστηκα σε αγορά από Ελλάδα (και με δόσεις) και στην Canon MV750i (στο pixmania είχε γύρω στα 200 ευρώ φθηνότερα!!!) τα περασμένα Χριστούγεννα. Πολύ καλή επιλογή και αυτή' date=' είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, είναι mini-dv (ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή), έχει remote control (πολύ χρήσιμο!), έξοδο firewire για σύνδεση με υπολογιστή (την οποία έχω αξιοποιήσει ουκ ολίγες φορές) και γενικά η ποιότητα εικόνας και εγγραφής κυμαίνεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Αν έχεις πιστωτική κάρτα σου συνιστώ ανεπιφύλακτα, ότι διαλέξεις τελικά, να το πάρεις από το pixmania γιατί θα κερδίσεις γύρω στα 200-300 ευρώ από ότι αν την πάρεις από εδώ.

Ααα και να προσθέσω ότι το pixmania δίνει 2 χρόνια εγγύηση για τις Canon, ενώ στην Ελλάδα δίνουν 1 χρόνο :S.[/quote']

Επειδη σκεφτομαι και εγω να παρω την Canon MV750i, μπορεις να μου απαντησεις σε δυο ερωτησουλες?

1. Σε τι αναλυση τραβαει βιντεο και φωτο?

2. Εχει οθονη αφης?

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...