Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή βιντεοκάμερα,τι να πάρω???

layla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι:Θέλω να αγοράσω ψηφιακή βιντεοκάμερα,αλλά λίγα πράγματα ξέρω..Τι είναι καλό να προσέξώ;Έχετε να μου προτείνετε κάποιες;Διαθέτω εώς 700Ε.

Τhanks!

Δημοσ.

εγω παλι προτεινω Sony 32E στα 679 Ευρω με οθονη Wide 2.8'' 1,3 ΜegaPixeL 12 Χ οπτικο ΖΟΟΜ οθόνη αφής ....ειναι καινουργια εχει κανα 2 βδομαδες στην αγορα και ειναι ΦΟΒΕΡΗ :) αν παντως δεν θελεις να δωσεις τοσα λεφτα συμφωνω και με την Panasonic που λεει ο Σταυρος

Δημοσ.
εγω παλι προτεινω Sony 32E στα 679 Ευρω με οθονη Wide 2.8'' 1,3 ΜegaPixeL 12 Χ οπτικο ΖΟΟΜ οθόνη αφής ....ειναι καινουργια εχει κανα 2 βδομαδες στην αγορα και ειναι ΦΟΒΕΡΗ :) αν παντως δεν θελεις να δωσεις τοσα λεφτα συμφωνω και με την Panasonic που λεει ο Σταυρος

gagas aytes pou einai afis othones lene i mono gia effe stin teliki?min xalasei kai amesos ennoo ase pou tha troei pio pli mpataria.ti lete?

Δημοσ.

κοιτα και εγω οταν ειχα σκοπο να παρω ειχα κολησει με την αφης μηπως και ειναι πιο ευαισθητες....τελικα πηρα την Sony 30 E που εχει αφης και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....μια χαρα ειναι δεν τραβαει περισσοτερο ρευμα απο οτι οποιαδηποτε αλλη με κουμπακια και καλο θα ηταν να παρεις και μια δευτερη μπαταρια να υπαρχει....το μονο κακο των αφης εινια οτι ΓΕΜΙΖΕΙ δαχτυλιες γαμωτο :( ΛοΛ...οσο για να χαλασει εγω την εχω απο τον Ιουλιο μια χαρα ειναι και την εχω σκισει :)

Δημοσ.
κοιτα και εγω οταν ειχα σκοπο να παρω ειχα κολησει με την αφης μηπως και ειναι πιο ευαισθητες....τελικα πηρα την Sony 30 E που εχει αφης και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....μια χαρα ειναι δεν τραβαει περισσοτερο ρευμα απο οτι οποιαδηποτε αλλη με κουμπακια και καλο θα ηταν να παρεις και μια δευτερη μπαταρια να υπαρχει....το μονο κακο των αφης εινια οτι ΓΕΜΙΖΕΙ δαχτυλιες γαμωτο :( ΛοΛ...οσο για να χαλασει εγω την εχω απο τον Ιουλιο μια χαρα ειναι και την εχω σκισει :)

poso kostizei mia mpataria peripou gia ayti pou exeis px??

Δημοσ.

Ti meso apothikeusis exei h sony pou mou proteineis?

Δημοσ.
mikri mou layla pes mas prota ti meso apothikeyseis theleis esy i kapoio extra xaraktiristiko.stin timi pou theleis nomizo oti psaxnoume gia minidv

mikre mou sT@vr0z an ixera ti meso thelw den tha rwtousa.Exw dei me minidv,dvd,digital 8,ti einai kalutero;Kai h analush aisthitira poso einai kalo na einai;0.8 einai kala; ;-)

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ δεν μπόρεσα να την πάρω γιατί δεν είχα τόσα λεφτά να τα δώσω όλα μαζί οπότε αρκέστηκα σε αγορά από Ελλάδα (και με δόσεις) και στην Canon MV750i (στο pixmania είχε γύρω στα 200 ευρώ φθηνότερα!!!) τα περασμένα Χριστούγεννα. Πολύ καλή επιλογή και αυτή, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, είναι mini-dv (ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή), έχει remote control (πολύ χρήσιμο!), έξοδο firewire για σύνδεση με υπολογιστή (την οποία έχω αξιοποιήσει ουκ ολίγες φορές) και γενικά η ποιότητα εικόνας και εγγραφής κυμαίνεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Αν έχεις πιστωτική κάρτα σου συνιστώ ανεπιφύλακτα, ότι διαλέξεις τελικά, να το πάρεις από το pixmania γιατί θα κερδίσεις γύρω στα 200-300 ευρώ από ότι αν την πάρεις από εδώ.

Ααα και να προσθέσω ότι το pixmania δίνει 2 χρόνια εγγύηση για τις Canon, ενώ στην Ελλάδα δίνουν 1 χρόνο :S.

Δημοσ.

sarisn, επίσης κοιτάω και την canon MVX35i στα 1035 (πάντα από pixmania) εφόσον το αρχικό μου budget ήταν στα 1000? (δηλαδή όσο πάει η 250i retail στην Ελλάδα).

Αυτό με την εγγύηση δεν το κατάλαβα, εφόσον η canon στην Ελλάδα δίνει ένα μόνο χρόνο αν έχεις ψωνίσει από Γαλλία ισχύει ο 2ος χρόνος και εδώ ή θα πρέπει να μπλέξεις με Γαλλία?

Δημοσ.

Αυτό ίσως είναι ένα μειονέκτημα. Δηλ. αν την πάρεις από pixmania και σου πάθει κάτι (χτύπα ξύλο) ίσως να πρέπει να την στείλεις Γαλλία :S. Αν θες στείλε τους ένα email (ή πάρτους τηλέφωνο) και ρώτησέ τους για να είσαι σίγουρος. Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω αν ισχύει η εγγύηση από pixmania στην Ελλάδα, δηλ. να στην φτιάξει η "ελληνική" αντιπροσωπεία της Canon γιατί για τα 2 χρόνια δεν υπάρχει αμφιβολία... ισχύει :).

Δημοσ.

thanx sarisn, θα τους στείλω mail ... αλλά με τη φρίκη που έφαγα με την οθόνη μου μάλλον θα πάει λίγο πίσω η ιστορία με την κάμερα .... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...