we_will_rise Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Richie Blackmore Christofer Ammott James Hetfield Tom Morello Martin Malakian (γιατί τους ξεχνάτε όλοι αυτούς;;;
gpapava Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι ρε συ και ο Hetfield με τον Malakian στο top5 κιθαρίστες... Αν ήθελες να πεις για Metallica ας έλεγες τον Kirk Hammet τουλάχιστον που είναι και o lead guitarist. Ο Μalakian όσο και να μου αρέσουν οι SOAD από κιθάρα είναι άστα να πάνε. To χει πει και ο ίδιος σε συνέντευξη.
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Άντες ας φτιάξω και εγώ την πεντάδα μου... Petrucci (top) Gilmour Page/Blackmore Paco de Lucia Vai Αν και με τον καιρό αλλάζουνε και οι προτεραιότητες και οι κιθαρίστες...
sellsoap Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 STEVIE RAY VAUGHAN JIMI HENDRIX CHET ATKINS LES PAUL MAKRANNNN P.S ksexaste tous metalades. ine mono mouri (malmsteen) ke tipota allo. de sigrinonte me blues i jazzistes
alet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δε νομιζω να αναφερθηκε ο Frank Zappa(R.I.P) που τον θεωρω εξαιρετικο κιθαριστα
sellsoap Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 alet sostos an ke itan parapano apo kitharistas. mousikos, paragogos, enorxistrotis, politikos... mousiki idiofiia actually
ourania Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παίδες αν και δεν ξέρω τίποτα από κιθάρα μάρεσε πολύ ο Jason Becker (αυτός που είχε παραλήσει απο μικρός και έγραφε μουσική με το στόμα του όταν δε μπορούσε να παίξει..αν σας λέει κάτι) Προτείνετε κάνα καλό hub στο dc++ για μουσική από top κιθαρίστες, electronica, acoustic..? Δεν έχω βρει κάτι πολύ καλό ακόμα.. (δεν ήθελα να ανοίξω άλλο θέμα)
we_will_rise Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 1. Mick Thompson 2. Michael Ammott 3. Ritchie Blackmore 4. Rudolph Schenker 5. James Hetfield edit: LoL είχα απαντήσει πιο πάνω και ξεχάστηκα και ξαναπάντησα...
slygeo87 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 O Michael Amott είναι τρομερός κιθαρίστας.
Fidelio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά όταν ένας μουσικός ανταποκρίνεται στα "χρώματα" στα οποία το μυαλό σου αρέσκεται είναι ο καλύτερος , τουλάχιστον για την εκάστοτε περίοδο που διανύεις ... Να μερικά βίντεο χρώματος και τεχνικής , που ξέχωρίζουν : Don Ross, Andy Mckee, Michael Manring Antoine Dufour - Trilogie Acoustic Andy Mckee - The Friend I never met http://www.youtube.com/watch?v=f27megLOleQ Don Ross - Afraid to Dance
we_will_rise Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Διαπιστευτήρια: Mick Thompson Mick Thompson Michael Ammott Michael Ammott Ritchie Blackmore Rudolph Schenker James Hetfield James Hetfield (For whom the fuckin' bell tolls)
plasma3d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Richie BlackmoreChristofer Ammott James Hetfield Tom Morello Martin Malakian (γιατί τους ξεχνάτε όλοι αυτούς;;; oute top 5 einai o malakian alla oute kai "Martin" :? Daron legete !
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 oute top 5 einai o malakian alla oute kai "Martin" :? Daron legete ! Ώπα, σωστός... Daron λέγεται thnx dude
horsepower Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Jimmy Page Tommy Emmanuel Eric Clapton Richie Blackmore Nils Lofgren Mark Knopfler ωχ 6..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.