kso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Προσπαθω να φτιαξω ενα bootable cd που μεσα θα εχω το Image της εγκαταστασης που εχω απο ενα pc και να το χρησιμοποιω συνεχεια αλλα δεν βρισκω τα dos αρχεια που πρεπει να βαλω μαζι με το image. Μπορει να με σωσει κανεις?
--b}{d-- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Ποια έκδοση του Ghost έχεις; Στις νεώτερες αν ξεκινήσεις την διαδικασία από Windows, αναλαμβάνει να σου κάνει από μόνο του bootable το DVD/CD χωρίς να χρειάζεται να του δώσεις εσύ bootable image.
Kyro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 diadikasia apo tin ekdosi 2003 (windows xp): apo to menu ghost basic epilegeis backup dialegeis pion disko thes na pareis backup sta aristera kai sto destination epilegeis CD/DVD otan ftaseis sto advance settings kalo tha itan na exeis tis epiloges compression:high external storage:usb 2, assign drive letters CD Drivers: Assign drive letters to CD/DVD meta tha sou zitisei na kanei restart kai tha kanei ta ipoloipa mono tou. kala images
kso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Στο pc που δημιουργησα το Image δεν ειχα recorder και δεν μπορουσα να προχωρησω ετσι. Την 2003 εκδοση εχω
Kyro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 prepei oposdipote na kaneis boot apo to CD? ftiakse 2 disketes ekinisis apo to ghost sta windows me tis epiloges pou eipa pio pano kai kane boot apo tis disketes. vazeis kai to CD/DVD meta pou exei to image kai ola kala. an thes oposdipote na kaneis boot apo CD/DVD: yparxoun kapia programatakia (iparxoun kai free) pou kanoun afti ti doulia ta onomata ton opion den thimame omos. (se fotisa e; ) gia alli fora na ksereis pantos oti an den exeis kapio CD/DVD writer sto pc pou thes na pareis backup 1) i na exeis ena allo partition kai na to apothikefseis ekei mesa 2) i na exeis kai ena CD/DVD recorder mazi sou 3) i na pareis ton disko tou na ton valeis sto diko sou pc kai na pareis apo ekei to image gia na to grapseis se CD/DVD
kaiser Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Βοήθεια Παιδιά!!!!!! Το πρόβλημα είναι το εξης:Στο δισκο μου χωριτικότητας 40 gb στο 1ο partition (30gb) έχω Win98 και στο Δευτερο(10gb) Win2000,μέχρι εδώ καλά...Χρησιμοποιώντας το norton ghost 2003 επιλεγώ να πάρει image το 2ο Partition(με τα 2000)σε Cd...ακολουθώ βημα προς βήμα τις διαδικασίες που πρέπει,φτιαχνω τις 2 δισκέτες και απο τα advanced settings το μονο που επιλέγω είναι high compression.Κάνει την επανεκκινηση (χωρις βεβαια την βοήθεια των δισκετών)βγάζει την γνωστή οθόνη του ghost και ξεκινάει την δημιουργία του image,για περίπου 2,2 gb δεδομένων χρειάζεται 2 cd (γράφει στο 1ο και όταν γεμίσει μου ζητάει το 2ο).Η διαδικασία τελειώνει ομαλά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όταν όμως πάω να κάνω image integrity βάζω το 1ο cd και περίπου μετα απο 2 λεπτά μου ζητάει το 2ο,το βάζω και αμέσως μου βγάζει ένα μύνημα οτι υπάρχει data corruption και όπως καταλαβαίνεται τα cd είναι αχρηστα(μου τελειωσαν και τα RW),αυτό συμβαίνει όταν παιρνω image το 2ο partition,όταν παίρνω το 1ο partition κατα την διαδικασία του image μου βγάζει μυνημα,σε μαυρη οθόνη,οτι η διαδικασία απετυχε λόγω λάθους σε data compresion και εκεί αχρηστο το cd...Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι φταίει και αν κάνω κάτι λάθος στην όλη διασικασία μήπως χρειάζεται να επιλέξω κάτι στα advanced settings κάτι τελος πάντων που μου διαφεύγει γιατί θα τρελαθώ μου φαινεται.Να σημειώσω οτι την διαδικασία για το κάθε partition την έκανα τουλαχιστον απο 2 φορές με τα ίδια ακριβως αποτελεσματα... Ευχαριστώ...και αναμένω απαντήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.