drm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά ένας φίλος μου θέλει μια MoBo για Athlon 64 (939), επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μπορείτε να προτείνετε κάτι ? edit: Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι PCI-e ή AGP Ευχαριστώ
drm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Οτιδήποτε, δεν με ενδιαφέρει, το άλλαξα κ στο αρχικό post
sT@vr0z Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 msi neo4 nforce4 ultimate,ayti tha paro se ligo. meta giigabyte i dfi lanparty an thes
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Asus Abit DFI MSI...oti mobo kai na pareis apo autes me to NForce 4 Ultra h to SLI 8a einai kalh
georgeadams Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι PCI-e ή AGP Θα έλεγα να προτιμήσεις κάτι με PCIe. Με τις υπάρχουσες κάρτες γραφικών δεν θα δεις σημαντική διαφορά, αλλά γιατί να μην έχεις το νέο socket? Δεύτερη ερώτηση: είναι το overclocking η πρώτη σου προτεραιότητα ή όχι? Αν ναι, πήγαινε για κάποια DFI με nForce4 (πχ DFI LP nF4 Ultra-D, SLI-D ή SLI-DR). Αν όχι, για κάτι φθηνό, πήγαινε στην Gigabyte K8NF-9, ενώ για κάτι με περισσότερα extras στην Asus K8N SLI Deluxe, την MSI K8N Neo4 Platinum ή την MSI K8N Diamond (ή και DFI, δεν είναι μόνο για overclocking )
skyline_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Κακώς δεν σε ενδιαφέρει το αν θα είναι pci-e ή agp γιατί σε περίπτωση που θες αναβάθμιση κάρτας γραφικών μετά απο ενα ασ πούμε χρόνο δε θα μπορείς να βρείς κομμάτι στην αγορά συμβατό με την μητρική σου. Επίσης οι μητρικές με pci-e που κυκλοφορουν σήμερα στην ελληνική αγορά φοράνε το nforce 4 που έχει πολλά άλλα πρωτερήματα σε σχέση με παλιότερα chipsets. Προσωπικά έχω παραγγείλλει την dfi lanparty nf4 ultra και περιμένω να μου 'ρθει σε λίγο καιρό. Είναι λίγο πιο δυσεύρετη σε σχέση με τις άλλες και ίσως να μήν μπορέσεις να την βρείς ετοιμοπαράδοτη (βασικά μόνο τα multirama την είχαν και θα φέρουν ξανά απο βδομάδα).... νώ για κάτι με περισσότερα extras στην Asus K8N SLI Deluxe Asus A8N θες να πέις, άλλο το ένα και άλλο το άλλο :razz:
ViPeRMaN Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 gia arp ti proteinete? nforce 4 i kt800?
green_beret Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 ASUS K8N SLI Deluxe Ολα τα λεφτα αυτη η μητρικη.
arissynod Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Asus A8V Deluxe gia AGP pou einai poly ftini kai para poly kalh!!! Parola ayta egw symfwnw me toys alloys kai proteinw PCIe... ...kai egw PCIe tha parw!!!!
billpeppas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Asus A8V , με Via Chipset. Χα χα! Χωρίς AGP / PCI Lock , και μέτριο SATA Controller. Μπα... Αν πας σε AGP , παίρνεις μια μητρικούλα με nFORCE 3 [ κορυφαίες η Gigabyte & MSI ]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 ASUS K8N SLI Deluxe Ολα τα λεφτα αυτη η μητρικη. einai Asus A8N-SLI Deluxe oxi K8N...
ALEX2K Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 εγω εχω παρει την GA-K8NSNXP-939 και εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος στην συστηνω απο εκει και περα μιας και εγω εψαχνα να δω τι θα παρω σκεφτομουνα και την msi τωρα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.