Προς το περιεχόμενο

Πρόταση MoBo Α64 939

drm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος μου θέλει μια MoBo για Athlon 64 (939), επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μπορείτε να προτείνετε κάτι ?

edit:

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι PCI-e ή AGP

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οτιδήποτε, δεν με ενδιαφέρει, το άλλαξα κ στο αρχικό post

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι PCI-e ή AGP

Θα έλεγα να προτιμήσεις κάτι με PCIe. Με τις υπάρχουσες κάρτες γραφικών δεν θα δεις σημαντική διαφορά, αλλά γιατί να μην έχεις το νέο socket?

Δεύτερη ερώτηση: είναι το overclocking η πρώτη σου προτεραιότητα ή όχι?

Αν ναι, πήγαινε για κάποια DFI με nForce4 (πχ DFI LP nF4 Ultra-D, SLI-D ή SLI-DR).

Αν όχι, για κάτι φθηνό, πήγαινε στην Gigabyte K8NF-9, ενώ για κάτι με περισσότερα extras στην Asus K8N SLI Deluxe, την MSI K8N Neo4 Platinum ή την MSI K8N Diamond (ή και DFI, δεν είναι μόνο για overclocking :))

Δημοσ.

Κακώς δεν σε ενδιαφέρει το αν θα είναι pci-e ή agp γιατί σε περίπτωση που θες αναβάθμιση κάρτας γραφικών μετά απο ενα ασ πούμε χρόνο δε θα μπορείς να βρείς κομμάτι στην αγορά συμβατό με την μητρική σου. Επίσης οι μητρικές με pci-e που κυκλοφορουν σήμερα στην ελληνική αγορά φοράνε το nforce 4 που έχει πολλά άλλα πρωτερήματα σε σχέση με παλιότερα chipsets.

Προσωπικά έχω παραγγείλλει την dfi lanparty nf4 ultra και περιμένω να μου 'ρθει σε λίγο καιρό. Είναι λίγο πιο δυσεύρετη σε σχέση με τις άλλες και ίσως να μήν μπορέσεις να την βρείς ετοιμοπαράδοτη (βασικά μόνο τα multirama την είχαν και θα φέρουν ξανά απο βδομάδα)....

νώ για κάτι με περισσότερα extras στην Asus K8N SLI Deluxe

Asus A8N θες να πέις, άλλο το ένα και άλλο το άλλο :razz:

Δημοσ.

Asus A8V , με Via Chipset.

Χα χα!

Χωρίς AGP / PCI Lock , και μέτριο SATA Controller.

Μπα...

Αν πας σε AGP , παίρνεις μια μητρικούλα με nFORCE 3 [ κορυφαίες η Gigabyte & MSI ]

Δημοσ.

εγω εχω παρει την GA-K8NSNXP-939 και εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος

στην συστηνω απο εκει και περα μιας και εγω εψαχνα να δω τι θα παρω

σκεφτομουνα και την msi

τωρα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...