blackwar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Παλικαριά την βοήθεια σας έχω ένα πρόβλημα με το Adobe premiere pro 1.5 Tryout Κατέβασα το εν λόγο πρόγραμμα από το Site της Adobe (και δεν με πειράζει που λήγει σε 30 ημέρες γιατί το θέλω απλά και μόνο για μια χρήση που κάνω το τελευταίες μέρες) με σκοπό να έχω περισσότερες βελτιώσεις στην εικόνα του βίντεο που επεξεργάζομαι (συγκεκριμένα φτιάχνω το τελευταίες μέρες το DEMO video clip κάτι φίλων που έχουν συγκρότημα) καθώς διάβασα ότι η καινούργια έκδοση περιλαμβάνει περισσότερες λειτουργίες Από την έκδοση 7.0 pro την οποία και έχω. αλλά το πρόβλημα μου είναι το εξής δεν γίνεται εγκατάσταση του προγράμματος και στο περίπου στη μέση της διαδικασίας του Install πετάει ένα παράθυρο με τα εξής: Setup Failed to load a required DLL Setup will now Quit ΤΙ λέτε να φταίει?? Έχω σβήσει την έκδοση 7 μήπως και δεν γινότανε η αναβάθμιση και έφταιγε αυτό, αλλά τίποτα τα ίδια κάνει βγάζει πάλι το μήνυμα!!! http://img170.exs.cx/img170/4485/mynimapremiere3zc.jpg έχω ανεβάσει εδώ το εν λόγω μήνυμα που βγαίνει Οποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας στο κάνει. Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!! Υ.Γ: Εχω P4 2.4 1GB RAM με win xp pro + sp2 GR
blackwar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Παλικαριά τίποτα ακόμα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Έστειλα και mail στην adobe αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει!!! Θα απαντήσουν λετε?? Ξέρετε Κανά αντίστοιχο σε ποιότητα πρόγραμμα να κατεβάσω να δω τις διάφορες Με το premiere??? Εκτος των pinnacle 9 kai Ulead VideoStudio 8 Που τα εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.