plato Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Kamia karta hxoy konta sta 50 euro pou na leei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 nai.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Τίτλος [ thread ] = Καμιά καλή κάρτα ήχου στα 50 ευρά Post = Έχω μια πατάτα μητρική με υποδοχή για κάρτα γραφικών 4χ.Τρέχει κανονικά κάρτα 8χ? Απάντηση Ναι τρέχει κανονικά. P.S. Να βάζεις τον κατάλληλο τίτλο στα threads σου plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plato Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μεγάλε έγινε μεγάλο μπέρδεμα.'Ανοιξα δυο φορες ίδιο thread και στην προσπάθεια μου να αλλάξω τον τίτλο του ενός τα έκανα χάλια.Είμαι καινούριος εδώ και...Sorry! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 sygxoremenos mono thn creative live 5.1 mporo na skefto se ayta ta lefta, kalh kartoula mou kratise mia xara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Κάρτα ήχου θέλεις τελικά ή κάρτα γραφικών; Μπερδεύτηκα. Αν όντως μιλάμε για κάρτα ήχου περίπου στα 50-60, θα έλεγα κάτι τέτοιο: http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=296365 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 ee mia Audigy 2 Bulk h Audigy 2 ZS an 8es na dwseis liga parapanw euro... pantws mono egw exw thn ypomonh kai to kouragio na perimenw tis new SoundBlaster Zenith???(an legontai telika etsi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Αν ενδιαφέρεσαι για 2.1 ηχεία και όχι για παιχνίδια, chaintech av-710. Μαλλον όμως δεν ήρθε ακόμα στην Ελλάδα, δεν είμαι σίγουρος. Ίσως στην Στουρνάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plato Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ τους πάντες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.