Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που ειναι το ''Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας''?

Πως αλάζεις χρώμα στα γράμματα και γενικα που ειναι τα κουμπιά με τα οποία

έκανες Bold, Quote, Code, Img, κτλ.

Ωραίο το forum αλλά πολύ μπέρδεμα. Έγινε πολύπλοκο.

Δημοσ.

@Grinder

2 post πιο πανω ο madsc απαντα σε αυτο ακριβως το ερωτημα σου.

Πέρνα από το profil σου κ από τα options σου κ φτιάχτο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Για όλα τα υπόλοιπα μέλη που έχουν κάνει post, ναι λειτουργεί κανονικά.

Επελεξε λοιπον κανονικη συνταξη-επιπελον μορφοποιησεις

Για τις δημοσιευσεις...πινακας ελεγχου-νεα θεματα υπο παρακολουθηση-εμφανιση θεματων υπο παρακολουθηση---και θα δεις οσα θεματα εχεις απαντησει.

Δημοσ.

Απορία: δεν μπορω να βαλω εικονα προφιλ με διαστασεις μεγαλυτερες απο 100Χ100 αλλα μεγεθος μικροτερο απο 64kb.Μου βγαζει οτι "η φοτο ειναι μεγαλυτερη απο 100*100".Βλεπω ομως οτι αλλοι τα εχουν καταφερει.Πως γινεται τελικα???

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικό: Πηγαίνετε στις Λειτουργίες (ή στο User CP για τους προτιμούντες την αγγλική έκδοση) και 'παίξτε' λίγο με τις ρυθμίσεις. Έχει αρκετές ρυθμίσεις και πολλά προβλήματα - απορίες θα λυθούν από εκεί.

Παράλληλα προχωράει, από ομάδα ειδικών γλωσσολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η μετάφραση του FAQ. Αναμείνατε. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

2) re guyz...eimai gabos??h apla den yparxoyn aggelies forum-section akomh??

h 3anarwtw...eimai gabos??

Μόνο μέλη με συγκεκριμένο αριθμό posts θα μπορούν να συμμετέχουν στις Αγγελίες. Για τους λοιπούς το συγκεκριμένο forum είναι 'αόρατο' και δεν θα έχουν πρόσβαση.

Δημοσ.
...re guyz...eimai gabos??h apla den yparxoyn aggelies forum-section akomh??

h 3anarwtw...eimai gabos??

Έχει απαντηθεί κάμποσες φορές αυτό το ερώτημα, ας διαβάζουμε τα προηγούμενα posts πριν ρωτήσουμε. Δεν έχει νόημα ρε παιδιά να τα γράφουμε αν δεν τα διαβάζετε.

/sc

Δημοσ.

Aaaaa πολύ ωραίο το καινούργιο φόρουμ παιδιά.

Μπράβο σε αυτούς που κουράστηκαν για να έχουμε κάτι καλύτερο. ;)

Λειτουργικότατο το βλέπω αν και μόλις μπήκα και κάθησα να διαβάσω τούτο εδώ το οποίο. :D

Πότε ρε μπαγάσηδες προλάβατε και ποστάρατε 12 σελίδες; :lol:

dito4.gif

A να που βρήκα κάτι. Tα smiles είναι ένα μάτσο χάλια Rim_Shot_emoticon.gif

Αλλο βλέπω άλλο πατάω άλλο βγαίνει

Πατάω το wink το οποίο δείχνει κίτρινο στον πίνακα και βγαίνει ένα γαλάζιο.

Πατάω το very happy και βγαίνει το green .

Δημοσ.

Μεγειά το site όντως είναι πιο γρήγορο αν και το καινούργιο στυλ μου είναι λίγο ξένο. Εχω συνηθίσει βέβαια απο άλλα φόρουμ αλλα νομίζω το παλίο ήταν λίγο πιο 'ζεστό'

μεγειά πάντως

Πότε ρε μπαγάσηδες προλάβατε και ποστάρατε 12 σελίδες;

εγώ γιατί βλέπω 8 σελίδες;;; Μάλλον θα παίζει κάτι με τις αναλύσεις της οθόνης

ΥΓ: Επίσης να προσθέσω οτι απο μια πρώτη ματιά που έριξα δεν υπάρχουν τα θέματα προς παρακολούθηση που είχαμε απο την προηγούμενη φορα :(

Δημοσ.

εγώ γιατί βλέπω 8 σελίδες;;; Μάλλον θα παίζει κάτι με τις αναλύσεις της οθόνης

ΥΓ: Επίσης να προσθέσω οτι απο μια πρώτη ματιά που έριξα δεν υπάρχουν τα θέματα προς παρακολούθηση που είχαμε απο την προηγούμενη φορα :(

Τώρα βλέπω και εγώ 8

Μάλλον κάτι ίσως από τις ρυθμίσεις δεν ξέρω τι και πως αλλά προηγουμένος έβλεπα 12.

Τα θέματα που παρακολουθούσαμε έφυγαν. Μάλλον ότι θέλουμε για παρακολούθηση πρέπει να πάρουμε ντέτεκτιβ ή να το τσεκάρουμε πάλι για παρακολούθηση ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...