Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με γειά

Προσωπικά μου αρέσει το skin αυτό, ταιριάζει και με το skin που έχω στα ΧΡ,

η μόνη μου αντίθεση αφορά την αφαίρεση της δυνατότητας reply στις αγγελίες.

Μπορεί να γινόταν μερικές φορές μπάχαλο,

αλλά σε τελική ανάλυση προστατεύονται όσοι δεν έχουν γνώσεις από hardware και τιμές.

Δημοσ.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για αυτή την μετάβαση. Πραγματικά άξιζε τον κόσμο και το αποτέλεσμα είναι άριστο.

Notes: Έχω την εντύπωση ότι τα επανήλθαν γιατί μου τα δείχνει πλέον ενεργά (αυτόματα γιατί αν και έψαξα δεν βρήκα πως τα ενεργοποιώ/απενεργοποιώ manually) αν και έχω απενεργοποιήσει τα signatures για να ελαφρύνω λίγο το board.

Πρόσεξα ότι στις Λειτουργίες μπορούμε να δούμε μόνο τα Νέα Μηνύματα και όχι και τα Thread στα οποία έχουμε γράψει και υπάρχει νέο μήνυμα (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Το πρόσεξα γιατί ήταν μια λειτουργία που χρησιμοποίησα συνέχεια.

Συγχαρητήρια και πάλυ!

Δημοσ.
Allazoun ka8olou ta skins? Einai ligo kourastiko sta matia mou auto to xrwmataki...
Και σε εμένα δε μου άρεσε το skin. Ελπίζω στο προσεχές μέλλον να προστεθούν και άλλα...

Κατά τ' άλλα όμως, το forum έχει γίνει πολύ ωραίο και λειτουργικό... Με γεια!

Δημοσ.
Polu kali douleia paidia!Mpravo.

To mono parapono mou einai pou kopike to forum twn aggeliwn.Klaps...

Δεν κοπηκαν οι αγγελιες..

Ο Hall9000 γρφει :

Το φαινόμενο να γίνονται εγγραφές μόνο για το συγκεκριμένο forum και για τη δημιουργία προβλημάτων στη διαχείριση του πρέπει να τερματιστεί μιας και η Insomnia δεν είναι παζάρι ούτε φιλοδοξεί να γίνει. Υπάρχει πλέον ένα όριο 50 μηνυμάτων μέχρι να μπορέσει κάποιος να δημοσιεύσει κάποια αγγελία. Σε φαινόμενα δημιουργίας άσκοπων μηνυμάτων από χρήστες γι'αυτό και μόνο το σκοπό θα υπάρχει αποκλεισμός από το συγκεκριμένο forum.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98859

:grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Αρκεί γιάννη τα μέλη αυτά να μην ποστάρουν αρλούμπες για να φτάσουν αυτό το "πολυπόθητο" όριο.

Δημοσ.

Μεγεια το φόρουμ!!

Μπράβο στα παιδιά που καταναλώνουν τόσο χρόνο γι'αυτό!

Έχω την εντύπωση ότι είναι και πιο γρήγορο από το παλιό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...