Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλό θα ήταν να υπάρχει κάποιο link εκτός του "Νέα θέματα", με πρόσβαση σε δημοσιεύσεις του τελευταίου 24ώρου, ας πούμε.

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Kαλό θα ήταν να υπάρχει κάποιο link εκτός του "Νέα θέματα", με πρόσβαση σε δημοσιεύσεις του τελευταίου 24ώρου, ας πούμε.

Μπορείς να το ρυθμίσεις από το display options (κάτω-κάτω στη σελίδα κάθε forum):

dispopt8mc.jpg

Δημοσ.
Μπορείς να το ρυθμίσεις από το display options (κάτω-κάτω στη σελίδα κάθε forum):

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση, αλλά δεν εννοώ αυτό.

Εννοώ ένα link που να εμφανίζει τα νέα θέματα του τελευταίου 24ώρου από όλα τα forums, ανεξάρτητα το πότε έκανε τελευταία φορά login το μέλος που το ζητάει.

Δημοσ.
Αν μείνω inactive για 15 λεπτά και ζητήσω μετά από αυτό το διάστημα τα νέα ποστς μου δείχνει λιγότερα γύρω στα 15. Έχω χάσει σημαντικά ποστ λόγω αυτού του bug? της vbulletin. Γιατί γίνεται expire το session αφού δεν έχω κάνει log off... Πρίν που το φόρουμ ήταν σε phpbb δεν είχα αυτό το πρόβλημα...

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι θέμα του VB ή του insomnia συγκεκριμένα. Μήπως είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε να ξαλαφρώνει γρηγορότερα απο τον πολύ φόρτο του; [300-400 χρήστες ταυτόχρονο browsing δεν είναι και λίγο..]

Πάντως σε άλλα forum με VB δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.Tουλάχιστον όχι με τόσο λίγο χρόνο όσο το insomnia.

Είναι πολύ σπαστικό να μένεις στην δεύτερη σελίδα και μετά να σου βγάζει 2 αποτελέσματα πχ. Πρέπει να πας σε καθένα subforum ξεχωριστά, και είναι σπάσιμο.

Paredwse: ο sa1901 αναφέρεται στο κουμπάκι που κάνει αναζήτηση μυνημάτων αλλα μέσα στο τελευταίο 24ωρο. πχ αν πατήσεις νέα μηνύματα και δεν υπάρχει κάποιο νέο τότε σου έχει ένα Link για να σου δείξει τα μηνύματα που έγιναν στο τελέυταίο 24ωρο. [Τέτοιο έχει στο offtopic πχ]

Σε αυτό που του πρότεινες εσύ πρέπει να πάρει σβάρνα όλα τα subforums ένα-ένα να δει τα μηνύματα, κάτι όχι και τόσο βολικό.

Δημοσ.

Το offtopic το απέκτησε εσχάτως και βασικά είναι μέρος του vbull 3.5 Πάντως γενικώς ξέρω για κάποια mods που κάνουν αυτή τη δουλειά

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση' date=' αλλά δεν εννοώ αυτό.

Εννοώ ένα link που να εμφανίζει τα νέα θέματα του τελευταίου 24ώρου από όλα τα forums, ανεξάρτητα το πότε έκανε τελευταία φορά login το μέλος που το ζητάει.[/quote']

Αυτό μπορεί να γίνει με την προσθήκη ενός Modification στο vBulletin, κάτι το οποίο κυκλοφορεί και επίσημα σε δικτυακό τόπο. Το συγκεκριμένο modification εμφανίζει νέα μηνύματα με επιλογές από 1 μέρα ως 1 εβδομάδα και τις ενδιάμεσες φυσικά. Επισυνάπτω την σχετική εικόνα σαν παράδειγμα. Όσον αοφρά τον χρόνο των 15 λεπτών είναι ο χρόνος που μένει ενεργό το Cookie και μπορεί να ρυθμιστεί μόνο από τον Διαχειριστή στον Admin CP.

post-21903-12906292749_thumb.jpg

Δημοσ.

Βγάζει αυτό...

$bbuserinfo[username], δεν έχετε άδεια για πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;

Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Αποσύνδεση Αρχική σελίδα

Δημοσ.

Μου φαινεται οτι πανε ολα πιο γρηγορα τωρα...και καμμια αλλαγη skin ρε παιδια ετσι να παει πακετο με το update..?

Eρωτηση..

πριν στην <εισαγωγη link> εγραφες πρωτα αυτο που ηθελες και κατοπιν εδινες το λινκ,τωρα πως γινεται αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...