marios1957 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Pffff get a room Μήπως,λέω εγώ,μήπως ξέρεις καλό μου παιδάκι,εκεί στα ξένα που καζαντίζεις,πως βγάζουν οι Άγγλοι τζέντλεμεν την κ@πότα;Να στο πω εγώ σε απλά Φραγκολεβαντίνικα:"Μπάϊ Φάρντινγκ",οπότε κρίνοντας εξ΄ιδίων τα αλλότρια,από δω και πέρα,τοίχο-τοίχο... lol
Highlander Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 /gaylord mode: ON "Α να χαθείς κρύε" :-P εχμ... η εντολή δεν έκλεισε.... είναι ακόμα στο ON !!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 εχμ... η εντολή δεν έκλεισε.... είναι ακόμα στο ON !!! :grin: :grin: :grin: :grin: Μη σου κάνει εντύπωση, μονίμως στο ON την έχει τη συγκεκριμένη εντολή αυτός...
LL_NEO Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ουπς καλεεε το ξέχασα ανοικτό /gaylord mode:OFF Μη σου κάνει εντύπωση, μονίμως στο ON την έχει τη συγκεκριμένη εντολή αυτός... Toυλάχιστον για μένα ...αχαρακτήριστε χρησιμοποιούν ακόμα την αντωνυμία αυτός Ίσως και επειδή δεν χαριεντίζομαι δημοσίως με χρήστες :-P Θα έλεγα και άλλα, αλλά έχε χάρη που θα πάρουν τα σκάγια και τον Μάριο και θα τον χρειαστώ μια απο τις προσεχείς μέρες οπότε τον έχω με το καλό.
marios1957 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 .... θα πάρουν τα σκάγια και τον Μάριο και θα τον χρειαστώ μια απο τις προσεχείς μέρες οπότε τον έχω με το καλό. Συνηθισμένα τα βουνά απ' το χιόνι,άντρα μου,θυμάσαι κάποιον τρόμπα -παλιάάά- που ήθελε ντε και καλά να μου κλείσει δωμάτιο,γιατί τον έχεσα που έβριζε ασύστολα τους γκέϋδες;Νύχτα τόνε στείλαμε,άτιμη παράγκα... Btw,ξέχασα,Παρασκευή είναι αργία στην Ελλάδα... :wink:
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Σήμερα μου πετάει αυτό ο Opera8.50 Όποια κίνηση και να κάνω μέσα στο Forum [refresh, back κλπ] Συμβαίνει και σε άλλον αυτό?
ekkli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 τί έπαθε η οπερα ξαφνικά? Παναγιώτης Σ., για δες αυτο
nemos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 [...για την περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον...] Μόλις σήμερα ξαναδοκίμασα αναζήτηση μηνυμάτων με όνομα χρήστη σε Win2000sp4 w/ IE5.5sp2/Maxthon 1.1.120 και δουλεύει πάλι Tnx! ;-)
hugelacky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Σέρνεται το forum εδώ και κανα μισάωρο, ή κάτι τρέχει με το pc μου??? :|
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μπορώ να σβήσω ένα πόστ που έχω κάνει? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124577
tarrasque Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε σε rss ta Forum Posts (ίσως και λίγο πιό εμπλουτισμένα απ'ότι υπάρχουν στην κεντρική σελίδα?) ή κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για το server?
sotris99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Θέλω να κάνω μια ερώτηση που με βασανίζει καιρό... έχω ας πούμε 3 μέρες να μπώ στο insomnia. Όταν ζητήσω τα τελευταία μηνύματα από την ημέρα που μπήκα, μου βγάζει μία λίστα με 495 ποστς... Αν μείνω inactive για 15 λεπτά και ζητήσω μετά από αυτό το διάστημα τα νέα ποστς μου δείχνει λιγότερα γύρω στα 15. Έχω χάσει σημαντικά ποστ λόγω αυτού του bug? της vbulletin. Γιατί γίνεται expire το session αφού δεν έχω κάνει log off... Πρίν που το φόρουμ ήταν σε phpbb δεν είχα αυτό το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.