ekkli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Για να διαγράψεις ένα μήνυμα πρέπει να έχεις τσεκάρει το κουτάκι πάνω από το κουμπί[/u'] που λέει διαγραφή μηνύματος. :roll: εεεεε, δεν ειχα πιει το καφε μου κ δεν ειχα ξυπνησει για τα καλα μαλλον, -τουλαχιστον περασα καλα χθες βραδυ :grin: ένιγουέι, σορρυ για το φολς αλαρμ.
rafraf24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Κυκλοφόρησε και επίσημα το vbulletin 3.5.0, θα προχωρήσετε σε αναβάθμιση? Από ότι είδα πάντως δεν έχει κάτι πραγματικά καινότομο, απλά κάποιες βελτιώσεις στα σημεία.
Hal9000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 'Εχει αρκετές αλλαγές και σύντομα θα γίνει η αναβάθμιση
paschalia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μια οφτοπικ ερωτηση : Τελευταια σε οποιο τοπικ και να μπω θα δω πολλους χρηστες να εχουν μοστρα στις υπογραφες τους τοπικς που εχουν ανοιξει με πωλησεις-ζητησεις-καιτρεχαγυρευετιαλλο . Ειναι η νεα μοδα των φορα αυτη ?
Exoskeletor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 nai ontos. elpizo meta thn anabathmisi pano apo 2 grames ipografh na mhn afinete na mpei kai eikones mono mikres.
Exoskeletor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Cristina 6666 post blepo, thn photo pou exeis balei blepo... mprrrrr arxizo kai fobame
rafraf24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μου κάνει εντύπωση που το Virtuanews έχει "κολλήσει" εδώ και 2 χρόνια στην έκδοση 1.0.4, ενώ από την ιστοσελίδα αναφερόταν ότι η έκδοση 2 θα έβγαινε κοντά στο φθινόπωρο του 2004. Κρίμα, γιατί θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση και για την κεντρική σελίδα του Insomnia. Όχι ότι τώρα δεν είναι μια χαρά, απλά σίγουρα ένα "φρεσκάρισμα" και εκεί θα ήταν ότι πρέπει
random Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Κυκλοφόρησε και επίσημα το vbulletin 3.5.0' date=' Από ότι είδα πάντως δεν έχει κάτι πραγματικά καινότομο, απλά κάποιες βελτιώσεις στα σημεία.[/quote'] παίδες, πέρασα σημερα απο offtopic.gr που ανέβηκε σε 3.5.0, και... άλλη αίσθηση!! κάνοντας Quick Reply, η απάντησή σου εμφανίζεται αμέσως, χωρις να ξαναφορτώσει όλη η σελίδα. ειμαι σε συνδεση pstn 56K. ψάξε AJAX, σε θέματα web authoring να ανακαλύψεις εναν καινούριο κόσμο The following is a rough summary of what has changed between vBulletin 3.0.x and 3.5.0 (στη μέση της σελίδας) http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?postid=972124 εχω μείνει πολυ πισω στο παρε-δώσε των εξελίξεων :?
nemos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Κατόπιν υπόδειξης σάς αναφέρω αυτό το topic... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122043 ...με την ελπίδα ότι θα μου δώσετε κάποια λύση. Αν είναι κάτι που έχει ήδη αναφερθεί καθοδηγήστε με pls - είναι λίγο δύσκολο να βρω την λύση άν υπάρχει μέσα στις 28 σελίδες του παρόντος topic. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Κατόπιν υπόδειξης σάς αναφέρω αυτό το topic...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122043 ...με την ελπίδα ότι θα μου δώσετε κάποια λύση. Αν είναι κάτι που έχει ήδη αναφερθεί καθοδηγήστε με pls - είναι λίγο δύσκολο να βρω την λύση άν υπάρχει μέσα στις 28 σελίδες του παρόντος topic. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Το ότι δεν έχει δοθεί ακόμα αρμοδίως απάντηση, δεν σημαίνει φυσικά ότι αγνοούμε το πρόβλημα. Απλά το κοιτάμε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον κώδικα.
marios1957 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Το ότι δεν έχει δοθεί ακόμα αρμοδίως απάντηση, δεν σημαίνει φυσικά ότι αγνοούμε το πρόβλημα. Απλά το κοιτάμε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον κώδικα. "Tο δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. " Υ.Γ.I love you!!! :grin:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 [...]Υ.Γ.I love you!!! :grin: Me too.
nemos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δεν υπάρχει βιασύνη από μέρους μου - απλά αναζήτησα την επιβεβαίωση ότι ασχολείται κάποιος με το θέμα - *εννοείται* ότι είμαι στην διάθεσή σας για όποιο τεστ πιθανόν χρειαστείτε.
rafraf24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δεν ειναι και πολύ εύκολο να γίνει αναβάθμιση, ειδικά αν περιλαμβάνονται και add on modules που έχουν γίνει στο vBulletin 3.0.7, και τα οποία θα πρέπει να ξαναεγκατασταθούν από την αρχή για να υπάρχει συνεργασία με vb 3.5.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.