paschalia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Οτι πει ο Σκυλος και η μοντερειτορ του φορουμ . Ας την παρει η ληθη λοιπον την συγκεκριμενη διαφωνια (και παρεξηγηση)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 DrLo apo thn stigmh pou den ta allazei kaneis kala na pa8oume...
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μια ερωτηση . Εβλεπα αυτο ( http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=94746) το τοπικ στο οποιο δινεται ενα λινκ απο αλλο τοπικ το οποιο ειναι σε php μορφη και δεν μπορω να δω τι γραφεται σε αυτο . Επειδη το εχω συναντησει συχνα αυτο το φαινομενο (των τοπικς σε php μορφη ) ,υπαρχει καποια λυση στο να διαβαζονται παρα το οτι δεν ειναι vbulletin ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δυστυχώς όχι. Πάρα πολλά links σε παλιότερα posts παραπέμπουν στο παλιό forum με phpBB - και μερικά παλιότερα παραπέμπουν στο UBB. Δεν γίνεται τίποτα...
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Αυτα τα τοπικς δλδ χανονται ? Γιατι και απο τις αναζητησεις μεσω προφιλ χρηστων να πας , υπαρχει οριο μεχρι τις χ σελιδες που μπορεις να δεις . Β) Περασα να αναφερω ενα -πιθανο- εντομο . Ειπα να επαναφερω την υπογραφη μου και την εγραψα ξανα στην επεξεργασια υπογραφης και κατοπιν πατησα αποθηκευση . Για ενα περιεργο λογο ομως , στα ποστς δεν φαινεται ενω φαινεται οτι εχω υπογραφη στο προφιλ μου . Bug ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Α. Δεν χάνονται τα topics/posts, αρκεί να τα αναζητήσει κανείς. Β. Εγώ την βλέπω την υπογραφή σου. Εσύ;
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Παρεδωσε τωρα την βλεπω και εγω . Αλλα νωριτερα ,οσες φορες και να την εκανα αποθηκευση δεν φαινοταν στα ηδη υπαρχοντα ποστς . Πρεπει να γραφτει κατι μετα την ενεργοποιηση της για να φανει ?
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Όταν δεν έχεις υπογραφή και κάνεις κάποια posts και μετά βάλεις πάλι υπογραφή, εκείνα τα posts που είχες κάνει ενώ δεν είχες υπογραφή, δεν θα την εμφανίζουν ούτε μετά. Δεν είναι bug. Έτσι λειτουργεί το vbulletin. Ίσως να είναι κάποια ρύθμιση.
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μαλιστα . Ναι , κοιταζα το τελευταιο ποστ μου και δεν εβλεπα υπογραφη και δεν ηξερα τι γινοταν . Θενκς Κριστινα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 pleon den erxontai emails pou eidopoioun gia apanthsh se ena topic pou exoume postarei...why?
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Εμένα πάντως μου ήρθε ειδοποίηση γι αυτό σου το post.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 nai twra kai mena hr8an mazemenes kai gia ta new kai gia paliotera...les kai eixan kollhsei
paschalia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Aπο το μεσημερακι και μετα οταν ανοιγω την σελιδα - και ενω την εχω με ενεργοποιημενο το αυτοματη συνδεση - πρεπει να δωσω κωδικο καθε φορα που θα συνδεθω .
ekkli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει, οταν διαβαζω καποιο πμ κ πατησω το πληκτρο κατω. διαγραφη, με παει σε μια σελιδα οπου γραφει no messages selected, κ δεν το σβηνει. σορρυ αν εχει ξαναειπωθει γιατι λογικα θα το εχει προσεξει κι αλλος κοσμος, αλλα ειπα για να ειμαστε σιγουροι, ας το γραψω....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει' date='οταν διαβαζω καποιο πμ κ πατησω το πληκτρο κατω. διαγραφη, με παει σε μια σελιδα οπου γραφει no messages selected, κ δεν το σβηνει. σορρυ αν εχει ξαναειπωθει γιατι λογικα θα το εχει προσεξει κι αλλος κοσμος, αλλα ειπα για να ειμαστε σιγουροι, ας το γραψω.... [/quote'] Για να διαγράψεις ένα μήνυμα πρέπει να έχεις τσεκάρει το κουτάκι πάνω από το κουμπί που λέει διαγραφή μηνύματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.