Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι καποιο ''εντομο'' υπευθυνο για οτι πω αλλα εδω και αρκετες μερες μου συμβαινει το εξης : Υπαρχει μια χρονικη διαφορα μεταξυ του τι πραγματικα γινεται στο φορουμ με οτι δειχνει σε εμενα .

Π.χ . Μπαινω και βλεπω οτι νεο υπαρχει (σε καθε κατηγορια) - ολα κ μεχρι εδω .

Μετα απο κανα 5λεπτο , οταν επιστρεφω, βλεπω οτι δεν υπαρχει κατι νεωτερο .

Αλλα οταν παταω το ''να χαρακτηριστουν ολα τα φορα σαν αναγνωσμενα'' και κοιταζω ξανα ολα τα sections απο πανω , βλεπω οτι στο διαστημα που ημουν εκτος ειχαν γινει ανανεωσεις στα τοπικς των φορα τα οποια δε μου τα εδειχνε πριν τον χαρακτηρισμο ,παρα τις απανωτες ανανεωσεις της σελιδας - κατι σαν lag της σελιδας δλδ .

Επισης το ιδιο συμβαινει και με τους χρηστες .

Μπαινω -ας πουμε- στις 20.00 μμ και ο α χρηστης φαινεται ονλαιν .

Μετα απο ενα τεταρτο - εφοσον εχω βγει και μπει μετα απο ενα τεταρτο και παρα το οτι εχω κανει ανανεωση την σελιδα - ο α χρηστης εξακολουθει να φαινεται ονλαιν αλλα οταν κοιταζω στο προφιλ του εχει βγει μιση ωρα πριν.. και τοτε -αφου κανω μια ακομα ανανεωση - φιλοτιμηται η κεντρικη των φορα να ''ξεκολλησει '' και να δειξει σωστη εικονα .

Υ.γ. Ελπιζω να εχει γινει κατανοητο το.. κατεβατο μου :)

β) Βαλτε να ειναι τα ελληνικα η εξ'ορισμου γλωσσα (μας βγαινουν τα ματια με τα γκρικλις ) (Μια ακομα προσπαθεια να γινει στανταρ γλωσσα του φορουμ η ελληνικη δεν βλαπτει ε?)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

β) Βαλτε να ειναι τα ελληνικα η εξ'ορισμου γλωσσα (μας βγαινουν τα ματια με τα γκρικλις ) (Μια ακομα προσπαθεια να γινει στανταρ γλωσσα του φορουμ η ελληνικη δεν βλαπτει ε?)

Σε μερικούς άλλους βγαίνουν τα μάτια όταν διαβάζουν αγγλικές λέξεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιττα... ;)

ΥΓ: Παρ'όλες τις προσπάθειες, δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκλειστούν τα greeklish στο παρόν forum, το'χουμε πει εκατοντάδες φορές. Όχι τίποτε άλλο, για να μην υπάρχουν και άλλες τέτοιου είδους αιτιάσεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

Den 8a htan kai asxhmo na epikrathsoun ta ellhnika sto forum apla prepei na upar3ei austhros kanonas, px non greek post na svhnontai. Asfalws na uparxei or8ografia kai tonismos kai oi agglikes le3eis&onomata na grafontai sta agglika kai oxi sta ellhnika(vlepe to γκρικλις pou grafthke). Vevaia apo thn allh ta greeklish einai h deuterh epishmh glwssa (kai kala) tou kratous, (vlepe Odikes Pinakides :P ) otan tis alla3oun autes tote 8a stamathsw na grafoume greeklish(efoson uparxei epilogh) :)

Δημοσ.

Μαζί με τα Greeklish να πάνε και τα Engleek; :mrgreen: :P

• Super Moderators
Δημοσ.

my point exactly... :)

vevaia einai kapws arga na ginei auth h allagh...to forum einai hdh tigka sta posts me greeklish...

Δημοσ.

Oso αφορα την ελληνικοποιηση των αγγλικων μου , εχω να πω οτι '' μ'οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις ''

Ξεκινησα την επαφη μου με τα φορα , απο φορουμ που ειναι εξ'ορισμου η ελληνικη γλωσσα και ολοι εγραφαν -γραφουν- θα γραφουν ετσι .

Eιναι συνηθεια πλεον και σιγουρα δεν βγαινουν ματια ετσι , οχι στον βαθμο που βγαινουν με τα γκρικλις .

Λυπαμαι αλλα ειναι μια ντεφακτο αληθεια :) (γιατι πρεπει να απολογουμαι για αυτη την ρημαδιασμενη συνηθεια μου Παρεδωσε , για ακομα μια φορα ?

Τα εχουμε πει ξανα και ξανα απειρες φορες .)

Δημοσ.
Oso αφορα την ελληνικοποιηση των αγγλικων μου ' date=' εχω να πω οτι '' μ'οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις ''

Ξεκινησα την επαφη μου με τα φορα , απο φορουμ που ειναι εξ'ορισμου η ελληνικη γλωσσα και ολοι εγραφαν -γραφουν- θα γραφουν ετσι .

Eιναι συνηθεια πλεον και σιγουρα δεν βγαινουν ματια ετσι , οχι στον βαθμο που βγαινουν με τα γκρικλις .

Λυπαμαι αλλα ειναι μια ντεφακτο αληθεια :) (γιατι πρεπει να απολογουμαι για αυτη την ρημαδιασμενη συνηθεια μου Παρεδωσε , για [b']ακομα[/b] μια φορα ?

Τα εχουμε πει ξανα και ξανα απειρες φορες .)

Αν ο σκοπός του κάθε forum είναι να αλλάζει βάσει των συνηθειών (καλών και κακών) του κάθε μέλους, τότε ο admin άλλη δουλειά δεν θα είχε από το να τρέχει πίσω από κάθε επιθυμία και του πιο ιδιότροπου μέλους.

Για το θέμα των Greeklish επίσης τα έχουμε πει άπειρες φορές. :)

Και από τη στιγμή που είναι απόφαση και πάγια θέση του admin, είμαι της γνώμης πως πρέπει να γίνει, κάποτε, σεβαστή. :)

Δημοσ.

Διευκρινηση (προφανως χρειαζεται ..)

Το μερος της β προτασης μου (βλ ''(Μια ακομα προσπαθεια να γινει στανταρ γλωσσα του φορουμ η ελληνικη δεν βλαπτει ε?)'' ηταν μεσα σε παρενθεση .

Το οποιο παει να πει οτι εχω υποψιν μου την αποψη του Hal9000 σχετικα με την γλωσσα που θελει στο φορουμ του και ειναι ,φυσικα, σεβαστη και για αυτο μπηκε η παρενθεση μαζι με την υπολοιπη προταση .

Λυθηκε η παρεξηγηση (γιατι αυτο μαλλον πρεπει να ηταν) σχετικα με το δευτερο μερος του πρωτου ποστ μου ?

Υ.γ. Συμφωνα με αυτο και πιο συγκεκριμενα αυτο

στ. Κατά το μέτρο του δυνατού, προτιμάτε τα ελληνικά και όχι τα greeklish - είναι πιο ξεκούραστα και εξασφαλίζετε έτσι μεγαλύτερη θέαση στο μήνυμά σας. Σε περίπτωση που γράφετε σε greeklish και το μήνυμά σας ξεπερνάει τις πέντε (5) γραμμές, καλό θα ήταν να το χωρίσετε σε ευδιάκριτες παραγράφους ώστε να γίνει πιο ευκολοδιάβαστο.

δεν βλεπω που ,ακριβως, ειπα κατι που ερχεται σε αντιθεση με τους ορους του φορουμ ..

Δημοσ.

paschalia, δε νομίζω πως υπήρξε κάποια παρεξήγηση. :)

Εγώ τουλάχιστον δεν είδα καμία. :)

Ας μη του δίνουμε άλλη έκταση αυτού του θέματος μωρέ... :)

Βγήκαμε κι εκτός θέματος πάλι... :lol: :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν ο σκοπός του κάθε forum είναι να αλλάζει βάσει των συνηθειών (καλών και κακών) του κάθε μέλους' date=' τότε ο admin άλλη δουλειά δεν θα είχε από το να τρέχει πίσω από κάθε επιθυμία και του πιο ιδιότροπου μέλους.

[...']

paschalia' date=' δε νομίζω πως υπήρξε κάποια παρεξήγηση. :)

Εγώ τουλάχιστον δεν είδα καμία. :)

Ας μη του δίνουμε άλλη έκταση αυτού του θέματος μωρέ... :)

Βγήκαμε κι εκτός θέματος πάλι... :lol: :P[/quote']

Συμφωνώ και συμφωνώ. Η Cristina με κάλυψε. :D

Δημοσ.
Vevaia apo thn allh ta greeklish einai h deuterh epishmh glwssa (kai kala) tou kratous, (vlepe Odikes Pinakides :P ) otan tis alla3oun autes tote 8a stamathsw na grafoume greeklish(efoson uparxei epilogh) :)

Στις πινακίδες κανονικά δεν γράφονται greeklish αλλά αγγλικά. Το ότι το "Αγια Αικατερίνη" πχ γράφεται "Aghia Ekaterini" δεν είναι greeklish αφού αποτελεί ονομασία περιοχής και όχι φυσικό πρόσωπο. Τώρα αν κάποια τσακάλια του ΟΑΣΑ μεταφράζουν το "Αφετηρία" σε "Afetiria" (βλέπε Στουρνάρη - παλιά δε ξέρω αν το έχουν αλλάξει) αυτό είναι κάτι άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...