Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κ κάτι ακόμα που μου φαίνεται ότι γινόταν παλιότερα,

στο search δεν δέχεται λέξεις με 3 γράμματα.

ήθελα πχ προχθές να ψάξω για τοπικά δίκτυα μέσω usb και έβαλα ως αναζητούμενες λέξεις usb, lan.

ξέρετε τι πήρα :razz:

αυτο δεν φτιάχνει?

όχι τπτ άλλο, αλλά εκτιμώ πολύ το search κ με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές.

Δημοσ.

Για τις λεξεις των 3 γραμματων συνυπογραφω και εγω τον αποπανω .

Προσπαθησα σημερα να κανω αναζητηση για τοπικς με θεμα την λεξη ups (ετσι δεν λεγεται αυτο το μαραφετι που το χρησιμοποιουμε για οταν γινεται διακοπη ρευματος ?) και δεν το δεχτηκε .

Δημοσ.
Για τις λεξεις των 3 γραμματων συνυπογραφω και εγω τον αποπανω .

Προσπαθησα σημερα να κανω αναζητηση για τοπικς με θεμα την λεξη ups (ετσι δεν λεγεται αυτο το μαραφετι που το χρησιμοποιουμε για οταν γινεται διακοπη ρευματος ?) και δεν το δεχτηκε .

Για το πρόβλημα με τα 3 γράμματα' date=' ίσως να σας φανεί χρήσιμο το Google.

Δεν έχει βέβαια την ευκολία του vBulletin search, αλλά μπορεί να σας εξυπηρετήσει. :)

Ένα παράδειγμα για αναζήτηση [b']UPS[/b] θα βρείτε εδώ. :)

Δημοσ.

gia to search hthela na grapsw kai egw.... vlepoume synexeia kainourgia threads gia "pdf to word" as poume....

den yparxoun balander opws to ? or to * gia lekseis katw twn 4 xarakthrwn?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτηση .

Αναφορα σε δικο μας ποστ δεν μπορουμε να κανουμε ?

Μπορει καποια στιγμη να κανουμε ενα διπλο τοπικ και να θελουμε να σβηστει αλλα μεχρι να το δουν οι υπευθυνοι να περασουν ωρες(π.χ.) ,να μην εχουμε αυτη την ρυθμιση ωστε να γινει γρηγορη διορθωση ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, φυσικά μπορούμε να κάνουμε αναφορά σε δικό μας post - στέλνοντας e-mail ή pm στον αρμόδιο moderator. ;)

Δημοσ.

Προς Hal9000 και paredwse: Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί το vbulletin 3.5, θα γίνει αναβάθμιση στην καινούργια βάση?

Δημοσ.

Σίγουρα αλλά μόνο στη τελική έκδοση και όχι σε beta. Τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει η πρώτη beta οπότε δε νομίζω να καθυστερήσει πολύ η τελική έκδοση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα τελευταία περιττά posts σβήστηκαν - παρακαλείστε όπως συνεχίσετε με pm.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...