Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τα smilies στην γρηγορη απαντηση και στην απαντηση που βρισκονται ?

Στην γρήγορη απάντηση αφαιρέθηκαν τα smilies. Στην απάντηση βρίσκονται στο δεξί μέρος της οθόνης.

Δημοσ.

paschalia:

Για να σου εμφανιστούν όπως σου λέει ο Γιώργος, κάνε το εξής και νομίζω πως θα τα δεις στην 'Απάντηση' (Go Advanced):

> Miscellaneous Options > Message Editor Interface > Επέλεξε: Standard Editor

:)

Δημοσ.
1. Ginetai na kano ena tetoio setarisma oste otan patao "nea minimata" na emfanizontai ta nea minimata mono kapoion katigorion px mono Software kai Internet ?

2. Ginetai ka9e fora pou aposyndeomai na tsekarontai oles oi katigories san diavasmenes kai na min xreiazetai na to kano xeirokinita ? an den kano la9os auto itan kati pou ginotan sto phpbb kai den ginetai edo ...

??? kanenas ???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο που γραφει στο προφιλ καθε χρηστη (κατω απο τα μυνηματα) ''Έχω προτείνει: 0'' ή ''Έχω προτείνει: 1'' ή 2 κλπ κλπ ,τι ακριβως ειναι ?

Δημοσ.

Κατά την εγγραφή κάποιου νέου μέλους υπάρχει ένα πεδίο στο οποίο μπορεί να γράψει το nick αυτού που του πρότεινε το forum.

Αν εσύ το πεις σε έναν φίλο σου και αυτός γραφτεί εδώ, τότε αν θα βάλει εκεί το δικό σου nickname, μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή του, εσύ στο profile σου θα δεις αυτό το '0' να έχει γίνει '1'. :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μετά από τόσο καιρό τώρα το θυμήθηκα....:)

κάποιο εικονίδιο για να σε πηγαίνει κατευθείαν στο πάνω μέρος της σελίδας που βλέπεις(back to the top ή κάπως έτσι) έχει αφαιρεθεί τελείως ε;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...