paschalia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μια ερωτηση . Τα smilies στην γρηγορη απαντηση και στην απαντηση που βρισκονται ? Δεν εχω μπορεσει να τα βρω .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Τα smilies στην γρηγορη απαντηση και στην απαντηση που βρισκονται ? Στην γρήγορη απάντηση αφαιρέθηκαν τα smilies. Στην απάντηση βρίσκονται στο δεξί μέρος της οθόνης.
paschalia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Παρεδωσε δεν υπαρχουν . ουτε δεξια ,ουτε αριστερα ,ουτε πανω ,ουτε κατω -πουθενα .
Cristina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 paschalia: Για να σου εμφανιστούν όπως σου λέει ο Γιώργος, κάνε το εξής και νομίζω πως θα τα δεις στην 'Απάντηση' (Go Advanced): Edit Options > Miscellaneous Options > Message Editor Interface > Επέλεξε: Standard Editor
paschalia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Οκ . Θενκς Χριστινα . Ειδα το φως τωρα .
gv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 1. Ginetai na kano ena tetoio setarisma oste otan patao "nea minimata" na emfanizontai ta nea minimata mono kapoion katigorion px mono Software kai Internet ? 2. Ginetai ka9e fora pou aposyndeomai na tsekarontai oles oi katigories san diavasmenes kai na min xreiazetai na to kano xeirokinita ? an den kano la9os auto itan kati pou ginotan sto phpbb kai den ginetai edo ... ??? kanenas ???
Cristina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 gv, στην index, κάτω χαμηλά (στο τέλος των κατηγοριών) θα δεις 2 links. Το ένα είναι το 'Mark Forums Read'.
gv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 to exo dei auto ... se euxaristo ... rotisa apla mipos mporei na ginetai automata me tin aposyndesi ... thanks anyway ...
Exoskeletor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 sths agelies sto view trader rating giati den blepoume polla ellinika???
Mafia_Omerta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Είδα το όνομα του billpeppas+ και παρατήρησα πως έχει και ένα + από δίπλα. Θα μπορούσε να μου πει κανένας τι είναι εκείνο το +;
Highlander Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Ότι τον έχεις στη λίστα των φίλων σου
paschalia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Αυτο που γραφει στο προφιλ καθε χρηστη (κατω απο τα μυνηματα) ''Έχω προτείνει: 0'' ή ''Έχω προτείνει: 1'' ή 2 κλπ κλπ ,τι ακριβως ειναι ?
Cristina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Κατά την εγγραφή κάποιου νέου μέλους υπάρχει ένα πεδίο στο οποίο μπορεί να γράψει το nick αυτού που του πρότεινε το forum. Αν εσύ το πεις σε έναν φίλο σου και αυτός γραφτεί εδώ, τότε αν θα βάλει εκεί το δικό σου nickname, μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή του, εσύ στο profile σου θα δεις αυτό το '0' να έχει γίνει '1'.
Theodore Tsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 μετά από τόσο καιρό τώρα το θυμήθηκα.... κάποιο εικονίδιο για να σε πηγαίνει κατευθείαν στο πάνω μέρος της σελίδας που βλέπεις(back to the top ή κάπως έτσι) έχει αφαιρεθεί τελείως ε;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.