predator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ok ρε παιδιά είναι όλα στο κεφάλι μου. ήδη άλλαξα τo signature μου (τώρα είναι 4 kb η εικόνα) και στη συνεχεια θα αλλάξω τη στάση μου γιατί από ότι φαίνεται κακώς ασχολούμαι.
spock Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Το όλο θέμα έγκειται στο να σέβεται κανείς τη δυνατότητα του καθ'ενός μας. Αντί να υπεραμύνεστε της υπογραφής σας (και οποιουδήποτε άλλου) και της προσωπικής σας αισθητικής, θα μπορούσατε να βοηθήσετε στο να επανέλθει η επιλογή "disable" στις εικόνες των υπογραφών. Ειδικά στις εικόνες των υπογραφών, και όχι γενικά σε όλα. Για να μπορώ να δω ένα smiley, θα πρέπει να δω και όλες τις εικόνες στις υπογραφές; Στο κάτω-κάτω, σε μία σελίδα με 40 posts, αν ο καθένας έχει μια εικόνα 20k, θα καταλήξουμε να κατεβάζουμε 800k εικόνες, συν avatars, πάμε στο megabyte! Έλεος! Προσωπικά, τα avatars τα βλέπω... αυτά ναι, λόγω του πολύ περιορισμένου χώρου, είναι πραγματικά αυτό που εκφράζει κάποιον, εν αντιθέσει με τα sigs, τα οποία τελειωμό δεν έχουν. Μόνο φωτογραφία της γιαγιάς σας δεν έχετε βάλει...
ChrisAce Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Η συζήτηση σχετικά με τις φωτογραφίες στις υπογραφές των μελών έχει πάρει τον δρόμο τις και πρέπει να σταματήσει να σας απασχολεί. Για αυτό 8α σας παρακαλέσω να μήν κάνετε άλλο reply σχετικό με τις φωτό. Μήν ξαναλέμε τα ίδια πάλι.
sa1901 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ...Ή γράφοταν χρήστες μόνο και μόνο για να πουλήσουν να ξεφορτωθούν κάτι και δρόμο μετά. Εγώ πάλι, θα ήθελα να βλέπω τις αγγελίες για να αγοράσω κάτι και όχι να πουλήσω. Τι το στραβό έχει αυτό; Θα μπορούσατε απλώς να μην δίνετε δικαίωμα σε κάποιον με λίγα ποστ, να βάλει δική του αγγελία.
Πανίσχυρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Καρα lol εδώ!!! Δυστυχούλη μου,που έπεσες(και στέκεσαι ακόμη όρθιος!). Η υπογραφή του Παναγιώτη είναι σαν τα βουνά στο Βέλγιο.Είναι υπόγεια για να μην μας κουράζει.... marios1957, den katalaba re file eipa tipota pou den einai sosto? Kai telos gia na ligei to thema auto efoson yparxei to dikeoma na mhn blepete eikones aksiopoihsteto. Mhn asxoliste me anoisies. Afiste to kathe melos na kanei oti thelei. Mono kai mono apo pisma mporei na sou rthei kapoios kai na sou balei mia eikona analisis 800x600 isos kai parapano. To apagoreuei mipos kanenas kanonas tou forum? An to apagoreuan afto to prama katarxas tha bazane ena orio. p.x. Mexri 100 pixels kai 10kl. Yparxei tetoios periorismos? Den yparxei...... E ti sas troei tora thelo na mou peite kai ksefeugete apo to thema. To forum einai korifi kai sas dinei to pronomia na sbinete oti den sas aresei. Kapoios eixe pei oti afti i entoli sbinei oles tis eikones me entoli . Aftos pou den thelei na blepei eikones ofcourse den thelei na blepei oles tis eikones gia na min argaei i syndesi tou. Min tou kourazete allo to thema an afto pou ginete me ta signature den itan sosto tha eixame tin drastiki parembasi ton moderators. Den tin exoume omos ara ta pramata einai sostotata. To mono aparadekto se afti ti periptosi einai afto pou ginete tora.
georgeadams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Mono kai mono apo pisma mporei na sou rthei kapoios kai na sou balei mia eikona analisis 800x600 isos kai parapano. Προσωπικά, δεν νομίζω να καταφέρει να γίνει πιο αρεστός και εκτιμητέος κάποιος με αυτόν τον τρόπο, αλλά αν έτσι νομίζει, ας δοκιμάσει και θα δούμε τι θα καταφέρει...
Πανίσχυρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 georgeadams, από ότι βλέπω είσαι Moderator. Καλέ έκανες και ήρθες. Παραποίησες τα λόγια μου, δεν εννοούσα πως θα γίνει ποιο αρεστός στα άτομα του forum. Αυτό που ήθελα να πω ήταν πως δεν υπάρχει όριο ας πούμε εικόνα μέχρι 100x100 ή κάνω λάθος; Ο καθένας μας μπορεί να βάλει όσο μεγάλη εικόνα θέλει αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια της ηθικής άσχετα απο το πόσο αρεστός θα είναι στους άλλους έτσι; Για να αποφύγουμε αυτού του είδους τις συζητήσεις βάλτε ένα όριο όπως έχετε κάνει και για το avatar.
ekkli Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 να προσθέσω κ εγώ τα συγχαρητηρια μου για τη μεγάλη (σε όγκο) δουλειά που έγινε και να πω για κάποια μικρολαθάκια που βρήκα περιηγούμενος το σάιτ. αυτό που έχει πλάκα είναι ότι είχα βρει τέσσερα πριν αρχίσω να διαβάζω το τόπικ, αλλά μετά από μισή ώρα διάβασμα θυμάμαι τα 2 μόνο. ένιγουέι θα επανέλθουμε αργότερα για περαιτέρω........ αυτά που θυμάμαι τώρα είναι: ο "οκτώμβριος" στο ημερολόγιο αντί του ορθού "οκτώβριος" και όσον αφορά τους αριθμούς, στα ελληνικά ο αριθμός τέσσερις χιλ πεντακόσια τριάνταδύο γράφετε 4.532 κ όχι 4,532, όπως αναγράφεται στον αριθμό των ποστς από κάποιους -πολυγραφότατους- συνάδελφους. αυτά με πνεύμα βοήθειας προς τα παιδιά που κουράζονται για μας.
kx5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Χαλαρώστε! Ως κάτοχος 56Κ σύνδεσης δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα avatar και τις υπογραφές. Άλλωστε μετά την πρώτη φορά, παραμένουν στην cache του ΙΕ ή του firefox. Σίγουρα ομορφαίνουν το forum αρκεί ορισμένοι να μην το παρακάνουν (σε μέγεθος)
-nick- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 poly kalh h anabathmisi... fonaza edo kai kati xronia [ apo epoxi ubb ] gia allagi se vbulletin. Nice Btw, an thelete diafora vbulletin hacks/mods peite moy..
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 poly wraio to kainourgio forum...sygxaritiria paidia!!
hurin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Γίνεται να βλέπω πάνω από 25 θέματα ανα σελίδα ?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 User Control Panel-->Edit Options-->Number of Posts to Show Per Page
paschalia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μια ερωτηση - δυο μαλλον. Οταν πηγα στην Αναζητηση καπου πηρε το ματι μου να γραφει ''παιδικα φορουμς'' . Ποια ειναι αυτα ? β) Εχουν προστεθει οι ρυθμισεις για αλλαγη του μπακγκραουντ ? αυτο το μωβε εξακολουθει να ειναι θανατερο ..
dim_b Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 "Παιδικά forums"; Έχω το forum στα Αγγλικά και δεν το είχα προσέξει. Μάλλον το "child forums" δεν πρέπει να μεταφραστεί κυριολεκτικά. Εννοεί τα υπο-forums, όπως τα modems στο forum του ADSL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.