marios1957 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 ...Του predator είναι ομορφότερη γιατί δεν έχει ένα απλό κείμενο σαν τη δικιά σου.... Καρα lol εδώ!!! Δυστυχούλη μου,που έπεσες(και στέκεσαι ακόμη όρθιος!). Η υπογραφή του Παναγιώτη είναι σαν τα βουνά στο Βέλγιο.Είναι υπόγεια για να μην μας κουράζει....
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παιδιά έχει ήδη αναφερθεί ότι μέσα από τo control panel μπορεί ο καθένας να επιλέξει τι θέλει και τι δε θέλει να βλέπει στις υπογραφές των μελών (κείμενο' date=' εικόνες κλπ)οποτε κάντε το customize σύμφωνα με τα γούστα σας. [/quote'] profanws anaferesai se authn thn epilogh: > Εμφάνιση Εικόνων (συμπεριλαμβανομένου συννημένων εικόνων σε [img] κώδικα) h opoia omws den emfanizei ka8olou eikones (oxi mono sthn upografh, oute kan ta smilies...)
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 ε τι να κανουμε δε μπορουμε να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. ο καθενας κανει τις επιλογες του λοιπον! εκτος αν ο admin μπορει να προσθεσει και ενα option που να αφαιρει μονο τις εικονες των signatures για να ησυχασουμε μια και καλη!
Dreamstorm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Το καλό θα ήταν να βλέπαμε στις υπογραφές μόνο κείμενο, όχι εικόνες, επιλογή μας φυσικά.Κάτι που είχε γράψει και ο spock (ο δικός μας).Αλλά πουθενά δεν βλέπω τέτοια επιλογή. Εγώ πάντως έχω απενεργοποιήσει avatars, signatures και δεν με απασχολεί αλλά που και που θα ήθελα να βλέπω τι έχει κάποιος στην υπογραφή του, κυρίως καμιά ωραία ατάκα. Πλάκα πλάκα δεν φεύγουν τα avatars όπως ήταν και πριν την αλλαγή;
marios1957 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάντως,αν και με 56 pstn,αρέσκομαι(!) στο να βλέπω υπογραφές...
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 τα avatar σε ενα φορουμ ειναι τροπος εκφρασης. σε ολα σχεδον τα φορα υπαρχουν και για πολυ καιρο τα στερηθήκαμε στην insomnia. το μονο που απομενει πιστευω για να ειμαστε ολοι οκ ειναι επιλογη απενεργοποιησης εικονων στο signature.
Dreamstorm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Στερήθηκε κανείς τα avatars τόσο καιρό που δεν υπήρχαν;Δεν βλέπω τι παραπάνω προσφέρουν.Για τον τρόπο έκφρασης επίσης δεν βλέπω τι παραπάνω προσφέρει. Π.χ εσύ my friend την photo που είχες sign την έβαλες avatar και πρόσθεσες μια απαίσια photo για υπογραφή.Sorry, αλλά να βλέπω alien και predator μαζί δεν είναι και ότι καλύτερο. Τι κέρδισες; Tίποτα, όσο αφορά τον τρόπο έκφρασης, πορωμένος και πριν πορωμένος και τώρα. Anyway, μου άρεσε καλύτερα πριν την αλλαγή που δεν υπήρχαν star ratings, avatars και με το που πατούσες το nick κάποιου στο έβγαζε με bold στο quick reply.
VasKag Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάντως,αν και με 56 pstn,αρέσκομαι(!) στο να βλέπω υπογραφές... προσυπογραφω...
dim_b Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 ε τι να κανουμε δε μπορουμε να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.ο καθενας κανει τις επιλογες του λοιπον! εκτος αν ο admin μπορει να προσθεσει και ενα option που να αφαιρει μονο τις εικονες των signatures για να ησυχασουμε μια και καλη! Αυτό που μπορεί πολύ εύκολα να κάνει ο admin, είναι να αφαιρέσει εντελώς τις εικόνες από τις υπογραφές. Και είναι κρίμα να κοπούν εξ'αιτίας κάποιων που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου.
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 γούστα είναι αυτά νικόλα. εμενα μου αρέσει πολύ καλύτερα έτσι όπως είναι τώρα. χίλιες φορες να βλέπω ένα avatar και ένα signature που ξέρω πως αυτός που τα έβαλε μπήκε σε κάποιον κόπο να τα βρει και τον εκφράζουνε παρα να βλέπω ένα τεράστιο ... κενό όπως στο δικό σου profile! EDIT: η μπορεί ας πούμε dim να βάλει ενα Limit όπως υπάρχει στο thelab. δε νομίζω πάντως μια εικόνα >30 kb να είναι τόσο τραγικά μεγάλη ακόμα και για τους φίλους που έχουν 56κ σύνδεση.
ChrisAce Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Για εμάς πάλι predator εδώ στήν insomnia μας ενδειαφέρει περισσότερο η ποιότητα στα post που κάνει παρά αν έχει avatar ή φωτό στην υπογραφή του κάποιο μέλος.. Ήδη μελετάτε απο τον Admin τις insomnia ο περιορισμός του μεγέθους των φωτό στις υπογραφές.
Isis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδια δεν μπορω να βαλω image με διαστασεις πανω απο 100χ100 ουτε απο ιστοσελιδες!! Pls help!
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 δε την επιασα την μπιχτη ειλικρινα. αν ειναι να μπει περιορισμος τοτε οκ , κανενα προβλημα, θα μικρυνω την φωτο της υπογραφης μου ωστε να πληρω τις απαιτησεις που θετει ο admin. οσο για τα ποστ που κανω νομιζω το εχουμε ξεκαθαρισει το θεμα Chris και δε νομιζω να χρειαζεται να μου την λες in public,κατι που βρηκα ιδιαιτερα ακομψο. η ποιότητα των ποστ μου ειναι κατι που δεν εχει θεση σε αυτο το thread αλλα νομιζω μιας και αναφερθηκε πως δεν ειναι και η χειροτερη που βλεπει κανεις σε αυτο το φορουμ...
madsc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δεν την έπιασες επειδή δεν υπήρχε. Ιδιαίτερα άκομψο επίσης είναι να ανταπαντάμε σε (super) mod ο οποίος απλά δηλώνει τις κατευθύνσεις του forum, αναγάγωντας το κάθε κοινό θέμα που αναφέρετε σε προσωπικό μας ζήτημα. Ιδίως όταν πρόκειται για τον ChrisΑce δεν θα μάθεις τι έχει προσφέρει για αυτό το forum. /sc
marios1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 "Μη σκέφτεσαι τι μπορεί να κάνει η insomnia για σένα,αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ γι αυτήν",παραφράζοντας τα Αμερικανάκια ελάλησα. Γιάννη,που την είδες τη μπηχτή;Ποιός έκρινε την ποιότητα των posts σου;Γιατί βάζεις κάτω όριο;Τινάξου λίγο να φύγουν τα bugs και βγάλε τη σταγονίτσα απ' το χείλι σου(btw,είναι απ' το αγκίστρι). Εσύ θα συνεχίσεις να κινείσαι στο μέτρο των δυνατοτήτων σου και των κανόνων του σπιτονοικοκύρη που μας φιλοξενεί.Επιτέλους ξεκόλα,κανένας δεν στην πέφτει. Α,ελπίζω να πρόσεξες(επιτέλους) ποιος είναι ο ChrisAce.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.