marios1957 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 ....Ή γράφοταν χρήστες μόνο και μόνο για να πουλήσουν να ξεφορτωθούν κάτι και δρόμο μετά. Παιδική χαρά,Μήτσο μου,τι να σου λέω,παιδική χαρά το καταντήσαμε...
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 μα δε μίλησε κανεις για moderating. είναι απλά ένας τρόπος να κανεις ακόμα περισσότερο customize την παρουσίαση σου στο forum. δε νομίζω να μην τo έχεις δει να εφαρμόζεται σε αλλα φορα.
paschalia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Σορρυ για το οφτοπικ . Πρετειντορ τι ειναι αυτο στην υπογραφη σου ?! εχω ωρα που το κοιταζω αλλα δεν βγαζω ακρη .
lahaine Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μήπως θα ήταν δυνατόν όταν είμαστε μέσα στο foroum (σε οποιοδήποτε σημείο)' date=' όταν πατάμε την εικόνα επάνω αριστερά που λέει insomnia να μας πηγαίνει στην αρχική σελίδα (http://www.insomnia.gr) και όχι στην κεντρική σελίδα του foroum; Πρίν την αναβάθμιση έτσι ήταν και νομίζω οτι είναι πιό λειτουργικό. Ευχαριστώ[/quote'] symfono me ton filo kazaantzidi
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 paschalia θα μπορουσες να μου στειλεις ενα πμ αλλα μια που με ρωτας public ας σου απαντησω εδω. το αριστερο ειναι ενα alien και το δεξι ειναι ενα predator.
wert Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 το αριστερο ειναι ενα alien και το δεξι ειναι ενα predator.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Ρε παίδες, δεν νομίζετε, οτι οι υπογραφές σας [μερικών] είναι λίγο μεγαλύτερες απο το κανονικό? Δεν εννοώ σε μέγεθος (kb), αλλα τέλος πάντων, δεν νομίζετε οτι το να βλέπεις ένα Post δύο γραμμών και μία υπογραφή εικόνας + κείμενο..υπερπενταπλάσια..είναι κάπως??? Έλεος δλδ... Eλπίζω, με τις υπογραφές, να μήν ισχύει το ίδιο που λένε για το αυτοκίνητο
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παιδιά έχει ήδη αναφερθεί ότι μέσα από τo control panel μπορεί ο καθένας να επιλέξει τι θέλει και τι δε θέλει να βλέπει στις υπογραφές των μελών (κείμενο, εικόνες κλπ) οποτε κάντε το customize σύμφωνα με τα γούστα σας. by the way είναι το μονο forum που υπάρχει αυτή η συνεχής γκρίνια για το μέγεθος των signatures. σε όλα τα αλλα (ελληνικά και ξένα) που έτυχε να συμμετέχω ο καθένας βάζει ότι θέλει και είναι fine με τους υπολοιπους.
Πανίσχυρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Παναγιώτη αυτό που λες αφορά κυρίως τα άτομα που έχουν 56k. Πρέπει να πούμε πως δεν πρέπει να το παρακάνουμε γιατί υπάρχουν και χρήστες με 56k. Τώρα όμως με τις υπογραφές πρέπει να σκεφτούμε πως όπως και να το κάνουμε ομορφαίνει το forum παρά να είναι μόνο κείμενο, κείμενο.......... Να σου φέρω παράδειγμα την υπογραφή την δική σου και του predator. Του predator είναι ομορφότερη γιατί δεν έχει ένα απλό κείμενο σαν τη δικιά σου. Χωρίς παρεξήγηση αυτά που λέω έτσι; Άλλο παράδειγμα είναι η δικιά σου με του wert. Του wert είναι ποιο εντυπωσιακή γιατί έχει κινούμενο κείμενο. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο εσύ διευκολύνεις πολύ αυτούς που έχουν 56k. Η υπογραφή σου είναι μικρή και σε μέγεθος και σε kb.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Έχω ξαναπεί οτι πρέπει να σκεπτόμαστε κυρίως τους άλλους και να σεβόμαστε τον χωρο που μας παρέχεται. Αν παρ' όλα αυτά, κάποιος νομίζει οτι η λύση είναι δική μου ευθύνη και όχι δική τους, ζητώ ταπεινά συγνώμη. :S
Πανίσχυρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παιδιά έχει ήδη αναφερθεί ότι μέσα από τo control panel μπορεί ο καθένας να επιλέξει τι θέλει και τι δε θέλει να βλέπει στις υπογραφές των μελών (κείμενο, εικόνες κλπ)οποτε κάντε το customize σύμφωνα με τα γούστα σας. by the way είναι το μονο forum που υπάρχει αυτή η συνεχής γκρίνια για το μέγεθος των signatures. σε όλα τα αλλα (ελληνικά και ξένα) που έτυχε να συμμετέχω ο καθένας βάζει ότι θέλει και είναι fine με τους υπολοιπους. Όπως είπε και ο predator το θέμα το έχετε ξεφτιλίσει κυριολεκτικά. Είναι το μόνο forum που γίνεται αυτό το πράγμα. Είδα σε ένα άλλο Topic λέει ένας Φτάνει ποια με τα ερωτικά avatar. Πρώτα από όλα τότε που το έγραψε δεν είχε το forum avatar αλλά μόνο signature. Τι σας ενδιαφέρει τι βάζει ο καθένας. Αυτό που είπε ο predator για να μπορούμε να μην βλέπουμε εικόνες και κείμενα δεν το ήξερα αλλά είναι πάρα πολύ σωστό και μπράβο στο forum που έχει αυτές τις δυνατότητες. Ρε predator γιατί δεν σε έχουν κάνει ακόμα Moderator;
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Παναγιώτης Σ. το forum σεβεται τον εαυτο του παρεχοντας την δυνατοτητα να αφαιρει το καθε μελος τι δε θελει να βλεπει απο τις υπογραφες. εσενα ας πουμε δε σου αρεσουνε , πολυ ωραια, βγαλτες! ετσι δε μου χαλας και εμενα την ελευθερη εκφραση μου και ειμαστε ολοι happy. που ειδες να μην σεβομαι το φορουμ και τα μελη του συγκεκριμενα δε μπορω να καταλαβω; ΥΓ: Πανισχυρέ αν θες προτεινε με στους αρμοδιους!
wert Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Το έχω παρατηρήσει πάντος. Πως τα καταφέρνουμε και μετά την δέκατηπέμπτη σελίδα βγαίνουμε απ'το γήπεδο και σπάμε τα γύρω καταστήματα δεν ξέρω. Το ευτήχημα τουλάχιστον είναι ότι πάρα πολλά από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στην αρχή έχουν ήδη διορθωθεί. :idea:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.