N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 na xarisw 8elw file mou... an htan na zhthsw kati 8a eixa stilei sigoura pm
Cue Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Ωραία τότε, αν είναι να χαρίσεις κάτι πολύ απλά θα κάνεις ένα νέο post με το τι χαρίζεται
kazantzidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μήπως θα ήταν δυνατόν όταν είμαστε μέσα στο foroum (σε οποιοδήποτε σημείο), όταν πατάμε την εικόνα επάνω αριστερά που λέει insomnia να μας πηγαίνει στην αρχική σελίδα (http://www.insomnia.gr) και όχι στην κεντρική σελίδα του foroum; Πρίν την αναβάθμιση έτσι ήταν και νομίζω οτι είναι πιό λειτουργικό. Ευχαριστώ
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 kaza Oxi,kai palia stin main tou forum se pigene Re paidia,ti egine to plug in pou otan patages sto onoma kapoiou evaze to onoma tou sto quick reply?(gia na apeuthinomaste se kapoion user eukola)
Spyrious Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Διάβασα όλο το thread αλλά πάλι δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το forum με τις αγγελίες; Πάντως καλή η αναβάθμιση του site αν και χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα. Μπράβο. edit: Το βρήκα εντάξει.
paschalia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Καιζερ τετοια plug in δεν νομιζω οτι εχουν οι vbulletin εκδοσεις . Για αυτο ποτε δεν μπορεσα να το συνηθισω εδω και στο οφτοπικ .
thx_25e Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά με γειά!!!! Πολύ καλή δουλειά! Πάντα τέτοια!!!
Theodore Tsi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Re paidia' date='ti egine to plug in pou otan patages sto onoma kapoiou evaze to onoma tou sto quick reply?(gia na apeuthinomaste se kapoion user eukola)[/quote'] Καιζερ τετοια plug in δεν νομιζω οτι εχουν οι vbulletin εκδοσεις . Για αυτο ποτε δεν μπορεσα να το συνηθισω εδω και στο οφτοπικ . paidia an isxiei kati tetoio einai megalo meionektima!itan poli xrisimo kati tetoio!mborei na to epibebaiwsei k kapoios mod gia na arxisw to klama episima?
lemonium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Polu ratsistiko auto me ta posts kai tis aggelies...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Polu ratsistiko auto me ta posts kai tis aggelies... Αν καποιος θελει να γραφτει μονο για τις Αγγελιες , ναι ειναι ...και καλα κανει !!!!Για αγγελιες υπαρχουν αλλα αξιολογα sites.
akatanohtos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παντως και εγω νομιζω οτι δεν ειναι δικαιο να μπορουν να δουν τις αγγελιες μονο οσοι εχουν απο 50 posts και επανω δεν καταλαβαινω τι ειδους ασφαλεια παρεχει αυτο και τι ειδους αξιοπιστια δινει στον user και κατι αλλο πριν την αναβαθμηση οταν μπαιναμε στα φορουμ μας εδειχνε ποσες αγγελιες δεν εχουμε δει τωρα που πηγε αυτο ευχαριστω για την προσοχη σας και τον χρονο σας
gregdais Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Φοβερό έγινε παιδιά το Forum. Κατά την γνώμη μου πιο σταθερό, ευκολότερο και πάνω απ'όλα πολύ λεπτομεριακό στις λειτουργίες του. Συγχαρητήρια
wert Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παντως και εγω νομιζω οτι δεν ειναι δικαιο να μπορουν να δουν τις αγγελιες μονο οσοι εχουν απο 50 posts και επανω δεν καταλαβαινω τι ειδους ασφαλεια παρεχει αυτο και τι ειδους αξιοπιστια δινει στον user και κατι αλλο πριν την αναβαθμηση οταν μπαιναμε στα φορουμ μας εδειχνε ποσες αγγελιες δεν εχουμε δει τωρα που πηγε αυτο ευχαριστω για την προσοχη σας και τον χρονο σας Αν και λίγα χρόνια εδώ τις αγγελίες τις έχω ανοίξει μιά ή δύο φορές Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλά φαντάζομαι θα είχε γίνει τσίρκο. Αλλά αφού ο κύβος ερίφθη τι το σκαλίζετε τώρα; Φαντάζομαι θα είχε γίνει κάτι όπως παλιά το μπλά μπλά. Ή γράφοταν χρήστες μόνο και μόνο για να πουλήσουν να ξεφορτωθούν κάτι και δρόμο μετά.
predator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 telika mporoume na baloume custom ratings h 8a eimaste sxedon oloi "senior member"?
Founes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 pistevw to senior member einai arketa timitikos titlos... osa posts kai na kanei kapoios den prokoite na tou prosferthei moderating...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.