Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία τότε, αν είναι να χαρίσεις κάτι πολύ απλά θα κάνεις ένα νέο post με το τι χαρίζεται :D

Δημοσ.

Μήπως θα ήταν δυνατόν όταν είμαστε μέσα στο foroum (σε οποιοδήποτε σημείο), όταν πατάμε την εικόνα επάνω αριστερά που λέει insomnia να μας πηγαίνει στην αρχική σελίδα (http://www.insomnia.gr) και όχι στην κεντρική σελίδα του foroum; Πρίν την αναβάθμιση έτσι ήταν και νομίζω οτι είναι πιό λειτουργικό.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Διάβασα όλο το thread αλλά πάλι δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το forum με τις αγγελίες;

Πάντως καλή η αναβάθμιση του site αν και χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα.

Μπράβο.

edit: Το βρήκα εντάξει.

Δημοσ.

Re paidia' date='ti egine to plug in pou otan patages sto onoma kapoiou evaze to onoma tou sto quick reply?(gia na apeuthinomaste se kapoion user eukola)[/quote']

Καιζερ τετοια plug in δεν νομιζω οτι εχουν οι vbulletin εκδοσεις .

Για αυτο ποτε δεν μπορεσα να το συνηθισω εδω και στο οφτοπικ .

paidia an isxiei kati tetoio einai megalo meionektima!itan poli xrisimo kati tetoio!mborei na to epibebaiwsei k kapoios mod gia na arxisw to klama episima? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.
Polu ratsistiko auto me ta posts kai tis aggelies...

Αν καποιος θελει να γραφτει μονο για τις Αγγελιες , ναι ειναι ...και καλα κανει !!!!Για αγγελιες υπαρχουν αλλα αξιολογα sites. :shock: :shock:

Δημοσ.

παντως και εγω νομιζω οτι δεν ειναι δικαιο να μπορουν να δουν τις αγγελιες μονο οσοι εχουν απο 50 posts και επανω δεν καταλαβαινω τι ειδους ασφαλεια παρεχει αυτο και τι ειδους αξιοπιστια δινει στον user

και κατι αλλο πριν την αναβαθμηση οταν μπαιναμε στα φορουμ μας εδειχνε ποσες αγγελιες δεν εχουμε δει τωρα που πηγε αυτο

ευχαριστω για την προσοχη σας και τον χρονο σας

Δημοσ.

Φοβερό έγινε παιδιά το Forum. Κατά την γνώμη μου πιο σταθερό, ευκολότερο και πάνω απ'όλα πολύ λεπτομεριακό στις λειτουργίες του. Συγχαρητήρια

Δημοσ.
παντως και εγω νομιζω οτι δεν ειναι δικαιο να μπορουν να δουν τις αγγελιες μονο οσοι εχουν απο 50 posts και επανω δεν καταλαβαινω τι ειδους ασφαλεια παρεχει αυτο και τι ειδους αξιοπιστια δινει στον user

και κατι αλλο πριν την αναβαθμηση οταν μπαιναμε στα φορουμ μας εδειχνε ποσες αγγελιες δεν εχουμε δει τωρα που πηγε αυτο

ευχαριστω για την προσοχη σας και τον χρονο σας

Αν και λίγα χρόνια εδώ τις αγγελίες τις έχω ανοίξει μιά ή δύο φορές

Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλά φαντάζομαι θα είχε γίνει τσίρκο. :P

Αλλά αφού ο κύβος ερίφθη τι το σκαλίζετε τώρα;

Φαντάζομαι θα είχε γίνει κάτι όπως παλιά το μπλά μπλά.

Ή γράφοταν χρήστες μόνο και μόνο για να πουλήσουν να ξεφορτωθούν κάτι και δρόμο μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...