maxim5000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μπράβο παιδιά ... Κάνατε καλή δουλειά Ευχή μου είναι να γίνονται ουσιώδη posts και όχι posts απλά για να υπάρχουν ....
hugelacky Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά' date=' μια μόνο παρατήρηση, τα εικονίδια που αφορούν σε Δημοφιλές θέμα με νέα μηνύματα [img']http://www.insomnia.gr/vb3/images/statusicon/thread_hot_new.gif[/img] και σε Δημοφιλές μήνυμα με καθόλου νέα μηνύματα είναι σχεδόν ίδια!!! Αλλάξτε ένα από αυτά για να μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε! Ontws isxuei.An ginetai re paidia allakste to.
gokal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 adams δε τo έπιασα αυτό που είπες.αφού παρα πολλά topics που υπάρχουν σε αυτό τo forum υπήρχαν και στο παλιό και δουλεύουν μια χαρά! γιατί αλλα (κυρίως από παλιές αγγελίες) δεν παίζουν και μας ζητάν password ενώ αλλα ανοίγουν κανονικά? pantws kai egw auto eipa se prohgoumenh selida tou topic kai to anakalupsa apo ta link pou exeis balei stis a3iologhseis xrhstwn patwntas gia na dw se pia aggelia anaferosoun epomenws na mhn bazoume link paliwn aggeliwn h' auto pou leei o adams 8a ftiaxtei?
wert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Εκεί που είναι τώρα το Forum: ΑDSL δημιουργούνταν γενικά θέματα και για isdn ή δορυφορικά και γενικά για τις συνδέσεις και τα προβλήματά τους. Με το νέο όνομα όμως ενοείται ότι οι συζητήσεις θα είναι αποκλειστικά για ADSL. Tα άλλα θέματα πλέον προς τα που θα πάνε;
CyberWalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με το καλύτερο τρόπο και χωρίς να χαθεί τίποτα από τη προηγούμενη βάση Ε όχι και τίποτα! Είχα καμιά 25αριά φίλους στο buddylist (κάτι που με βοηθούσε πολύ γιατί το χρησιμοποιούσα) και τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας! Ας μου έλεγε κάποιος HAL9000 ότι γίνεται αναβάθμιση και θα φρόντιζα να κρατήσω εγώ το backup μου με τα ονόματα και ό,τι άλλα στοιχεία δεν ήθελα να χάσω! Επίσης να προσθέσω ότι το προηγούμενο μου άρεσε πολύ περισσότερο από άποψη αισθητικής αλλά anyway... Ελπίζω πως θα διορθωθεί στο μέλλον. :sad:
darkflame Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ka8e ti kainourgio 3ekinaei ws epanastatiko kai kataligei tetrimeno....
CyberWalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 1. Αυτό το default 'μπλε - μωβ' μου έχει σπάσει τα νεύρα! Από που αλλάζει; Υπάρχουν 'θέματα' για επιλογή; 2. γιατί μου γράφει πως ο κώδικας HTML δεν είναι ενεργός; Όλα τα άλλα τα έχω ενεργά. 3. Δεν μπορώ πλέον να παρακολουθώ τα παλιότερά μου posts! Γιατί αυτό; 4. Επίσης αντί να αυξηθούν μειώθηκε ο μέγιστος αριθμός πρωσωπικών μηνυμάτων που μπορούμε να στείλουμε ή να δεχτούμε! phpBB v2 ruled! :evil:
wert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Το σίγουρο είναι ότι το προηγούμενο δεν θα τραβούσε για πολύ ακόμα. Αναγκαία λοιπόν η αναβάθμιση και η επιλογή vBulletin έχει κριθεί ώς άριστη. Ε όχι και τίποτα! Είχα καμιά 25αριά φίλους στο buddylist (κάτι που με βοηθούσε πολύ γιατί το χρησιμοποιούσα) και τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας! Και να σου έμενε η buddylist τι να την έκανες τώρα ; Ολα τα links έχουν αλλάξει ριζικά μέσα στο φόρουμ οπότε θα ήταν άχρηστη. Μόνο τα ονόματα θα έμεναν τα οποία μάλλον τα έχεις. Μικροπροβληματάκια παρουσιάζονται δεν λέω αλλά βλέπω ένα ένα φτιάχνονται. Επειτα απ'ότι κατάλαβα πολλοί χρήστες δεν έχουν μπεί ακόμα στο user panel να φτιάξουν τις ρυθμίσεις τους και έχουν απορίες ακόμα πως λειτουργεί το φόρουμ.
predator Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 gokal τα links τα έδωσα σα σημείο αναφοράς ότι όντως υπήρχε συναλλαγή. αν δεις πολοί ούτε καν τα έβαλαν τα links. καλο είναι να φτιαχτεί βεβαια αυτό ώστε να ανοίγουν οι παλιές αγγελίες και να πειστούν μερικοί δύσπιστοι ότι δε βγάζουμε ratings από το κεφάλι μας!
CyberWalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Το σίγουρο είναι ότι το προηγούμενο δεν θα τραβούσε για πολύ ακόμα.Αναγκαία λοιπόν η αναβάθμιση και η επιλογή vBulletin έχει κριθεί ώς άριστη. Και να σου έμενε η buddylist τι να την έκανες τώρα ; Ολα τα links έχουν αλλάξει ριζικά μέσα στο φόρουμ οπότε θα ήταν άχρηστη. Μόνο τα ονόματα θα έμεναν τα οποία μάλλον τα έχεις. Μικροπροβληματάκια παρουσιάζονται δεν λέω αλλά βλέπω ένα ένα φτιάχνονται. Επειτα απ'ότι κατάλαβα πολλοί χρήστες δεν έχουν μπεί ακόμα στο user panel να φτιάξουν τις ρυθμίσεις τους και έχουν απορίες ακόμα πως λειτουργεί το φόρουμ. Τα ονόματα λες μαλλον τα έχω. Όχι' date=' δεν τα έχω όλα και αυτό επειδή ήταν αρκετά. Φυσικά θυμάμαι μερικά. Όπως ο καθένας μας θυμάται εύκολα μεν τα τηλ. των κολλητών του αλλά των υπολοίπων αναγκάζεται να τα βρίσκει από το τηλ κατάλογο έτσι κι εδώ. Τώρα το τι την χρειάζομαι την buddy list ...φαντάζομαι είναι προφανές! Και σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις δεν κατανοώ το επιχείρημά σου. Οι ρυθμίσεις που θέλω να κάνω είτε δεν υπάρχουν ακόμα είτε δεν είναι εμφανείς. Το αν οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν τις έχουν κάνει ακόμα για την πάρτη τους δεν κατανοώ τι σχέση μπορεί να έχει με εμένα και τον τρόπο που απεικονίζεται το site σε εμένα. Τέλος αυτό που με απασχολεί δεν είναι το αν έπρεπε να γίνει η αλλαγή ή όχι αλλά ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι κάποτε θα γινόταν μου αρκούσε να γίνει μια ειδοποίηση. [b']Θα παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα γίνει αναβάθμιση ή όποιαδήποτε άλλη αλλαγή στο forum σε βαθμό τέτοιο που να με επηρρεάζει έμμεσα ή άμμεσα να ειδοποιούμαι μια-δυο μέρες πριν αυτή συντελεστεί.[/b]
wiz@rd21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Καλορίζικο και από μένα, εμένα με εξέπλυξε θετικά. Πολύ καλύτερο από την παλιά του μορφή.
Isis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 συγνωμμη ρε admins, αλλα δεν σας καταλαβαινω απολυτως καθολου! δλδ γιατι τις αποριες μας να τις γραφουμε ΜΟΝΟ εδω? Το thread τι υπαρχει ? δεν υπαρχει για να κανουμε δικα μας posts με αποριες μας? Ημαρτον..
CyberWalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Καλά, περί ορέξεος κωλο-κιθόπιτα! Το 'κω' με ωμέγα! Έεετσι! Πάντως wizard21 έχω βαρεθεί αυτό το theme! Όλο αυτό βλέπω στα άλλα forums! Θέλω κάτι πιο 'ζεστό' πλέον. Αλλά όπως είπα... :roll: Να πχ τον wizard21 τον θυμήθηκα... Ήταν ένα από τα παιδιά με τα οποία είχα συνεργαστεί παλιότερα. Εντάξει, μη ζηλεύεις, και με εσένα έχω συνεργαστεί wert. Με τον predator δεν έκατσε ακόμα αλλά που θα πάει...! Χε! Φίλε μου σύντομα θα έρθω μια βόλτα από εκεί (ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται) για Πλαίσιο και Παπασωτηρίου. Αν πιστεύεις ότι θα ξεκλέψεις χρόνο (επειδή παίζει και εξεταστική) στείλε pm. Isis : οι περισσότεροι τα λέμε εδώ γιατί αν δεις η ανακοίνωση στην homepage του site έχει κλειδωμένα τα σχόλια. Και σε ότι αφορά σχετικά reports για λάθη να είσαι σίγουρος ότι γίνονται και άμεσα.
predator Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 isis την ίδια απορία είχα και εγώ. στη τελική αυτό εδώ τo thread έχει τίτλο με γειά τo νέο forum και νόμιζα πως έχει να κάνει μονο με τo να λέμε ευχές, καλο ρίζικο κλπ. μάλλον το να γράφουμε απορίες, bugs που συναντήσαμε και προτάσεις βελτίωσης σε καινούργιο thread θεωρείται "spam"! anyway... CyberWalker όταν έρθεις στείλε πμ και κανονίζουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.