Προς το περιεχόμενο

Insomnia σε vbulletin

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλοριζικο. :)

στο παλιο ινσομνια, υπηρχε εντολη που εβλεπες σε ποια τοπικς ειχες ποσταρει. εδω δεν το βλεπω. ειναι κρυμμενο η δεν υπαρχει.

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί δε μπορώ να δω τις αγγελίες; Εντάξει το ξέρω ότι επειδή έχω κάτω από 50 δημοσιεύσεις, δε μπορώ να δημοσιεύσω αγγελία αλλά γιατί να μη μπορώ ούτε να τις δω;

Δημοσ.

Ρε παιδια τα δορυφορικα τι εγιναν?

Στο DSL τα βαλατε?

Και προσωπικα θεωρω ότι ειδικό ξεχωριστό section για τα Ινσομνια reviews είναι υπερβολικό!!!!

Δημοσ.

εκτος απο αυτο,θυμαμαι υπηρχε μια τετοια εντολη που σου εβγαζε ολα τα τοπικσς που ειχες απαντησει ανεξαρτητα αν τα παρακολουθουσες η οχι. anyway.

επισης παρολο που εχω ενεργοποιησει να ειδοποιουμαι αμεσα για καθε καινουρια απαντηση σε τοπικ που εχω ποσταρει, εντουτοις δεν παιρνω καμια ειδοποιηση.

επιπλεον, προς τι το μινιμουμ των 10 χαρακτηρων σε γρηγορη απαντηση? καποιος που θελει να γραψει απλα ενα "ναι" η ενα "οχι" ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσον αφορά τις Αγγελίες και τις αλλαγές που επήλθαν σε αυτές:

1. Το όριο των 50 posts έχει μπει γιατί παρατηρήθηκε το φαινόμενο να εγγράφονται μέλη μόνο και μόνο για να αγοράσουν ή να πουλήσουν κάτι. Αυτό δεν ταιριάζει με την κοινότητα της Insomnia. Οι Αγγελίες δεν είναι αυτοσκοπός για το forum (που σημαίνει ότι δεν είμαστε forum Αγγελιών), απλά είναι άλλο ένα forum, επιβοηθητικό για τα μέλη που θέλουν να αγοράσουν ή να πωλήσουν κάτι. Θέλουμε ενεργά μέλη στο forum, τα οποία μπορούν να έχουν κι ένα τμήμα αγοροπωλησιών.

2. Τα 50 posts είναι ένα ελάχιστο όριο για να έχουμε ένα ενεργό μέλος. Σας διαβεβαιούμε ότι τα νέα μέλη (με 50-51 posts) που μπαίνουν στις Αγγελίες θα 'ελέγχονται' για να μην έχουν κάνει 50 ανούσια posts μόνο και μόνο για να μπουν στις Αγγελίες.

3. Συμφωνώ ότι οι Αγγελίες γίνανε πιο 'απρόσωπες', πιο 'ψυχρές' επειδή κόπηκε ο σχολιασμός. Αλλά αυτό ήταν πλέον αναγκαίο, η κατάσταση στις Αγγελίες είχε ξεφύγει τελείως. Ο καθένας, ενδιαφερόμενος ή μη, έγραφε σε κάθε topic το μακρύ του και το κοντό του, ενδεχομένως 'χάλαγε' η αγγελία και υπήρχε ένας διάχυτος εκνευρισμός. Το forum είχε γεμίσει αντιπαραθέσεις που ελάχιστα είχαν να κάνουν πλέον με τα αγαθά που πουλούσε ή αγόραζε κάποιος. Έπρεπε να γίνει.

Σχετικά με τα θέματα 'υπό παρακολούθηση' που υπήρχαν στο παλιό forum:

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι η μεταφορά τόσο της database των μελών όσο και ο όγκος των posts (που είναι τεράστιος) δεν είναι απλή δουλειά. Είναι αδύνατον να κάτσουν ο administrator και οι moderators και να περάσουν ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που υπάρχουν σε ΚΑΘΕ μέλος. Είναι απλά αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο.

Σχετικά με τις ρυθμίσεις και τα χρώματα και το πώς φαίνεται το forum:

Το είπαμε τόσο ο administrator όσο και όλοι οι moderators και πιο πάνω: Παίξτε λίγο με τον Πίνακα Ελέγχου που έχετε στη διάθεσή σας. Μην περιμένετε τα πάντα έτοιμα, 'στο πιάτο'. Αν δεν ρυθμίσετε εσείς στα δικά σας μέτρα το forum, δεν πρόκειται να το κάνει κανένας για εσάς. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι ζητάτε.

Μην ξεχνάτε ότι το forum μόλις επανήλθε online και θα περάσει λίγος καιρός για να μπει στους κανονικούς του ρυθμούς. Γι'αυτό ακριβώς υπάρχει και αυτό το topic. Για να αναφέρετε προβλήματα και να κάνετε προτάσεις που θα βοηθήσουν όλους μας να έχουμε ένα forum όπως το θέλουμε. Προσπαθούμε να καταγράφουμε τα προβλήματα που σίγουρα θα παρουσιάζονται και να τα λύνουμε. Λίγη καλή διάθεση και λίγη υπομονή ζητάμε.

Αυτά προς το παρόν. :)

Δημοσ.

Kalοριζικο το ανακαινισμενο φορουμ .

Οντως πολυ ωραιο και τεραστια δουλεια .

Αλλα βρε παιδια μη γκρινιαζετε τοσο , εδω αλλαζεις ενα μικρο φορουμ και ειναι δυσκολο .. φαντασου ενα φορουμ ενεργο 5+ χρονων .

(Αυτο το μωβε χρωμα δεν αντεχεται παντως) .

Κοπριτη και εσυ εδω καλε ?

Δημοσ.
:

Γι'αυτό ακριβώς υπάρχει και αυτό το topic. Για να αναφέρετε προβλήματα και να κάνετε προτάσεις που θα βοηθήσουν όλους μας να έχουμε ένα forum όπως το θέλουμε. Προσπαθούμε να καταγράφουμε τα προβλήματα που σίγουρα θα παρουσιάζονται και να τα λύνουμε. Λίγη καλή διάθεση και λίγη υπομονή ζητάμε.

Δεν ήξερα ότι ήταν και για προβλήματα .. Νόμιζα ότι ήταν μόνο για το καλωσόρισμα.

Το ειδα κάτω κάτω το Link για το insomnia :lol: Δεν τό είχα παρατηρήσει

Δημοσ.

επισης παρολο που εχω ενεργοποιησει να ειδοποιουμαι αμεσα για καθε καινουρια απαντηση σε τοπικ που εχω ποσταρει' date=' εντουτοις δεν παιρνω καμια ειδοποιηση.

[/quote']

kai egw to exw auto....blepw oti parollo pou sto cp mou exw epile3ei amesh eidopoihsh e-mail, edw twra pou grafw, den thn exei default kai prepei na to 3anaepile3w parakatw (pros8etes leitourgies)

..edit...pantws twra pou epele3a amesh eidopoihsh apo pros8etes leitourgies elaba e-mail kanonika

Γιατί δε μπορώ να δω τις αγγελίες; Εντάξει το ξέρω ότι επειδή έχω κάτω από 50 δημοσιεύσεις' date=' δε μπορώ να δημοσιεύσω αγγελία αλλά γιατί να μη μπορώ ούτε να τις δω;

[/quote']

Exei dikio pantws o Giannis... giati na mhn mporei na labei apla meros se mia agorapwlhsia me pm me ton pwlhth? Isws etsi 8a htan pio eukolo na ektimh8ei an kapios pou ftanei ta 50 posts einai oso "ikanos" xreiazetai wste na dimosieusei aggelia. Isws mporei na a3iologh8ei 8etika apo palaioterous xrhstes me tous opoious eixe sunallages

kati akoma...Stis a3iologhseis melwn, sta sxolia melous gia thn sunallagh, opio sxolio exei to antistoixo link otan to pataw mou anoigei para8uro gia eisagwgh username passwd se restricted site

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...