Προς το περιεχόμενο

Πολλές ταινίες σε 1 DVD..............

Mafia_Omerta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ακούστε τι θέλω να κάνω.............

Έχω 3 ταινίες σε μορφή mpeg και θέλω να τις κάνω σε DVD όμως θέλω να βάλω και menu για να επιλέγω ποια να παίξει. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που θα μπορώ να κάνω αυτό που θέλω;

Δημοσ.

Φιλε Omerta, Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Nero Visio Express.Eιναι πολυ ευκολο και αν δεν θελεις να κανεις παπαδες στα menu σου ταιριαζει γαντι πιστευω σε εαυτο που θες να κανεις. Το εχω δοκιμασει και εγω και ειναι πολυ ευχρηστο.

Δημοσ.

και για να μην παιδευτείς στο ψάξιμο, στο NVE παίζεις με το πόσο θα χωρέσει αυξομοιώνοντας το bitrate (στα advanced options). Και μην κατεβάσεις κάτω από 950, μετά χαλάει αρκετά η ποιότητα ... (πχ εγώ έχω χωρέσει 6 επεισόδια 40λεπτα σε 1 DVD με Menu κλπ κλπ)

Harry

Δημοσ.

αν θελεις να κανεις παπαδες στα menu τοτε Ulead DVD Workshop

το χρησιμοποιώ και ειναι πολυ καλο , αλλα λιγο μεγαλο για κατεβασμα

Ulead DVD Workshop 2 + Extra v2.21 = 254 Mb σε zip

μονο το Ulead DVD Workshop 2 = 67,1Mb σε exe

Δημοσ.

To nero vision express 3.1.0.0 apo opou kai na pao na to katebaso mou bgazei sfalma. Alo problima me to nero 6.6.0.8 den mporo na bro tropo na to "pliroso", den exei bgei akoma?

Doste mou kanena site an exete pou na douleuei gia na paro to nero vision express. Oso gia ton tropo pliromis meso pm gia na mhn uparxoun "pareksigiseis".

Δημοσ.
To nero vision express 3.1.0.0 apo opou kai na pao na to katebaso mou bgazei sfalma. Alo problima me to nero 6.6.0.8 den mporo na bro tropo na to "pliroso"' date=' den exei bgei akoma?

Doste mou kanena site an exete pou na douleuei gia na paro to nero vision express. Oso gia ton tropo pliromis meso pm gia na mhn uparxoun "pareksigiseis".[/quote']

Καλησπέρα .

Έχεις pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...