Προς το περιεχόμενο

Raven shield legal CD-KEY

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo to raven shield authentiko kai exasa to cd-key pou xriazome gia na pexso online . To cd-key prepei na ine nomimo (agorasmeno) gia na pexseis online .

Epidei loipon to raven shield dinete doro polles fores me tin agora kartas grafikon,ixou tha ithela kapios pou den pezei raven shield na mou stilei to cd-key se pm .

Y:den zitao illegal cd-key ,einai san na mou xarizete to game me ton serial kai episis online pezeis mono me authentiko cd kai cd-key .

thanks a lot !!!!

Δημοσ.

δε θελω να παιξω τον ''κακο'' της υποθεσης,στην ουσια δεν με νοιαζει καν,αλλά τι διαφορα εχει το συγκεκριμενο ποστ απο αλλα που ζηταν serials διαφορων προγραμματων;Το αναφερω γιατι με εκανε εντυπωση το γεγονος οτι και οι 2 ειστε παλιοι στο ινσομνια.

Δημοσ.

κι εγώ εχω κατι ''αγορασμένα'' games απο το νετ και δεν μπορω να τα παιξω online γιατι εχω ''χασει'' το αυθεντικό serial,(live 2005,fifa κλπ) οποιος θελει ας μου κανει ενα pm να μου τα δωσει... Τεσπα επειδή δε θελω να δωσω συνεχεια και να αρχισει η αντιδικία,καλή επιτυχια στο προβλημα σας.

Δημοσ.

Φίλε ,βγάζεις εύκολα συμπεράσματα μου φαίνεται.

Είπα: ΤΟ GAME ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΤΟ ΈΧΕΙ , ΈΧΕΙ ΧΆΣΕΙ ΤΟ CD-KEY , ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙΣ ONLINE.

Υπόψιν σου ότι το συγκεκριμένο game crackαρισμένο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ online , ακόμα και αν έχεις key.

P.S. Και εσύ παλιός είσαι , θυμάσαι το thread "Σου περισσεύει κάτι?Μην το πετάς , χάρισέ το?"

Τι διαφορά έχει από αυτό το ζήτημα?

Το παιδί στην ουσία ζητά να του χαρίσετε το game.

Το game έρχεται μαζί με πολλές VGA , Sound Cards , σίγουρα το έχουν αρκετοί , και το παίζουν ιδιαίτερα λίγοι [ μιλάω για Ελλάδα ].

Δημοσ.

Τα far cry,splinter cell-pandora tomorrow το ίδιο πράγμα δεν ειναι;Κι εγώ θα ήθελα να τα παιξω online αλλα επειδη τα εχω κοπιες δεν εχω το απαραιτητο κλειδι.Μπορω να ποσταρω και να το ζηταω από κάποιον που το εχει αγοράσει νομιμότατα και απλά δεν εχει dsl ώστε να παιζει multiplayer? Έτσι απο περιέργεια θα ήθελα να απαντήσει καποιος πιο αρμόδιος

Δημοσ.

Απλά θα το πω.

Εγω έχω ένα παιχνίδι που δεν παίζω ποτέ [ π.χ. το Soldier Of Fortune II:Double Helix , δεν το θέλω , αν κάποιος έχει ανάγκη το game, θα του το δώσω τζαμπέ ].

Τόσο νοηματικά δύσκολο είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...