qspock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 paranomia????? aaaaax eeetsi einai o ellhnas, 8elei na parkarei kai akrivws mprosta apo to video club, me apotelesma na parkarei paranoma. Oχι μονο παρκαρισμα μπροστα, αλλα και...διπλοπαρκαρσμα!
predator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 παιδιά ακούστε τι μου έτυχε χθες: νοίκιασα από κανονικό video club, τo videoland εδώ στο ηράκλειο τo The Terminal με τον Tom Hanks. μέσα τo κουτάκι είχε ένα DVD που έγραφε πάνω Disc 1. μπαίνω λοιπόν μέσα στο video club και τους ρωτάω που είναι τo Disc 2 και μου λέει τo παιδί πως δεν υπάρχει Disc 2. του λέω για να λέει πάνω Disc 1 προφανώς τα extra κλπ θα είναι στο δεύτερο δισκάκι. μου λέει πως αν είχαν δεύτερο θα μου τo δίνανε και προφανώς τα extra θα είναι σε αυτό που κρατάω στα χερια μου. πάω σπίτι και εννοείται πως δεν είχε extra τo Disc 1 παρα μονο την ταινια. πάω σήμερα και τους το λέω και ήταν ένα άλλο παιδί, πιο εξυπηρετικό το οποιο μου είπε ότι η εταιρία διανομής για ενοικίαση προορίζει την έκδοση με ένα DVD! μάλιστα μου εδειξε και την συσκευασία που έγραφε πάνω Single Disc Edition. αυτή για αγορά έγραφε πάνω Two Disc Edition. άρα παιδιά ίσως ως ένα σημείο να μην φταίνε τα video club αλλά οι εταιρίες διανομής!
dim_b Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 http://www.greekbooks.gr/dvd/ShowDVD.asp?DVDID=332024 http://www.greekbooks.gr/dvd/ShowDVD.asp?DVDID=332025 Όπως βλέπεις, η ταινία κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή (τα 37,70 τις διπλής έκδοσης είναι καθαρή κλεψιά όταν η ίδια έκδοση έχει ακριβώς μισή τιμή στο play.com). Λογικό είναι λοιπόν, τα video clubs να προτιμούν τις φθηνότερες εκδόσεις, ειδικά όταν προορίζονται γιά ενοικίαση από μηχάνημα το οποίο δεν μπορεί να δώσει 2 δίσκους.
Fotografos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Τα 24hrs έχουνε αντιγραφές και όχι τα γνήσια, για αυτό πιθανότατα δίνουνε μόνο το 1 δισκάκι . Στο 24 hrs, παρόλο που ήταν αντιγραφή, έδιναν και τα 2, γιατί το 2ο εκτός από τα extra είχαν και 40 λεπτά ταινία .
MKaragia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω, εμένα μου τη δίνει γενικά η ιδέα. Το θεωρώ υπερβολικά απρόσωπο, και στην τελική προβλήματα σαν αυτό που θα ήταν υπόθεση 2 λεπτών να το ζητήσεις από τον βιντεοκλαμπά τώρα γίνεται άλυτο μιας και άντε να το εξηγήσεις στο μηχάνημα ότι θέλεις και το 2ο δισκάκι. Μην τα κάνουμε όλα φλατ ρε γαμώτο! Εξάλλου με τον βιντεοκλαμπά μου λέμε και καμοία μαλακία πάντα όταν πηγαίνω
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 antigrafes sta video club?? oso kai an to dikaiologhsei san backup, den einai ligaki paranomo olo ayto?
Panahs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Αντιγραφές? Δεν έχω δει σε κανένα self αντιγραφές. Όλα αυθεντικά είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.