predator Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 πάντως σε κανονικά video club (πχ στο videoland) τα δίνουν κανονικά τα extra. μονο στα αυτόματα ενοικίασης υπάρχει αυτό τo χαλι σε τόσο μεγάλο βαθμό. πάντως η δικαιολογία που μου είπε πως είναι βαριά μετά η θήκη για τo μηχάνημα και παίζει να του χαλάσει ήταν σχεδόν τόσο αστεία όσο αυτό που λένε σε άλλο topic για τo αν πας να αντιγράψεις τo colin 5 θα σβηστεί τo αυθεντικό cd! αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν τα δίνουνε τα extras... τι κέρδος ακριβώς έχουνε από αυτή τι κίνηση, αφού τα αγοράσανε που τα αγοράσανε, γιατί να μην τα δίνουν στον κόσμο?
theoritikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Στο 24ορο seven στο Παγκράτι σου δίνουν και το dvd με τα έξτρα, όπως και κάθε άλλο video club στην περιοχή. Αυτοί που δίνουν μόνο το 1ο dvd, πιθανόν να μην έχουν αγοράσει όλο το πακέτο αλλά μόνο το dvd, για να μειώσουν το κόστος.
predator Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 γιατι υπαρχου και εκδοσεις μονο με 1 DVD?:roll:
skevo_kos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Apo oti exw katalabei pantws o logos poy den ta dinoun einai kathara giati BARIOUNTAI...Nai swsta diabasate! Sto kanoniko video club ta 2a diskakia ta exei stiba dipla sto tameio kai kathe fora ta psaxnei kai moy ta dinei apo ekei. Profanws den ta exei arxeiothetisei kai (profanws) meta apo kapoio kairo ta petaei.
Panahs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν, το πράμα είναι απλό: Η πρώτη εξήγηση έγκειται στο ότι τα μηχανήματα των self service (τουλάχιστον αυτα που έχω δει εγώ) δεν είναι σχεδιασμένα ώστε να σου δίνουν 2 DVD στην τιμή του ενός. Απλά δεν μπορούν! Άμα το σκεφτείτε θα καταλάβετε γιατί. Και για να γίνω πιο κατανοητός: έστω ότι ο μαγαζάτορας δέχεται να βάλει 2 dvd μέσα στην (ειδικά διαμορφωμένη για ΑΤΜ) θήκη του ενός. Πώς όμως όταν εσεις την γυρίσετε το μηχάνημα θα επιβεβαιώσει ότι είναι και τα 2 dvd μέσα? Πώς το laser του ΑΤΜ θα διαβάσει και τις 2 ταυτότητες? Στο δικό μου Self Club στην περιοχή μου (που πιστεύω είναι πολύ καλό) για να νοικιάσεις την Λίστα του Σίντλερ πρέπει να πληρώσεις και τα 2 DVD. Δεν σας φτάνει αυτό? Ας δούμε την δεύτερη και πιο απλή εξήγηση: Τα ΑΤΜ σε ένα 24ωρο self service Κατάστημα έχουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων DVD. Δεν μπορούν να δεχτούν ας πούμε πχ πάνω από 2000 DVD. Μέσα σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να βάλεις κάποιες για περιπέτειες, δράματα, σειρές, καινούριες ταινίες σε πολλά αντίγραφα, μερικές κασέτες και πολλές μα πολλές τσόντες (γιατί όπως ξέρετε τα self dvd clubs είναι η χαρά του τσοντάκια!). Δεδομένου λοιπόν ότι πλέον ένας μεγάλος αριθμός για να μην πω σχεδόν όλες οι ταινίες κυκλοφορούν σε εκδόσεις των 2 dvd μπορείτε να φανταστείτε για το πόσες ταινίες θα μπορούσε να βάλει ο ιδιοκτήτης εάν τις πέρναγε με τα extras τους: Ελάχιστες! Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... Τώρα όσο για τα κανονικά DVD Clubs όπως το παλιό Video Inn της περιοχής μου και το νέο και άριστο Imagine, πάντα ήταν συνεπή σε τέτοια πράγματα. Άντε, σας αφήνω τώρα, πάω να δω τα extras του ΑvP, μιας και πιστεύω ότι είναι πιο ενδιαφέροντα από την ίδια την ταινία!
skevo_kos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 File Panah, den exeis adiko! Apla pisteyw pws me ton tropo ayto xanetai simantiki pelatia...prokeitai SIGOURA gia ena meion tou systimatos aytomatis enoikiasis.
The_Judas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί!! Τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης έχουν τα αρνητικά που αναφέρθηκαν ,όπως και τα θετικά τους (χαμηλότερη τιμή ενοικίασης,λιγότερο ταλαιπωρημένα DVD). Λίγες είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν με 2 DVD ... άσε που τα extras τις περισσότερες φορές είναι βαρετά και ανούσια.
predator Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης έχουν τα αρνητικά που αναφέρθηκαν ' date='όπως και τα θετικά τους (χαμηλότερη τιμή ενοικίασης,λιγότερο ταλαιπωρημένα DVD). [/quote'] sygnwmh alla den simfwnw me kanena apo ayta ta 2 8etika pou les. oi times oxi apla den einai pio ftines, den einai kan idies me ta kanonika video club! einai pio akribes kai malista kata poly! px sto hollywood edw sto hrakleio noikiazeis ena DVD gia 1 eyrw tin imera enw sta videoland me 1,5. kai sta 2 pairneis kai to 2o diskaki. sto movieland 24 omws an noikiaseis mia tainia gia mia imera se xrewnei 2 eyrw! mono an tin epistrepseis mesa se merikes wres se xrewnei pio ftina! ayta gia na 3eroume ti leme! oso gia tin poiothta einai kai sta men kai sta de aparadekth!
Panahs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Εντάξει Predator, απλά σας κλέβουν εκεί κάτω. Πάντως έχω ακούσει ότι όντως εκτός Αθήνας γίνεται της π... Τα self γενικά είναι μόνο για να σε εξυπηρετούν όταν δεν μπορεί ένα κανονικό video club. Για παράδειγμα στου Ζωγράφου έχει ανοίξει το 24h Self Video και απένατι ακριβώς ξεπετάχτηκε το Imagine! E, το Self πλέον είναι μόνο για να παίρνεις dvd Που σε συμφέρουν, δηλαδή μετά τις 12 το βράδυ, για Friends ή άλλες σειρές που το άλλο τις χρεώνει παραπάνω και τέτοια. Επίσης κάτι ακόμα που δεν ξέρω αν το γνωρίζουν πολλοί: Στο Self συμφέρει πάντα να νοικιάζεις μετά τις 12 το βράδυ γιατί σε χρεώνει για την επόμενη ημέρα που έχει ξεκινήσει και μπορείς να το επιστρέψεις την παράλλη.
predator Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 panahs den exei simasia ti wra noikiazeis tin tainia afou h xrewsh den ginetai ana mera alla me tin wres pou thn exeis noikiasei. px an noikiaseis mia tainia stis 23:59 de paei na pei oti stis 00:00 se xrewnei mera! tin kratas kanonika mexri tin epomeni stis 23:58. apo tin wra pou noikiazeis metrane 24 wres.
qspock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Θα συμφωνησω με τον Panah και στα 2 ποστ του. Το οτι αποφευγουν να βαλουν το 2ο DVD (στην ιδια κασετινα εννοειται για εξικονομιση χωρου) μαλλον οφειλεται στο οτι δεν μπορουν να το προστατεψουν απο κλοπη και εκτος αυτου δεν μπορουν να βρουν ποιος το βουτηξε αν το εχουν νοικισασει πολλοι! Οταν το πρωτοειδα κουφαθηκα, ειναι προφανως παρανομο γιατι πληρωνεις για ολο το DVD οπως εχει εκδοθει οσα κι αν ειναι τα δισκακια. Βεβαια αυτοι μπορουν να υποστηριξουν οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις, μια με 2 DVD και μια μονο με την ταινια. Παντως τα Seven 24 hours εχουν συνηθως και τα 2 DVD αλλα τα πληρωνεις παραπανω απο το συνηθισμενο (2€ τη μερα, 1.2€ ελαχιστο για 6 ωρες). Φαρμακειο... Επισης κι εγω πιστευω οτι συμφερει να παρεις ταινια μετα τα μεσανυχτα, ετσι μπορεις να την επιστρεψεις σε σχεδον 48 ωρες! Αν την παρεις λιγο πριν τα μεσανυχτα πρεπει να την επιστρεψεις σε 24 και κατι για να μην χρεωθεις επιπλεον μερα. Η χρωνοχρεωση αφορα μονο το διαστημα των πρωτων 6 και 12 ωρων, απο κει και περα λεει μεχρι τα μεσανυχτα της επομενης μερας. Ποιο συγκεκριμενα: Εστω οτι το νοικιαζεις ακριβως στις 00.05 της 25ης του μηνος, τοτε χρεωνεσαι μια μερα μεχρι τα μεσανυχτα της 26ης του μηνα. Αν το παρεις ομως στις 23:55 της 24ης, δηλαδη 10 λεπτα νωριτερα, πρεπει να το γυρισεις μεχρι τα μεσανυχτα της 25ης. Δηλαδη => 24 ωρες λιγοτερο!
Panahs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ακριβώς qspock. Με γλύτωσες από το να εξηγώ πως δουλεύει. Και αυτό ισχύει σίγουρα. Το λέω γιατί πέραν του ότι το βλέπω στις χρεώσεις, μου το έχει προτείνει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να το κάνω. Είναι ορισμένα πράγματα στα ΑΤΜ που είναι στάνταρ και δεν μπορούν να ρυθμιστούν από τον επιχειρηματία.
trelosjack Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Paides mhn ta theloume kai ola dika mas(parolo pou einai ligo kagkouria.... 8) ) o logos pou anaferei o panahs gia thn xwritikothta einai gegonos,den exoun apeiro xwro ta mhxanimata...O prwtarxikos logos na gineis melos se 24h video einai h dunatothta na noikiasei opote thes!!!Enas epishs shmantikos paragontas einai kai to money... den einai to idio kathe mera( opws ekana mia oloklhrh xronia.....) 1,5 me 3 europoula me 0.5-1(ennoeite pws den milaw gia foul time alla gia 4 wres)!!!Epishs oi times den einai pantou idies kai sigoura paizei rolo poso eksypnos h kagkouras einai o tupos pou stinei to club.Px hrakleio apo to 24 pou exw kataluksei(exw dokimasei alla 2) exei 4 wres 50 lepta !!!! S aytes tis 4 wres exeis dei aneta tainia, exeis faei kai thn pitsoula sou ( sic ) , exeis kanei kai thn paranomia sou... 8)
kleidokratwr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 paranomia????? aaaaax eeetsi einai o ellhnas, 8elei na parkarei kai akrivws mprosta apo to video club, me apotelesma na parkarei paranoma.
psilos2000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Γιατί ρε φίλε Kleidokratwr θες να παρκάρουμε στην πρώτη νόμιμη θέση που θα βρούμε κ μετα να κάνουμε πορεια-βολή μέχρι το video-club?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.