Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για αποστολή και λήψη FAX

-sN0G00d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα για την αποστολή και λήψη FAX? Έχω ακουστά για το Winfax 10 της Symantec αλλά την συγκεκριμένη εταιρία δεν την πάω μια! Τέλος κατέβασα VentaFax & Voice Software αλλά κολλάει στην εγκατάσταση! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν έχεις ΧΡ, έχουν δικό τους "εργαλείο" που μπορείς να εγκαταστήσεις από Control Panel > Add or Remove Programs > Add/Remove Windows Components. Εγώ το χρησιμοποιώ και τη δουλεία μου την κάνω. Έχω στείλει κάποια φαξ αλλα δεν το εχω τεστάρει σε λήψη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για άλλα προγράμματα αλλά αυτό των windows κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έχω στείλει και έχω λάβει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.

MightyFax - http://www.rkssoftware.com/mightyfax/details.html

Ο,τι καλύτερο για απλή οικιακή χρήση μετά το Cheyenne Bitware!

...Οσο για το WinFaxPro... Το ότι δεν γουστάρεις την Symantec δεν είναι λόγος να μην χρησιμοποιήσεις ένα από τα δυνατότερα προγράμματα αποστολής/λήψης φαξ που κυκλοφοράνε...

Δημοσ.
Καλημέρα! Το κατέβασα το MightyFax αλλά δεν λειτουργεί με γραμμή adsl! Κανένα άλλο γνωρίζετε? Ευχαριστώ!

to adsl einai grammi data den einai fax grammi.den exei dinatotita na stilei.ipame voip alla oxi kai fax over ip.ase pou ta programmata psaxnoun gia modem kanonika eno ta adsl den pernane kan san modem alla san network adapters.i adsl den pernei kan noumero.den iparxei noumero gia na stileis ekei pou thes.i kanoniko modem i me isdn.to winfax parolo pou kai ego den pao ta norton internet security einai apo ta poli kala programmata kai exei apira pragmata.axizei na to dokimaseis.episis exo akousei oti kai to netmod me kati patentes pezei kai san fax alla den to exo dokimasei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...