-sN0G00d Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα για την αποστολή και λήψη FAX? Έχω ακουστά για το Winfax 10 της Symantec αλλά την συγκεκριμένη εταιρία δεν την πάω μια! Τέλος κατέβασα VentaFax & Voice Software αλλά κολλάει στην εγκατάσταση! Ευχαριστώ!
akatanohtos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 mighty fax δουλευει αψογα σε εμενα εδω και εξη μηνες και εχω στειλει αρκετα φαξ αξιοπιστα
kng Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Αν έχεις ΧΡ, έχουν δικό τους "εργαλείο" που μπορείς να εγκαταστήσεις από Control Panel > Add or Remove Programs > Add/Remove Windows Components. Εγώ το χρησιμοποιώ και τη δουλεία μου την κάνω. Έχω στείλει κάποια φαξ αλλα δεν το εχω τεστάρει σε λήψη.
panoscorfu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω για άλλα προγράμματα αλλά αυτό των windows κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έχω στείλει και έχω λάβει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα
nemos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 MightyFax - http://www.rkssoftware.com/mightyfax/details.html Ο,τι καλύτερο για απλή οικιακή χρήση μετά το Cheyenne Bitware! ...Οσο για το WinFaxPro... Το ότι δεν γουστάρεις την Symantec δεν είναι λόγος να μην χρησιμοποιήσεις ένα από τα δυνατότερα προγράμματα αποστολής/λήψης φαξ που κυκλοφοράνε...
-sN0G00d Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα! Το κατέβασα το MightyFax αλλά δεν λειτουργεί με γραμμή adsl! Κανένα άλλο γνωρίζετε? Ευχαριστώ!
deathlok Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 kanena den leitourgei me grammi adsl thes klasiko modem pou na ipostorizei dinatotita apostolis fax kai na einai sindemeno me tilefoniki grammi opoou exeis balei prota filtro
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα! Το κατέβασα το MightyFax αλλά δεν λειτουργεί με γραμμή adsl! Κανένα άλλο γνωρίζετε? Ευχαριστώ! to adsl einai grammi data den einai fax grammi.den exei dinatotita na stilei.ipame voip alla oxi kai fax over ip.ase pou ta programmata psaxnoun gia modem kanonika eno ta adsl den pernane kan san modem alla san network adapters.i adsl den pernei kan noumero.den iparxei noumero gia na stileis ekei pou thes.i kanoniko modem i me isdn.to winfax parolo pou kai ego den pao ta norton internet security einai apo ta poli kala programmata kai exei apira pragmata.axizei na to dokimaseis.episis exo akousei oti kai to netmod me kati patentes pezei kai san fax alla den to exo dokimasei.
aggelos7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μια ψηφο και απο μενα για το MIGHTYFAX. Απλως Αψογο και Αξιοπιστο!!!
salss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Egw me bvrp (http://www.bvrp.com) stelnw kai lamvano mia xara!! kai meso isdn (capi) alla kai mesw aplou modem!! Eykolo, grigoro kai ypostirizei polla modem!!!
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 to basiko ine oti se adsl pou thelei den ginetai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.