Προς το περιεχόμενο

New online shop

Sinclair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω τα ελεγα πριν περι κοροιδια, επειδη ηδη την εχω απτησει. Παρτους τηλ και κανε ακυρωση της παραγγελιας δεν εχει σημασια εαν ελεγε 75, 750 η 7500. Εισαι καταναλωτης και αλλαξες γνωμη. Στο κατω κατω μια ακυρωση παραγγελιας ειναι στον προμυθευτη τους αντε το πολυ πολυ εαν το εχουν ηδη παραλαβει επιστροφη του προιοντος σε αυτον. Τι τροπο πληρωμης επελεξες?

Δημοσ.

Ρε τους κάφρους ακόμα 75€ το έχουν...

/edit/ Μα καλά επίτηδες το κάνουν; Kαι η Digital Camera OLYMPUS Mju 410+Printer P-10 εξακολουθεί στα ... 39€

Δημοσ.

αντικαταβολή, οπότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα ε; πάλι καλά που δεν έδωσα πιστωτική. Πιστεύω πως το κάνουν επίτηδες, δεν ξέρω γιατί, ίσως για να τσιμπήσει κανένας, ίσως για να μαζέψουν στοιχεία πελατών, who knows..

Δημοσ.

loukiamaria2568 online την έκανες την παραγγελία, γιατί αν ναι και εγώ που την έκανα online και τους πήρα τηλ. την άλλη μέρα να δω αν την πήρανε μου είπαν ότι δεν την έβρισκαν και θα έπρεπε να την ξανακάνω τηλεφωνικά.....Τουλάχιστον να μου έρθει τελικά η παραγγελία μου και δεν παει να....

Δημοσ.

Αν η παραγγελία δεν φαινεται στο "ιστορικο παραγγελιων",τοτε δεν εχει γινει.

Ο φιλος που εκανε λαθος με το ipod ας μην τρελαίνεται,κανεις δεν μπορει να σε βαλει να πληρωσεις με το ζορι,και σιγουρα θα καταλαβουν το λάθος τους.

Δημοσ.

Τελικα δεν ηταν γραφτο να μου ερθει ο φορητος,εκλάπει απο τα γραφεία της εταιρείας courier!Μου ειπαν οτι για οτιδηποτε θα μιλησω με τον αποστολέα.

Δημοσ.
-']Ρε τους κάφρους ακόμα 75? το έχουν...

/edit/ Μα καλά επίτηδες το κάνουν; Kαι η Digital Camera OLYMPUS Mju 410+Printer P-10 εξακολουθεί στα ... 39?

675?..... και

339? τώρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...