Προς το περιεχόμενο

New online shop

Sinclair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αδύνατο να πουλάει κλεμμένα κινητά για καινούργια .

Όλα τα τηλέφωνα που προμηθεύεται ο Γερμανός καταγράφονται τα serial number .

Ράδιο-αρβύλα ...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από την περασμένη Τετάρτη έχω παραγγείλει ένα USB δίσκο, τέλος αυτής της εβδομάδας θα τον έχω στα χέρια μου (ήταν που θα έκανε 2 εργάσιμες...). 'Ιδωμεν.....

Δημοσ.

Paidia, to pote tha paradwsei o courier den einai thema tou computer4u kai tou kathe computer4u. Ta paidia sta tilefwna lene auto pou tous exoun pei apo "panw". Twra, an o courier to pairnei simera kai paradidei se 3 imeres anti se 1, opws sou eipan, den exei na kanei me to magazi alla me to courier. Eukaireia na kaneis parapono kai na allaksoun tin etaireia pou sinergazontai, na pane se mia pou tirei tis prothesmies !!! ;)

Δημοσ.

Φιλοι μου το ανεφερα και σε καποιο αλλο post. Ο Computer4u ειναι του Γερμανου. Στις πρωτες ημερες της λειτουργιας αυτου του site με εξεπληξαν οι χαμηλες του τιμες και μπηκα στο μικροβιο να μαθω περισσοτερα. Καθως λοιπον "ψαχουλεβα" στο site του περα απο τα 0800 τηλεφωνο που βρηκα για παραγγελιες υπηρχε και ενα φαξ το οποιο αναλογουσε σε κλασσικο αστικο νουμερο (δυστυχως δεν το ειχα σημειωση πουθενα) το οποιο βαζοντας το στο whitepages του Οτε εβγαλε το ονομα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Δεν ξερω που αποσκοπει η ολη κοροιδια αλλα σιγουρα κατι παιζεται μιας και δεν ειναι λογικο να δημιουργει εσωτερικο ανταγωνισμο στα ιδια του τα καταστηματα της στιγμη που υπαρχει τοση διαφορα τιμης μεταξυ τους.

Δημοσ.

Δεν ξερω που αποσκοπει η ολη κοροιδια αλλα σιγουρα κατι παιζεται μιας και δεν ειναι λογικο να δημιουργει εσωτερικο ανταγωνισμο στα ιδια του τα καταστηματα της στιγμη που υπαρχει τοση διαφορα τιμης μεταξυ τους.

Εγω παντως ως καταναλωτης δεν αισθανομαι καμία κοροϊδία όταν αγοραζω πραγματα σε καλύτερες τιμες.

Οσο για το αν θα ειναι καινούρια δεν το συζητάω καν,εννοείται ότι θα ειναι.

Σημερα-αυριο μου ερχεται το λαπτοπ,θα σας ενημερωσω αν δω κατι περιεργο.

Δημοσ.

ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ Fujitsu-Siemens AMILO M 1845,βλεπω μαλιστα οτι πλεον δεν υπαρχει διαθεσιμος,λετε να πηρα τον ένα και μοναδικο που είχαν; :P

Eπισης απο το αμαρτωλο e-shop χτυπησα 3 optical mouse microsoft που τα εχουν 7.4 το ένα,με τέτοια τιμη σου έρχονται τσάμπα τα μεταφορικά.

To πλαίσιο καποτε ηταν ανταγωνιστικο,τωρα που εχει μια μεγαλη πελατειακη βάση δεν νιώθει την ανάγκη να είναι.

Ερωτηση:για cd-dvd και τα ρεστα,ποιο ειναι φτηνο online μαγαζι,και ει δυνατον και με ποικιλία;

Δημοσ.

παιδιά μόλις παρήγγειλα ένα Apple iPod photo 60gb στην τιμή των 75ευρώ!!

Τόσο το είχε τιμολογιμένο σαν τελική τιμή και τόσο το έδειχνε στο καλάθι αγορών όταν ολοκλήρωσα την παραγγελία!. Καλό;

Δημοσ.

pare thlefwno amesws kai na akyrwseis thn paraggeleia. na tous ypen8ymiseis oti exeis ta email sta xeria sou pou lene alla kai oti den ftais esy. an poun oti den ginetai na to psakseis nomika... kai na tous to peis oti 8a to kaneis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...