vagos789 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Πρόκειται να αγορασω φορητο,η δουλεια που θα κληθει να κανει ειναι απλή και δεν χρειαζομαι εξτρα-σουπερ-ντουπερ επιδοσεις και θύρα για επικοινωνία με τον δορυφόρο της ΝΑSA μέσω κινητου που δικτυωνεται στο κεντρικο backbone με τηλεβόα,μια μεγαλη οθονη ειναι ομως καλοδεχουμενη. Η βασικη μου απορία ειναι η εξης: 1) αξιζει να παρω ενα φοβερο και τρομερο φορητο δινοντας 3000 ευρω,ή οταν βγουν τα νεα windows θα ειναι ανεπαρκής και αρα καλυτερα να παρω με λιγότερα εναν που να μην εχει κατι παραπανω απο αυτα που θέλω; Αλλες απορίες: 2) Τα acer ειναι φτηνα και καλα,ή ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις;Τα του πλαισίου τα έχω απορρίψει. 3) Βλεπω DVD-R/RW DVD-SMulti DVD-RW DVD/RW DUAL και χανομαι,τι ειναι ολα αυτα;;;Τι ειναι το καλυτερο; 4) Πόσα κιλά ζυγίζει ο Χριστόδουλος;
NoD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 1)Αξίζει να πάρεις αυτό που έχεις ανάγκη εσύ και θα σε καλύπτει.Αν μέσα στις ανάγκες σου είναι και το καινούριο λειτουργικό της MS τότε σκέψου και γι'αυτό. 2)Δεν είχα ποτέ Acer laptop,ούτε έχω παίξει με κανένα.Αυτά που διαβάζω από εδω μέσα είναι ότι έχουν καλή απόδοση/τιμή με ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής αλλά είναι λίγο ζημιάρικα,χωρίς ιδιαίτερα παράπονα στο service. 3) To πρώτο που βλέπεις είναι dvd που γράφει dvd δισκους και rewritable dvd δίσκους.Το δεύτερο,αν δεν κάνω λάθος είναι το όνομα που χρησιμοποιεί η Toshiba για τα optical drives των φορητών της.Είναι το ίδιο με το πρώτο + ότι γράφει και dual layer δίσκους.Το τρίτο δε νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά με το πρώτο και το τελευταίο είναι ότι και το πρώτο + ότι γράφει dual layer δίσκους. 4)Αφού θες μεγάλη οθόνη,υποθέτω ότι πας σε 17" οπότε τα 4 κιλά θα τα έχει σίγουρα στην πλάτη σου. Αυτά.
vagos789 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Επιτελους καποιος απαντησε,νομιζα οτι ημουνα λεπρος ή οτι ανοιξα θέμα πυρηνικής φυσικής. Τελικα κερδισε ο Fujitsu-Siemens AMILO D 1845: Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Pentium 4 3.2GHz HT Οθόνη 15,4'' TFT Wide Μνήμη 1024MB Σκληρός Δίσκος 80GB Κάρτα Γραφικών 128MB ATI Radeon 9700 Μαγνητικό Μέσο - Οπτικά Μέσα DVD-RW Εγγύηση (Έτη) 2 Δοκιμασα να τον αγορασω απο το computer4u αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το καταφερα(!),το software τους φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο.
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 aparaitito to neo sou laptop na foraei centrino
NoD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Με γεια σου και πόσταρε τις εντυπώσεις σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 perimene tou New Turion 64 ths Amd...an kai kalytero 8a htan na pas se ena kataskeuasth opws px h Dell kai na ftia3eis to laptop kommati kommati opws to 8es...
cozzyzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 poios exei ta dell sthn Hellas re paidia?
cozzyzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 popo asta na pane ... ti times einai autes? lol ... 8a mou peis twra einai korufh h dell ala oxi kai 1600 gia to pio aplo centrino
dpolal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Καλά, μην τρελαινόμαστε κιόλας με τα centrino... Είναι καθαρά θέμα κάλυψης αναγκών... Για φορητότητα και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας πας σε centrino. Για 100% απόδοση, επιδόσεις, μεγάλη οθόνη κλπ πας σε desktop replashment..
vagos789 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Ο φορητος εχει ηδη παραγγελθει ( αν δεν εχει γινει καμια λαμακία στο μαγαζι).Τον θεωρω πολυ δυνατό για τα λεφτά του(1910Ε),απο την σύντομη ερευνα αγορας που έκανα. Η delll καλη ενδεχομένως αλλα πολυ ακριβη όπως ειπε και ο cozzyzz. Η φορητότητα δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου,σπανια θα μετακινείται πάνω απο 30-50 cm και θα εχει μόνιμα ρεύμα απο πρίζα (ουτως ή αλλως όλοι οι φορητοι εχουν αυτονομια για τα μπάζα).Σκεφτόμουνα μονο για μεγαλύτερη οθόνη δηλαδη για 17' αλλα ανεβαινε πολυ το κόστος,ενω στον φορητο που εχω με 14'' tft δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα αρα και τα 15.4'' πρεπει να ειναι οκ.
konspir2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο για laptop και μέχρι τώρα περίμενα να έρθει η σειρά 8000 pavilion, κυρίως λόγω της 17άρας Brightview οθόνης. Είναι πραγματικά απίστευτες αυτού του τύπου οι οθόνες. Τώρα είμαι σε μεγάλο δίλημα αν θα πρέπει να δώσω τόσα χρήματα για να επενδύσω σε 32bit τεχνολογία αυτήν την εποχή. Από την άλλη δεν έχω βρει notebook με 64 επεξεργαστή που να έχει οθόνη glossy (Crystalview ή brightview - όσοι έχουν δει τέτοια οθόνη ξέρουν τί εννοώ )
tassos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Καλορίζικο Vago και να σαι σίγουρος ότι θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια. Το laptop είναι προέκταση του χεριού σου και πάντα είναι χρήσιμο
sikaztarek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 makria apo acer forhto eimai uk kai filos mou to parelabe, to fan mougkrize den kanei reboot olo problhmata me to logismiko kai alla polla pou 8a sas ta egrafa alla den 8elw na sygkinh8eite... poso zygizei xristodoulos me h xwris to xrysafi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.