g0ng Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Αν και έχω περάσει τους καινούργιους drivers παρατηρώ το εξής πρόβλημα (που δεν το είχα παλίοτερα). Όταν ακούω μουσική (winamp) και κρατήσω πατημένο κάποιο πλήκτρο από το πληκτρολόγιο, τότε ακούγεται θόρυβος. (σαν σκρατσάρισμα). Τι ίδιο παρατήρώ όταν παίζω και παιχνίδια, που για παράδειγμα ακούγεται η φωνή του speakerman (σε ποδοσφαράκι) και επειδή πατάω τα κουμπιά συνέχει ακούγονται σκρατσαρίσματα. Το παραπάνω ξεκίνησε όταν ξαναπέρασα τα windows. Η μόνη αλλαγή που έκανα στο μηχάνημά μου είναι που αντικατέστησα την mobo MSI-K7N2 με μια ολόιδια γιατί η προηγούμενη κάηκε. ΝΑ προσθέσω επίσης ότι σε Linux δεν παρατηρώ το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Βάλε την κάρτα σε άλλο PCI [ πρόσεξε μην την βάλεις σε PCI με Shared IRQ ] , και βάλε τους τελευταίους drivers. Btw, PS2 keyboard έχεις ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Btw, PS2 keyboard έχεις ε? Κι εγω PS2 keyboard εχω με την Α1 + A2 ZS drivers αλλα κανενα παρομοιο προβλημα. Ισως εχει να κανει με το PCI latency. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g0ng Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 nai PS/2 exo giati? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 δοκίμασε ένα USB , και πες μου αν συνεχίζει να στο κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.