Challenger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Έχω το Acronis Trueimage Corporate Workstation 8.0 και έxω την εξής απορία: Πως επιλέγουμε να αποθηκεύσει το image σε dvd? Επιλέγοντας το dvd-r, η μόνη επιλογή που μου βγάζει είναι σε κάποιο άλλο δίσκο ή σε cd. Αν βάλω dvd το πετάει έξω... ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nick_gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 exei ksanasynhth8ei prepei na to kaneis sto disko se arxeia twn 2gb kai meta na to metafereis se dvd xeirokinhta mporeis na deis kai to faq ths acronis
Challenger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 ΟΚ! το έκανα έτσι τελικά! Ευχαριστώ πολύ
accipio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Πληροφοριακά, μπορείς να γράψεις και σε dvd απευθείας, αρκεί να έχεις εγκαταστήσει και ένα πρόγραμμα packet writing (π.χ. InCD, DragToDisc, DirectCD, DLA κτλ.).
tdm900 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 exei ksanasynhth8ei prepei na to kaneis sto disko se arxeia twn 2gb kai meta na to metafereis se dvd xeirokinhta mporeis na deis kai to faq ths acronis Γιατί εμένα στο trueimage 8 στο fixed size δεν μου δίνει την επιλογή των 2GB αλλά μόνο 1,39MB,100MB,650MB και 700MB? Αν διαλέξω automatic που θα μου βγει συμπιεσμένο περίπου 4,1GB και μετά το κάψω σε ένα dvd (udf όμως αφού iso δεν υποστηρίζει τέτοιο μέγεθος αρχείων) θα μου δουλέψει σωστά στην επαναφορά ή θα έχω πρόβλημα (εξαιτίας της εγγραφής udf εννοώ) ?
EKTELESTES Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 nai, den yparxei provlhma, egw ola pleon udf ta kanw.
nick_gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 sto site ths etaireias leei na ta xwrizoume se kommatia twn 2 gb, den epilegeis automate alla fixed size kai grafeis 2 gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.