Προς το περιεχόμενο

Ηelp για υπέρυθρες?

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω ένα samsung E700 και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις υπέρυθρες για να συνδεθώ με άλλο κινητό.Αγόρασα μόνο τη συσκευή, χωρίς συνδεση. καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ή μήπως ξέρετε κανένα κατάστημα που να δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες?

Δημοσ.

Έχει ένας φίλος μου το ίδιο κινητό. Μετά από πολύ πολύ ψάξιμο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι υπέρυθρες υπάρχουν μόνο για τη σύνδεση του κινητού με το pc(το ξέρω κουφό). Έτσι λοιπόν αγόρασε υπέρυθρες για το pc με 30? και μόνο έτσι παίζουν οι υπέρυθρες. Κάπου βρήκε και έναν κωδικό που υποτίθεται ότι ξεκλειδώνει τη βλακώδη αυτή ιδιοτροπία του κινητού, αλλά είναι εξαιρετικά επίφοβο, καθότι πρέπει να συνδυαστεί με παρέμβαση στο hardware.

Πάντως κατα τα άλλα το κινητό είναι super...

Δημοσ.

Είναι δυνατόν? Ποιος ηλίθιος έκανε τέτοια πατέντα?Αν το ήξερα δεν θα το έπαιρνα! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Εκεί είχα καταλήξει κι εγώ απλά δεν ήθελα να το πιστέψω.

Δημοσ.

Φίλε Plato, το ίδιο μοντέλο έχει και η μάνα μου και έχει και αυτή το ίδιο πρόβλημα. Το κακό είναι ότι ούτε με το notebook που έχω μπόρεσα να καταφέρω την σύνδεση μεταξύ τους με αποτέλεσμα να σκάσω 28 ευρώ για καλώδιο. Βέβαια μη νομίζεις οτι έπεσες σε κινητό "πατάτα".Μου έχουν τύχει και άλλα κινητά με το ίδιο πρόβλημα. Πολλοί λένε οτι σε ορισμένα κινητά οι υπέρυθρες είναι κλειδωμένες.

Δημοσ.

To έχω ακούσει κι εγώ για τα κλειδωμένα αλλά υποτίθεται οτι συμβαίνει μόνο όταν το παίρνεις με κάποια συγκεκριμένη σύνδεση.Να είναι κλειδωμένα στη συσκευή?Τότε γιατί τις έβαλαν.Δεν μπορώ να καταλάβω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...