Προς το περιεχόμενο

Nero Cover Designer

Papajohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello! :)

Πολλές φορές χρησιμοποιώ το Nero Cover Designer για να τυπώνω εξώφυλλα για τα CD μου, κυρίως Audio. Το NCD έχει 3 options για το πως θα εμφανίζει το track listing. Χρησιμοποιώ το πρώτο, το οποίο είναι το πιο κλασικό και εύχρηστο:

1. Artist - Title

2. Artist - Title

κτλ

Το πρόβλημα μου εϊναι το εξής: Πολλές φορές το track listing τόσο στο inlay όσο και το back cover εμφανίζονται υπερβολίκα μικρά, μόλις διακρίνονται. Πειράζοντας τις ρυθμίσεις μερικές φορες κατι γίνεται αλλα τις περισσότερες αποτυγχάνω να πάρω ένα σωστο listing. Το πρόβλημα αυτό το είχα σε όλες τις εκδόσεις του NCD, απο τότε που πρωτοβγήκε μέχρι την τελευταίο του Nero Reloaded (6.6.0.6). Και δυστυχώς, καθως χρησιμοποιώ για εγγραφές το Nero, είναι μόνοδρομος η χρήση του NCD αφού με ένα click μπορεί και διαβάζει (απο τα tags των MP3 που φτιάχνω τα audio CDs) όλα τα titles απο το προς εγγραφή CD και δεν χρειάζεται να τα ξαναπληκτολογώ.

Ευχαριστώ απο τώρα για την βοήθεια σας,

Papajohn

Δημοσ.

an katalava kala nomizo oti sou emfanizonte toso mikra epidi den ta alazis sto nero.

giati kapoia mp3 exoun terastia titles. to thema ine pos ama exei ena mp3 megalo title to nero cover d. sta bgazi ola mikra gia na xoresoun sto eksofilo!

Δημοσ.

ρε παιδιά λέει για audio cd...

Αυτό σε μένα συμβαίνει όταν υπάρχει έστω και ένας ελληνικός χαρακτήρας σε οποιοδήποτε file... Σε tracklistists μόνο με αγγλικά είναι μια χαρά... Τι κάνω για αυτό??? Τα εξώφυλλα τα φτιάχνω στο word της m$... :razz:

Δημοσ.

egw thelw na ektiposw covers gia DVD se slim cases twn 7mm, ala sto nero cover designer den iparhei epilogi gia to kouti to slim twn 7mm, ala to klasiko. Iparhei kapia lisi, i kapio alo programa me etime tis diastaseis?

Δημοσ.

Ναι, μιλάω για Audio CD, που ποτέ δεν έχουν περισσότερα απο 20 tracks αλλα πάντα έχουν ελληνικούς χαρακτήρες... Οταν λέω πως εμφανιζεται μικρο το track listing δεν εννοω για να χωρέσει στο φυλλο. Εμφανίζεται υπερβολικά μικρό, φανταστείτε ολο το track list σε μέγεθος όσο το κλασσικό logo του CD (ξερετε εκείνο που λέει Copact Disk Digital Audio) πάνω σε ενα cover. Δεν διακρίνεται ουσιαστικά.

Χμμμ, sotris99, μαλλον έχεις δίκιο, το κάνει μονο οταν εχω ελληνικά tracks... Δεν υπάρχει καμμια λύση; Εγω αντι για word απλά τυπώνω τα περιεχόμενα του folder που είχα τα τραγούδια, αλλα και αυτο πολύ άσχημη λύση είναι...

ΥΓ. Γνωρίζουμε τρόπο να προσθέσουμε και αλλα themes; Οχι οτι είναι τόσοσ σημαντικό αλλα αν ξέρει κανείς...

Δημοσ.
egw thelw na ektiposw covers gia DVD se slim cases twn 7mm, ala sto nero cover designer den iparhei epilogi gia to kouti to slim twn 7mm, ala to klasiko. Iparhei kapia lisi, i kapio alo programa me etime tis diastaseis?

Προσωπικά δεν γνωρίζω, ούτε έχω δει ποτε τετοια slim cases για DVD... (δεν έχω καν DVD recorder...)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το καλύτερο και free < Ant Movie Catalog > , βέβαια η δουλειά του προγράμματος είναι η αρχειοθέτηση DVD,VCD,DIVx κτλ , αλλά έχει έτοιμα templates για οποιαδποτε θήκη θέλεις CD,DVD,DVD slim κ.α.

P.S. Θα πρέπει να πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις των γραμματοσειρών προκειμένου να βλέπεις τα Ελληνικά .

Δημοσ.

Φιλε Papajohn δεν εχω βρει αλλο τροπο για να εμφανιζεται πιο μεγαλη η tracklist απο το να πηγαινω στα properties του καθε κομματιου στο Nero (προσοχη-οχι στο Cover designer) εκει που τα ριχνεις μεσα για να τα βαλεις για εγγραφη. Κανε edit τα τεραστια ονοματα βασικα. 1 κομματι να ειναι τεραστιο απο αποψη τιτλου θα σου μικρεινει το tracklist σου.

Δημοσ.

Ευχαρτιστω πρασινοσκούφη, αλλα ρε γαμώτο γιατι να γινεται αυτο;! Τέτοιο bug και δεν το χουν πάρει χαμπάρι τόσο καιρό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...