sT@vr0z Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 paides kati pire to mati mou oti an parw ton 64 tora kai pao na kanw egatastasi ta xp pro xoris service pack den tha mpoune mesa.prepei na einai built in...ti le re..
georgeadams Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Χμ... δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό (όταν έκανα εγκατάσταση στο δικό μου χρησιμοποίησα ένα CD με ενσωματωμένο SP2 έτσι κι αλλιώς). Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτε (εκτός από το χρόνο της εγκατάστασης)
bartenderas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό που είναι σίγουρο , είναι ότι μέσα στους 64-bit επεξεργαστές της η AMD έχει ένα φυλλαδιάκι που γράφει:" Enhanced Virus Protection for Microsoft Windows XP SP2 allows you to surf the Internet with confidence " Πράγμα που μου λεει ότι στο σημείο που βάζεις το cd των Xp και τσεκάρει το hardware configuration, ίσως να θέλει οπωσδήποτε το SP για να παίξει σωστά ο επεξεργαστής, λόγω της ενσωματομένης λειτουργίας που διαθέτει(?) Λέμε τώρα.....
bartenderas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 οκ sorry, το ξερα ότι θα πω βλακεία, τι την είπα....
Shadowthief Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 paides kati pire to mati mou oti an parw ton 64 tora kai pao na kanw egatastasi ta xp pro xoris service pack den tha mpoune mesa.prepei na einai built in...ti le re.. Fysika kai den isxyei kati tetoio
phovos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Οχι ρε συ μια χαρά θα μπουν τα windows[Κι εμενα το cd χωρις SP ειναι]...Που το είδες αυτό γραμμένο? Απλά με το SP2 ενεργοποιείς το Enhanced Virus Protection και περνάει και drivers για USB 2.0
eurander Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Εγω με το Athlon64 εγκατεστησα τα XP χωρις κανενα sp, μετα εγκατεστησα το sp1 και μετα το sp2 χωρις κανενα προβλημα...
Aligator21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 και περνάει και drivers για USB 2.0 Αυτό είναι στο SP1
Mafia_Omerta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Mia xara tha sou leitourgisoun opos lene kai ta alla paidia. Den Exeis na fobase tipota. Ego skeftomai na balo ta 2000 kai den eimai sigouros omos tha to testaro to sabatokiriako. An kapoios gnorizei ek ton proteron as mou pei.
georgeadams Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 μετα εγκατεστησα το sp1 και μετα το sp2 χωρις κανενα προβλημα... Αυτό είναι στο SP1 Δεν είναι απαραίτητο να μπει πρώτα το SP1 και μετά το SP2. Το SP2 περιλαμβάνει και τις βελτιώσεις & updates του SP1 Εντάξει, δεν πειράζει αν τα περάσουμε και τα 2, απλά κάνει πιο πολύ ώρα.
phovos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό είναι στο SP1 Ααααα.....Δε ξερω εγω το SP2 βαζω κατευθειαν :D:D Σωστη η παρατήρηση aligator!!!
ibari Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Mia xara tha sou leitourgisoun opos lene kai ta alla paidia. Den Exeis na fobase tipota. Ego skeftomai na balo ta 2000 kai den eimai sigouros omos tha to testaro to sabatokiriako. An kapoios gnorizei ek ton proteron as mou pei. Mia xara paizei kai me 2000. To exw dokimasei me cd 2000 poy eixe sp2 kai meta ebala sp4. No problemo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.