Προς το περιεχόμενο

Amd64 + Xp sp1 ?mazi?

sT@vr0z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ... δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό (όταν έκανα εγκατάσταση στο δικό μου χρησιμοποίησα ένα CD με ενσωματωμένο SP2 έτσι κι αλλιώς).

Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτε (εκτός από το χρόνο της εγκατάστασης) :)

Δημοσ.

Αυτό που είναι σίγουρο , είναι ότι μέσα στους 64-bit επεξεργαστές της η AMD έχει ένα φυλλαδιάκι που γράφει:" Enhanced Virus Protection for Microsoft Windows XP SP2 allows you to surf the Internet with confidence "

Πράγμα που μου λεει ότι στο σημείο που βάζεις το cd των Xp και τσεκάρει το hardware configuration, ίσως να θέλει οπωσδήποτε το SP για να παίξει σωστά ο επεξεργαστής, λόγω της ενσωματομένης λειτουργίας που διαθέτει(?)

Λέμε τώρα.....;)

Δημοσ.

Οχι ρε συ μια χαρά θα μπουν τα windows[Κι εμενα το cd χωρις SP ειναι]...Που το είδες αυτό γραμμένο?

Απλά με το SP2 ενεργοποιείς το Enhanced Virus Protection και περνάει και drivers για USB 2.0

Δημοσ.
μετα εγκατεστησα το sp1 και μετα το sp2 χωρις κανενα προβλημα...
Αυτό είναι στο SP1

Δεν είναι απαραίτητο να μπει πρώτα το SP1 και μετά το SP2. Το SP2 περιλαμβάνει και τις βελτιώσεις & updates του SP1 :)

Εντάξει, δεν πειράζει αν τα περάσουμε και τα 2, απλά κάνει πιο πολύ ώρα.

Δημοσ.
Mia xara tha sou leitourgisoun opos lene kai ta alla paidia. Den Exeis na fobase tipota. Ego skeftomai na balo ta 2000 kai den eimai sigouros omos tha to testaro to sabatokiriako. An kapoios gnorizei ek ton proteron as mou pei.

Mia xara paizei kai me 2000. To exw dokimasei me cd 2000 poy eixe sp2 kai meta ebala sp4. No problemo!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...